Hangisi daha iyi?hangisini kullanıyım?yardım edin...
N72 N73 N70
- 1
- 2
n 70 daha iyi kullananlarda daha sağlam diyor kolay gelsin
n73 le n70 arasında fazla bir fark yok n70 daha büyük kamerası 2mp n73 kamerası 3.2mp.fiyat-performns olarak n70 iyidir
Bende n70 i kullanıyorum ve mutluyum
mutluysan niye hangisi iyi diye soruyosun? xx
ne anlarsınız şu n70 den bilmem...ben n72 kullanıyorum bence çok karizmatik bir telefon...
n70 biraz hantal görünüşe sahip ama iyi telefondur ben nokia kullanamayanlardanım :D simens
matrixx61ne anlarsınız şu n70 den bilmem...ben n72 kullanıyorum bence çok karizmatik bir telefon...ben ikisinide kullandım bence fark yok.sadece kamera farklı.
matrixx61ne anlarsınız şu n70 den bilmem...ben n72 kullanıyorum bence çok karizmatik bir telefon...lütfen telefonu kötüleme kendi kötü fikrini kendine sakla.
gazi9095110 al sen en iyisi.hem yorum istiyon hem milletin dediğine karşı çıkıkardeşim ben alacaklarım yukarı yazdım ayrı telefon yapma
uantakyalütfen telefonu kötüleme kendi kötü fikrini kendine sakla.Arkadaşım sen de hem soruyorsun hem de kendi fikrini kendine sakla diyorsun"N72 N73 N70" hangisi demişsin adam Ne anlarsınız N70 ten demiş, N72 kullanıyorum çok karizmatik demiş. Kötü fikir diye bişey olmaz, fikir fikirdir, sen fikirleri iyi kötü diye değerlendiriyorsan foruma sormadan alabilirsin zaten telefonunu
Arkadaşlar bende bunlarla ilgileniyorum. N73 şu an alabileceğiniz ya da yorum isteyeceğiniz en kötü telefon bunlar arasından. Bir arıza çıkardığında tamir etmesi zor. Tamir olduktan onsra tekrar bozulmaması çok düşük bir olsılık.
N72 ve N70 gayet iyi. N70 2005 . çeyrek yapımı biraz daha eskidir. N 72 ( arkadaşımdan biliyorum) Çok iyi bir telefon menülerde diğer nokialar gibi yavaşlama olmayan müziği gayet iyi ben bu seçimden N72'yi seçerdim
2. seçemim N70
3. seçimim N 73
aralarında en iyisi n73 dür gerek sesi gerek kamerası gerekse kullanımı fiyatıda oldukça düşdü bu aralar iyi forumlar
bence n73 daha iyi onu sana tercih ederim.
İyide zaten soru çok saçma.N70 35 mb ram ve 220 mhz işlemciye sahip.N72 55 mb ram ve 220 mhz işlemciye sahip.N73'te 55 mb ram ve 220 mhz işlecmiye sahip fakat diğerlerinden onu ayıran.(Özellikler music editionunda) siyah rengi ile kendisinde olan karizması.Ekran boyutunun büyük ve daha parlak oluşu.İşletim sisteminin farklılığı.Daha fazla hoparlör sesi.Ve Carl Zeiss lensli 3.2 mp kamerası.Ben N73 Music Edition kullanıyorum ve çok memnunum.Ayrıca N-Gage Arena 2.0 desteğiyle muhteşem 3D oyunları kasmadan oynayabilirsin.
kıyasladıgınız tel lere bakın n73 bu kategorıde sınıflandırılamaz n70 kullanıcıları n73 un verdıgı sesın70 verıyomu acaba 2mp kamerası var n73 un 3.2mp sımdı dusun hangısı daha ıyi
hiç biri aman uzak dur n70 war bende ilk başta büyüklüğü göze gelmiyor ama sonra başına dert özeliikle yazaylarında cebe sıgmıyor sakın alayım deme
BENDE 2 YILDIR N70 KULLANIYORUM....COK MEMNUNUM...
kardeş ben bir yıllk n73 kullanıcısıyım...telfn çok yavaş..eğer hızı sevmiyorsan bir problem yoktur..tercih edebilirsin...!!!
- 1
- 2