arkadaşlar bu birleşim hakkında ne düşünüyorsunuz denediniz mi mynet icq yu
Mynet&Icq
Msn varken tutarsa denerim..
Ben geçmeyi planlıyorum.MSN'den bıktım ve sıkıldım.
Yakında geçicem.MSN ve Yahoo'yu bırakıcam.
Bütün arkadaşlar MSN kullanırken nasıl bu kadar kolay ben şuna geçerim diyebiliyorsun anlayamıyorum..
Ben Gtalk`a bile geçemedim,bütün arkadaşlar MSN kullanıyor diye..Alla alla..
cococuBen geçmeyi planlıyorum.MSN'den bıktım ve sıkıldım.Geç tabii sana karışamayız ancak geçtiğin yazılımlar çok rağbet görüyor mu onu da bir düşün. Bazen çevreye uymak zorunda kalırız, bu da ona benziyor; hem sakıncası da yok; gayet şık, rahat bir mesajlaşma programı MSN ve Selçuk abinin dediği üzere Yahoo ile bir birleşme söz konusu. MSN 8'i de kurdum; plus'ı bekleyemedim, ama zaten bu Pazar günü yayınlanacakmış.Yakında geçicem.MSN ve Yahoo'yu bırakıcam.
Haklısınız diğerlerinede ayak uydurmak gerekiyor fakat bu sefer onlar bize ayak uydursun.MSN baydı beni.
Gerekirse msn'dekileri es geçerim.
Eskiden msn mi vardı.
Birbirimize cep numaramızı verirdik,şimdi herkez msn adresi istiyor.
Ayrıca msn'nin güvensiz olduğunu düşünüyorum.
Yıllarca aynı platform'da mesajlaşmak sıktı.
Aslında ben bilgisayar ve internet bıktım ya :)
gtalk veya icq(eskisi gibi) kullanıcı sayısı yükselişe geçerse o zaman onlar da güvensizleşmeye başlarlar.
cococuAslında ben bilgisayar ve internet bıktım ya :)Son cümlen her şeyi özetliyor, sen renk arıyorsun; kolay gelsin diyorum :)
evet elvis ağzımdan aldın lafı.
MSN okadar yaygin ki su anda butun musteriLerimiz teLefon giderLerini MSN sayesinde kIstI. hepsi fuLL MSN kuLLanir. butun siparisLerini MSN den aLir. uLasmak istedigi musteriye MSN den uLasir. buna biLgisayar sektoru oLarak biz de dahiLiz. arizaLari MSN den giderebiLiyoruz. bence MSN in hakkini yememek Lazim. icq ve mynet'in birLesecegini buradan duydum. herkes bizim kadar biLgisayar biLmiyor. herkes MSN ogrenmis zamaninda.. ve simdi gayet guzeL kuLLaniyorLar.. bu MSN i ogretene kadar da neLer cektigimizi bir biz bir ALLah biLir... hic ugrasamam icq ve myneti ogretecegim diye... YASASIN MSN MESSENGER...