n70 n 73 den daha hızlı telefonun içinde maps yok ama internetten yükleyebilirsin
N72 N73 N70
- 1
- 2
bütün telefonlar güseldir kardeşlerim :D
hepsi bizden birisi...xD
N73 sayısal tuşların kullanımı haric en iyisidir bence
Bu 3 telefon arasında kesinlikle N73 derim. Hem diğerlerine göre daha yeni bir telefon hemde özellik açısından daha tatmin edici. Tabiki fiyat olarak diğerlerinden pahalıdır ama bence değer.
Bende N73 MusicEdition var.1 yıldan fazladır kullanıyorum ve gayet memnunum açıkçası.
N73 tabiki s603rd serisi ekranı daha büyük daha kibar kamerası daha iyi herşeyi güzel diğerlerinden n70 le n72 arasında fark yok zaten
n73 telefon iğerlerinden yeni ve özellik olarak daha üstün ama kullanım açısından hiçbiri iyi dil bi kerem pc gibi bekle kapancak bekle açılcak bide virüs yer ohh şarjımı hiç sorma çok konuş 1 gün az konuş 2 gün olaya bak
arkadasım sat telefonlarını tel kullanma :-) öyle bir rahatlarsın ki sorma gitsin
Kesinlikle N73 al arkadaşım.Süper müzik dinlersin(N70 e gore),Fotoğraf çek süper kalitede,oyun oyna 3D ,program yükle(N73 de olan yeni programlar yok N70 de),Benim 2 tel var biri N73 gayet süper bir tel.Tavsiye ederim
yok yavvvvvvvv kardeş sen en iyisi n73 al rahat et her tönden güzel vede rahat
n70 kullanıyordum ama suya düştü hala çalışıyor
ama çok açılıp kapanıyor
yaptıracaktım 50 tl istediler
uygulama yazıyordum telefon çok çöküyordu bu yüzden formatı iyiydi
yeni tekefon aldım
k810i
am en kısa zaman da symbiyanlı ya da symbian sq biey almayı düşünüyorum
- 1
- 2