nokia n95i 1ooo den ucuza bulabileceim bir yer varmı veya 1ooo ytlye?
varsa söölerseniz çok sevinirim
N95
Bu N95'i gözüme kestirdim çoktandır, kurcalama fırsatım olmadığı için liste halinde okuduğum kadarıyla biliyorum özelliklerini, ama benim için en önemlisi "internetten görüntülü görüşme imkanı sunuyor mu bu N95" ? bu benim için gerçekten önemli, kullanan biri varsa cevaplandırsın lütfen
Borga-x bilir.O N95 kullanıyor.Ona sor
N95'teki görüntülü konusma ne yazıkki 3G geldıgınde bır anlam kazanacak.Sen bu soruyu yıne sormustun ve bende sana kendıne ufak bır laptop almanı onermıstım. Cep telefonu ıcın boyle seyler daha erken ulkemızde
Borga-xN95'teki görüntülü konusma ne yazıkki 3G geldıgınde bır anlam kazanacak.Sen bu soruyu yıne sormustun ve bende sana kendıne ufak bır laptop almanı onermıstım. Cep telefonu ıcın boyle seyler daha erken ulkemıyakında 3G yaygınlaşacak, ama biraz zamana ihtiyacı var. Bu arada yeni pek çok model çıkaracaktır Nokia, aldığın N95 de ucuzlayacak ve şu an aldığın fiyatın çok aşağısında ileride onu bulabileceksin. Bence de sırf bunun için alacaksan gerekmiyor.
3g geldide az kaldı yanide 1000 ytlnin altına bulursan alma bence kesin sakattır hele internet sitelerinde kesin alma bazıları çin yapımı fln oluyor oda çok sakat hem çabuk bozuluyor hemde özellikleri normalinden az oluyor
8gb olanı ben aldıktan 2-3 haftasonra cıktı cok kotu içime oturdu valla. o kadar hafızaya bırcok fılm ve mp3 sıgdırabılırdım. Ben divx'leri Mp4 formatına getırıp film izliyorum telefonda cok zevklı oluyor. bende 1gb+1Gb hafıza kartı var