Arkadaşlar n95 aldım ama navigasyon bulamıyorum.Ücretsiz giriyoruzya ondan lağzım.Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
N95de Navigasyon
O ilk zamanlarındaydı yani artık ücretsiz değildi...
Ne yazıkki ücretsiz değil ama cüzzi miktarda internete girdiği için aslında çok pahalı bır sey degıl. Kullandıgın operatorun internet kullanımını cep telıne ayarla. Nasıl gprs veya wap ayarlarını yapıyorsun onun gıbı daha sonra ilk guncelleme için nete giriyor orda bıraz kontur yer ondan sonra harıta yuklenırken netı kullandıgı ıcın cok fazla harcamıyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar..ama bulan olursa yine yazsın oke..Sagolun
kardesim bende n95 var aldigimdan beri kontor falan gitmedi nokia sitesinden turkiye haritasini yukluyosun sonra tlfda haritalar kismina giriyosun seceneklerden konumumu seciyosun bulundugun konum geliyo kontor falanda harcamiyo gps var yanii kendi ozelligi ok..
bir hadtalık deneme aktivasyon kodunu europa nokia sitesinden bulunabiliyor.....3 gündür kullanıyorum süper bişi:=))
navıgasyon kullanmak ıstıyorsan satın alman gerekıcek kesınlıkle yada deneme surumu 1 haftalık var. bunun dısında harıta ıstıyorsan telefonunda ve konumunu ogrenmek ıstıyorsan bılgısayarına nokıa map loader programını ındırıcen telefonunu baglıcan map loaderden turkıye harıtasını secıcen ve yuklıcen 43 mb lık bır dosya yuklenıcek telefona daha sonrasında eger sebekeden baglanmak ıstersen telefondan Menü > ayarlar > genel > konumlama > konumlama yontemlerı karısına 4 tane gps cıkıcak bluetooht gps etkın olmasın dıgerlerını ( yardımlı gps , tumlesık gps ve sebeke gps ) etkınlestır. harıtaya gır ve sana ınternete baglansınmı dıe sorucak evet de uyduya 10 sn ıcınde baglanıcak ve konumunu harıtada goruceksın sen nereye gıdersen harıtada kırmızı bı nokta senınle bırlıkte gezıcek :) sımdıden kolay gelsın..