Arkadaşlar Bunun Hakkında Bİr Konu Var Ama Ordan Cevabı Tam Çıkartmadım=)
N73 Telefonumu Cebıme Koydum Baska Bırsey Olmamasına Ragmen Ekranda Belirgin Bir Çizik Oluştu.Garantisi Var Telefonun,Ücret Ödemeden Ekran Değişirmi.Aldığım Telefonu,Telefoncuya Götürürken Hangi Belgeyi Götürücem Garanti Kapsamında Ekranı Değiştirmesi İçin..(garanti Belgesi ws ws.)Teşekkürler..
N73 Ekran
Ltfen Bu Konuda Bilgili Olan Herkez Düşüncesini Yazsın.Birde Ben Güncelleme Yapmıştım.Bu Garanti Kapsamından Çıkarmaz Telefonu Herhalde ?
bence garanti kapsamına girmez o kullanıcı hatası diyeceklerdir.Garanti içiin telefonun donanım arızası yapması gerekir.Senin hatan diyebilirler.-Ama sen yine de göster-.Belge konusunda da gerek yok.Ben samsung u defalarca götürdüm garantiye belge vermedim.Zaten imei no sundan bakılıo garnti kapsamı tarihi die.
Ltfen Bu Konuda Bilgili Olan Herkez Düşüncesini Yazsın.Birde Ben Güncelleme Yapmıştım.Bu Garanti Kapsamından Çıkarmaz Telefonu Herhalde ?telefonunun kendi modelini güncellediysen birşey olmaz ama, mesela düz n73'ü music edition n73'e çevirirsen garanti dışı kalır tekrar düz n73 yüklemen gerekir
Güncelleme Yaptım Ama Açıkçası Hangi Güncellemeyi Yaptığımı Bilmiyorum.Music Edition Güncellemesi Yaptığımı Nasıl Anlyabılırım..
arkadşaım güncelleme yapalı 4 5 ay oldu onu hatırıyamyıorum.başka bir yöntemi yokmu?
anladım.o zaman ben me-73 güncellemesini yapmışım.peki eminmisin me-n73 guncellemesı yapınca telefonun garantıden cıktıgına baska arkadasllarında bılgısı varsa soylesın lutfen
Benim de kırıldı
80 tl mı aldılar
kesin garantıye girmiyor yani
telefon u çok beğendiğim için verdim o parayı 1 ay sonra aldım
garantiye falan girmiyor anlıyacağın zaten ekranı kırılan hiç bir telefon garantiye girmez