N81 navi tekerleği sorunu..

nokya6260
14-10-2008, 22:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

herkese merhaba.
1-2 gün önce N81 (2gb olanından) almıştım. telefonu aldıktan sonra evde internetten yazılımını güncelledim. sonra nette özelliklerine bakarken navi tekerleğinin olduğunu öğrendim. telefondaki ayarlar kısmından aktif etmeme rağmen bu navi tekerleğini kişi listesinde yada müzik listesinde filan bir türlü kullanamadım. acaba navi tekerleğimi bozuk? yazılım güncellemesi yapmadan önce navi tekerleğini deneme şansım olmadı. acaba yazılımdan mı oldu bu sorun? yoksa benmi beceremiyorum.

ürün genpa garantili. şimdi ben ne yapmalıyım. ürünü aldığım yere gidip sorunumu orada mı söylemeliyim? yoksa ankara kızılayda genpanın teknik servisi var. direk oraya mı gideyim?

bu arada ürünü alalı 14 gün olmadı. ürünü alırken 14 gün içerisinde ürünü değiştirebilirsiniz demişlerdi. acaba ürünü değiştirmek istiyorum desem. yaparlarmı? ürünün jelatinini filan çıkarmadım. yazılımını güncelledim. nokia nın sitesinde yazılım güncellemek garantiyi bozmaz diyor. bundan başka telefona bir kaç symbian program yükledim.

tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum. saygılar.