Sizce hangisi?
N95 8 GB mi 5800 mı?
kamera olarak N95 daha iyi ama ben olsam 5800 alırdım tavsiyem 5800 ;)
müzik için kullanacaksanız 5800 daha iyi fakat n95 8gb nin sesi de tatmin edici. kamera olarak n95 8gb öne çıkıyor. hangi telefonu alacağınız kullanım alanınıza bağlı. dokunmatik kullanamam diyorsanız n95 daha iyi olur
Ben N95 aldım ve ne kadar iyi ettim bilmiyorum yeni aldığım için şimdilik iyi geliyor uzun vadede kullanınca nasıl olur bilmiyorum herkes kararsız yanıt vermiş uzun süre 5800 Xpressmusic kullanan var mı aceba yardımcı olsun o daha iyi diyorsa kullanan arkadaşlar değiştiricem telefonu...
5800 expres music sorunsuz ve çok güzel kamerası var şuana kadar kullandığım telefonları hiç biri bu kadar iyi çekmiyordu :) bir fotoğrafçı olarak çok hoşuma gitti 8 gb hafızası var 3 ayda 1000 i aşkın fotoğraf çektim ve memnunum.
Evet yakın arkadaşımda 5800 kullanıyor Kamerası gerçekten muazzam o ekranla beraber o kamerayla heryeri gezesi gelir insanın :). Bütçeme uysa biriktirip alırdımda malesef :)
Ben 5800 Xpressmusic kullanıyorum , herkese de tavsiye ederim.Bu özelliklerde bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence ...
n95 8gb derim zira 3 senedir piyasada ve hiç gözden düşmedi bakınız n97 çıktı 5800 hemen ikinci plana itildi reklamlardan belli oluyor
Hem de 5800 ' da 3.5G var arkadaşlar yani 3G olan telefonlardan daha hızlı internete bağlanabilme ve internete dosya yükleyebilme.. .HSUPA (High Speed Uplink Packet Access(Yüksek hızlı veri paketi yükleme Ulaşımı)) ve HSDPA(High Speed Downlink Packet Access(Yüksek hızlı paket indirme ulaşımı) ) Özellikleri dahada geliştirilmiş...:)