Naomi yardım

Habeas Corpus
20-01-2008, 16:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

arkadaşlar programın işlevi nedir diye yükleyim dedim öğrendim fakat şimdi silemiyorum ne biçim bi illet bu lütfen yardım edin sistem geri yükleme de sorun cıkarttı Kızgın

Papatyasever
20-01-2008, 17:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
448 mesaj

İşlevini bilmediğin programı öğrenmek için ne diye kurarsın sistemine? Öğrenmek istiyorsan yaz foruma biri bilgilendirdirsin seni. Kaldırma sürecinde ne yaptığını ayrıntılarıyla yazsaydın daha iyi olurdu. Programı kaldırmadan önce system tray(saatin yanı)'daki simgesine sağ tıklayıp işlemi kapatmadıysan uninstal hatası verebilir. Ayrıca bilidiğim kadarıyla bu program şifreli erişime sahip olduğu için kaldırma işleminde şifre isteyebilir. Sistem geri yükleme ise programı kladırmaz, kayıt defterini program kurulmadan önceki haline getirerek sadece çalışmasını önler fakat yükleme dosyaları bilgisayarda kalır. şimdi büyük ihtimalle programı ne kaldırabilirsin ne de yeniden yükleyebilirsin. Önce Your uninstaller Pro programını indir ve kur. Paralı ama deneme sürümü süresi sorunu halletmene yardımcı olacaktır. Bu program yardımıyla önce onar seçeğini kullanarak programı onar. Sonra en garantisi güvenli modda sisteme giriş yap ve program ekle kaldır menüsünden programı kaldır. Bu işe yaramazsa yine güvenli modda program filesdaki program klasörünü ve bu programa ait bilgisayardaki diğer bütün verileri sil. Sonra registry mechanic programını kur ve çalıştır. Kayıt defteri de temizlenince sorun büyük ihtimalle hallolacaktır.

Habeas Corpus
20-01-2008, 18:17   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

ya bitane cd de birsürü program vardı ve hepsinin ne oldugunu öğrenmek için tek tek yükledim ama bu program gibi gıcıklık yapan olmadı simgeye sağ tıkladıgımda kapat gibi bi seçenek yok sadece 3.2.90 yazıyor onada tıkladıgımda password istiyor , youruninstaller danda denedim fakat olmadı daha doğrusu Naomi yi görmedi son dedigini anlayamadım "Bu işe yaramazsa yine güvenli modda program filesdaki program klasörünü ve bu programa ait bilgisayardaki diğer bütün verileri sil. Sonra registry mechanic programını kur ve çalıştır. Kayıt defteri de temizlenince sorun büyük ihtimalle hallolacaktır."

selimhun
20-01-2008, 18:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Naomi güzel bi hatundur. İşlevi neymiş bu programın. Bedava Naomi mi buluyorsun . Ben yüklerim o zaman.

BOOMFUNKMCS
20-01-2008, 19:11   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
selimhun
Naomi güzel bi hatundur. İşlevi neymiş bu programın. Bedava Naomi mi buluyorsun . Ben yüklerim o zaman.
ebeveyn kontrol programı,sorgusuz sualsiz uygun olmayan tüm web sayfalarını kapatır.

Habeas Corpus
20-01-2008, 19:19   |  #6  
OP Taze Üye
8 mesaj

evet öylede ben şimdi nasıl silicem bu programı :(

BOOMFUNKMCS
20-01-2008, 19:38   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

şifesini bilmen lazım,programı kuran sen isen şifreyi hatırlamaya çalış,yukarıda da söylemiş zaten arkadaşlar.

Papatyasever
20-01-2008, 21:03   |  #8  
Yıllanmış Üye
448 mesaj
Habeas Corpus
simgeye sağ tıkladıgımda kapat gibi bi seçenek yok sadece 3.2.90 yazıyor onada tıkladıgımda password
Şifre bilmeden olmaz... O şifreyi hatırlaman lazım. Bak ürün sitesinde FAQ sayfasında ne yazmışlar:
Q: I can't remember my password. I need help to find my password and remove the filter.

A: Sorry, the password is under your care. For security reasons, such requests will not receive any reply.

Özetle soruda: "Şifremi hatırlayamıyorum. Şifreyi bulup filtreyi kladırmam lazım" diyor. Üreticinin cevabı ise: "Üzgünüm, şifre sorumluluğu size ait. Güvenlik nedeniyle şifre talepleriniz cevapsız bırakılacaktır."

Üzgünüm ama şifreyi hatırlayamazsan sanırım bu sorun seninle mahşere kadar gelecek gibi. Ama güvenli mod bir ihtimal. Kesin değil ama bir sadece bir ihtimal. Nasıl yapıcam demişsin. Kısaca anlatmaya çalışayım:

Bilgisayarı restart et. Siyah ekran görüntülenince başlangıç seçenekleri sunan başlangıç ekranı gelene kadar F8 tuşuna bas. Başlaşgıç ekranı gelince yön tuşlarıyla "güvenli modda başlat" seçeneğine enterla. Böylece sistem güvenli modda açılacaktır. Sonra Bilgisayarım-C-Program files yolunu izle. Açılan pencerede Naomi'nin olduğu klasörü bul. Ve o klasörü tamamen sil. Sonra ara kullanarak naomiye ait olduğunu bildiğin herşeyi ara pencerisne yazarak bilgisayarını arat ve çıkan herşeyi sil. Sonra bilgisayarı normal olarak yeniden başlat. Registry mechanic programını google'da aratarak indir ve kur. Ücretli ama deneme sürümü işini görür heralde. Programı çalıştır ve gelen pencerede en üstteki seçeneğe tıkla (scan your registry) arama bitince kaç "problem(s)" bulduğuna bak. ve en sondaki "repair" seçeneğine tıkla ve kaç hata bulunup kaçının düzeltildiğine dikkat et. Deneme sürümü olduğu için hepsini düzeltmezse başka bir programla denemen gerekecek(Örn: scan my registry ücretsiz programı olabilir.)

Biraz uzun oldu ama umarım sorunu halledersin. Kolay gelsin...

Son Düzenleme: Papatyasever ~ 20 Ocak 2008 21:05