Arkadaşlar piyasada N99i gördüm ama hiç bir Nokia sitesinde bulamadım youtube de görüntüleride var ama sitelerinde bulamayınca kuşkulandım acaba sahte nokia mı bunlar nasıl bişi anlamadım sizce nedemek bu !
N99 ve N99i
- 1
- 2
dostum onlar başka bir marka n99i diye gösteriolar yoksa youtubedan önce sitesinde olurdu tlfon
öyle bir telefon çıktıysa türkiyeye ancak 2009 yazında gelir.
beyler bu tlf nu suriyeden getiriyorlar yani çakma antepte oturuyorun burda o tlf lar 200 250 arası yani int den fln pahalıya almayın.tlf na baktım kamerası hariç diğer özellikleri mükemmel ses görüntü süper
arkadaşlar ben kiliste öğretmenlik yapıyorum bu telefondan dün aldım bir tane gerçekten süper verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor telefonun fiyatıda üstelik yazıldığı gibi 250 -300 ytl değil ben 220 ytlye aldım ilgilenen veya soracak sorusu olan arkadaşlar için tel numaramı veriyorum 05052294195
sitesindende önce www.gsmarena.com da olur
kaynanaarkadaşlar ben kiliste öğretmenlik yapıyorum bu telefondan dün aldım bir tane gerçekten süper verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor telefonun fiyatıda üstelik yazıldığı gibi 250 -300 ytl değil ben 220 ytlye aldım ilgilenen veya soracak sorusu olan arkadaşlar için tel numaramı veriyorummerhaba kardeş bu telefondan bende almayı dusunuyorumda senınle nasıl konusabılırız ınternet adresın var mı telden ayrıca kluivert13@hotmail.com
kaynana'dan alıntı:
arkadaşlar ben kiliste öğretmenlik yapıyorum bu telefondan dün aldım bir tane gerçekten süper verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor telefonun fiyatıda üstelik yazıldığı gibi 250 -300 ytl değil ben 220 ytlye aldım ilgilenen veya soracak sorusu olan arkadaşlar için tel numaramı veriyorum 05052294195
acaba özellikleri ne bu telefonun???
garanti olyı ne yazarsanız sevinirim
e mail:PCkopart@hotmail.com
olum geleli 3 ay oluyor ne yazından bahsediyon
Nokia değil o cihazlar China üretilen başka jawa cihazlar;)
BU TELEFONLAR URFADA 200 YTL . ÇİN MALI TABİKİ NOKİA NIN BÖYLE BİR ÜRÜNÜ YOKMUŞ.
bende çin malı 5700 var gayet memnunum orjinalinden hiç bir elsiği yok çift hat dokunmatik ekran çift kamera gibi artıları var fakat yazılım sorunu oluyo format attırdım versyon sükseltince sorun düzeldi
Sar degerlerını bılıyormusunuz pekı bu telefonların. Ozellıkle cıft hatlı telefonlarda bu deger cok yuksek. Alın kullanın ama ucuz dıye cocuklarınaza almayı dusunmeyın bence.
slm arkadaşlar ben bu telefondan aldım fiyatı peşin 220ytl dir bu telefonu nokia 1200 ytl ye cıkarmayı düşünüyodu bu telefon cin malıdır aynı özelliklerdecin ler önce davranmış piyasaya sürmüş ve 220 250 arası satılıyor sormak isteyen olursa05373419175 veya ortan99@hotmail.com tv kanallarını cekiyor bircaok dosyayı acıyor ve de erkek sesini kadın sesine ceviriyor
ayrıce telefonun garantsisi yok cünkü kacak nokia bayilerde olmaz bo cin malı
arkadas senin dediğin gihazın ismi nokia değil nokla çin malı televizyonlu felan dimi sakın almayın değmez yazık bu milleti kandırıyorlar
arkadaşlar o telefondan bende var. yalnız ben hangi formatta video oynatıo bulamadım. cevirmedim mp4 uzantısı kalmadı. bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler..
evet arkadaslar telefon çin malı nokia ile baglantısı yok adamlar telefonun uzerıne bıle nokıa yazmıslar :D
teknonix iletişim
0 N99i (çin) :210 ytl
0 n95 (çin) :270 ytl
iletişim:teknonix-iletisim@hotmail.com
abi çin in yaptığıb çakma nokia markaları varr
ben antalya da yım daha burda raslamasım
o n99 un markası nion aman saskuın kesimlikle nokia dan açıklama gelmeden biz böle bi şey yaptık demeden sakın almayın
iyi kazıklanırsınız
akıl var mantık var nokıa n99u cıkarmış olsa bunu duyurmadan satarmı yada sitesine koymadan hiçbir reklamını yapmadan ;) biraz geniş duşunelım bence :)
Anlamadığım madem okadar iyi teknolojiniz var niye isim taklit ediyorsunuz kendi isminizi verin telefona niye haksızlık yapıyorsunuz
SparcoXxNokia değil o cihazlar China üretilen başka jawa cihazlar;)bencede bi telefon daha vardı bu şekilde nokia markası taşıyan ama nokianın olmayan onunda özellikleri güzeldi sadece kamerası kötüydü
- 1
- 2