N97 ev ekranını 5800'a uygulamak..

Karub
26-04-2010, 00:22   |  #1  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,652 mesaj

Dalymobile'da gezinirken bu konuyu gördüm ama ingilizcem bunları çevirmeye yetmedi.. Çevirebilecek varsa sevinirim.. Anladığım kadarıyla n97 yazılımı kurmuş.
http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,21565.0.html
Eğer videoları izlemek için giriş yapmanız gerekli gibi uyarı alırsanız:
Kullanıcı Adı: karub
Şifre: 0011

hamann7725
26-04-2010, 00:35   |  #2  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

süpermiş yaaaa :)

Kapalı Hesap (113439)
26-04-2010, 00:37   |  #3  
Kapalı Hesap
464 mesaj

herkes ne zaman vericen dosyaları deyip durmuş .. çok uzun karub şimdi fena uykum var yarın çalıştıktan sonra incelerim fırsat olursa . meşhur n97 ev ekranı buysa aman boşver karub , bizim 5800 daha güzelmiş vala hiç olmazsa sade .. o ne öyle bi sürü ikon filan her yer dopdulu.. bana hoş gözükmedi şahsen yüklemezdim ama sen bilirsin tabi .. saygılar

_hEro
26-04-2010, 01:28   |  #4  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

numbb'un dediği gibi paylaş artık hadii gibisinden cevaplar gelmişte birisinin cevabı bitirdi beni :))
"Bu ay n97 almıştım.Sizde aynı ekrana sahip olcaksınız ama bizde klavyede var.ahahahah.Ama umarım birde klavye yapmassınız :s " gibisinden bir mesaj bırakmış :) Hoşuma gitti.
konun sahibide "Evet onuda yapacağız" demiş :).
Yine konu sahibine "Kafanızı kullanında bunu bitirdiğinizde 5dolardan satın ve binlerce doların sahibi olun" diyende var.

Ayrıca kendi firmware lerini yaratmaya çalışıyorlarmış ve işlemci çekirdeğine oc uygulayarak 532mhz ye çıkartılacağından bahsediliyor.(Büyük bir iddia).
Sadece ingilizcede değil birçok dil seçeneğiyle gelecekmiş.
Bu uygulamayı yapacak kişinin başka projeleride varmış.Yeni bir flash yaratıyormuş falan filan...ü
Boşuna beklemeyin çıksada hatalarla dolu olacak diyende var.
Ama şu bir gerçekki n97 sahipleri fena kızmış :D yine n97 en iyisi olacak diyorlar :)

Anlamadığım tek şey .sis uzantılı bir uygulamamı yoksa yeni bir firmware geliştirip telefonu mu hack'leyecekler.Çünkü işlemci hız artırımından falan bahsediliyor.Linki kaydettim.Takipdeyim.

Karub
26-04-2010, 08:33   |  #5  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj
Alıntı: numbb  
herkes ne zaman vericen dosyaları deyip durmuş .. çok uzun karub şimdi fena uykum var yarın çalıştıktan sonra incelerim fırsat olursa . meşhur n97 ev ekranı buysa aman boşver karub , bizim 5800 daha güzelmiş vala hiç olmazsa sade .. o ne öyle bi sürü ikon filan her yer dopdulu.. bana hoş gözükmedi şahsen yüklemezdim ama sen bilirsin tabi .. saygı

Bende o ev ekranı için kendimi yerden yere atıyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ilginiz için sağolun :)

Alıntı: _hEro  
numbb'un dediği gibi paylaş artık hadii gibisinden cevaplar gelmişte birisinin cevabı bitirdi beni :))
"Bu ay n97 almıştım.Sizde aynı ekrana sahip olcaksınız ama bizde klavyede var.ahahahah.Ama umarım birde klavye yapmassınız :s " gibisinden bir mesaj bırakmış :) Hoşuma gitti.
konun sahibide "Evet onuda yapacağız" demiş :).
Yine konu sahibine "Kafanızı kullanında bunu bitirdiğinizde 5dolardan satın ve binlerce doların sahibi olun" diyende var.

Ayrıca kendi firmware lerini yaratmaya çalışıyorlarmış ve işlemci çekirdeğine oc uygulayarak 532mhz ye çıkartılacağından bahsediliyor.(Büyük bir iddia).
Sadece ingilizcede değil birçok dil seçeneğiyle gelecekmiş.
Bu uygulamayı yapacak kişinin başka projeleride varmış.Yeni bir flash yaratıyormuş falan filan...ü
Boşuna beklemeyin çıksada hatalarla dolu olacak diyende var.
Ama şu bir gerçekki n97 sahipleri fena kızmış :D yine n97 en iyisi olacak diyorlar :)

Anlamadığım tek şey .sis uzantılı bir uygulamamı yoksa yeni bir firmware geliştirip telefonu mu hack'leyecekler.Çünkü işlemci hız artırımından falan bahsediliyor.Linki kaydettim.Takipdeyim.

Bende ev ekranı olayını sevdim :) Ama haklılar.. Çünkü herkes bizim gibi 5800'ın üzerine yoğunlaştı.
Ama altlarda 5530 içinde yapılan video vardı. Orada *#0000# yapıp sürüm veriyonuna bakıyor ve orada model ismi: n97 yazıyor. Demekki n97 yazılımı yüklemiş.

_hEro
26-04-2010, 14:33   |  #6  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

%90 tamamlanmış durumda Karub.Ama bunun bir uygulama yani .sis olmadığını söyledi ordan birisi.Yeni bir firmware üzerinde çalışıyorlarmış.Telefon hacklenecek yani :S

Karub
26-04-2010, 18:22   |  #7  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj
%90 tamamlanmış durumda Karub.Ama bunun bir uygulama yani .sis olmadığını söyledi ordan birisi.Yeni bir firmware üzerinde çalışıyorlarmış.Telefon hacklenecek yani :

Ben dersler yüzünden tam takip edemiyorum. Kusura bakmayın :)
Eğer bir yazılım şeklinde sunarlarsa bile önemli değil rağzıyım..

_hEro
26-04-2010, 18:48   |  #8  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Sınav zamanı galiba :D neyseki ben atlattım.Hazirana kadar rahatım :)
Tamam umarım yakın zamanda çıkar ozaman.
Karub bu sayfadaki gdesk programını denedin mi hiç ?
http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/mpage_8/key_/tm.htm

Son Düzenleme: _hEro ~ 26 Nisan 2010 20:10
Karub
26-04-2010, 21:50   |  #9  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj
Sınav zamanı galiba :D neyseki ben atlattım.Hazirana kadar rahatım :)
Tamam umarım yakın zamanda çıkar ozaman.
Karub bu sayfadaki gdesk programını denedin mi hiç ?
http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/mpage_8/key_/tm.htm

Evet ikinci sınavlar başladı malesef :(

Gdesk uygulamasını denemiştim ama memnun kalmadım. Telefona hiç yoktan yük biniyor. Ama öneriniz için sağolun :)
Şimdi bu yazılım yani n97 ev ekranlı olan yazılım çıkarsa nasıl yüklenir ? Bildiğimiz NSU ile mi?
Ama NSU sadece Nokia tarafından çıkanları yapıyor..

_hEro
26-04-2010, 22:19   |  #10  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Yok öyle hemen NSU ile yüklenmez.Nasıl yükleneceğini yazarlar ama o kadar kolay olmayacak :)
Sınavlarında başarılar.

Karub
26-04-2010, 22:23   |  #11  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj
Yok öyle hemen NSU ile yüklenmez.Nasıl yükleneceğini yazarlar ama o kadar kolay olmayacak :)
Sınavlarında başarılar.

Valla hayatım boyunca hiç derslerimde bu kadar zorlanmamıştım :( 9. sınıf felaket zor birşey.. Neyse konu fazla dağılmasın.. :D
Büyük ihtimal x-plore gibi programlarla yüklenecek..

_hEro
26-04-2010, 22:25   |  #12  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Çalışana kolay :pP
Bakcaz artık neyle yüklenecek.Zaten çıktığında direk yükleme.İyice oturduktan sonra tekrar düşünüp yüklersin.Yazık etme telefona.<

Karub
26-04-2010, 22:32   |  #13  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Elbette :) Biraz zaman geçsin yüklemeyi denerim ama bakalım Türkçe olacak mı ?.. Ki, olmayacağını adım gibi biliyorum :)

Hero, mesaj kutunu boşaltabilir misin?

Son Düzenleme: Karub ~ 26 Nisan 2010 22:37
_hEro
26-04-2010, 23:29   |  #14  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Ne ara dolmuş yahu.Haber verdiğin için sağol boşalltım.

__

Güncellemeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz.
Sabredin diyorlar başkada bir şey demiyorlar.Ama sorunlar devam ediyor gibi:
http://pnht.org/?p=63
Bu arada yayınlanan yeni vidyo (Neden böyle berbat vidyolar yayınlarlar anlamam)
http://www.youtube.com/watch?v=lwj-DEJ1xIs

Son Düzenleme: _hEro ~ 30 Mayıs 2010 23:15
bLiND
31-05-2010, 10:03   |  #15  
Yıllanmış Üye
243 mesaj

gayet güzel de ben korkarım onu yüklemeye :D