oyunu yükledim herşeyi yaptım.win 7 32 bit kullanıyorum.uyumluluk modlarını denedim çalışmadı.sistemim kaldırıyor.oyunu açıyorum napoleon total war yazısı çıkıyor bir süre sonra çalışmayı durdurdu diye hata veriyor lütfen yardım edin 2 gündür uğraşıyorum
napoleon total war çalışmayı durdurdu hatası
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Birebir aynı sorunu yaşamaktayım ve sinirden bilgisayar parçalarını un ufak etmeye ramak kaldı...
Taze Üye
3 mesaj
Arkadaşlar konu eski oyun eski problem aynı :) bi ara halletmiştim. Pbuster'la öyle hatırlıyorum şimdi yeniden yükledim PB'le çözmeye çalıştım olmadı. Yardım eden olursa çok sevinirim...
Taze Üye
3 mesaj
Arkadaşlar hala araştıranlar için sorunu söylüyorum. Daha önce oyunu yükleyip sildiyseniz. Yada yüklediniz Simgesine tıkladınız. Oyun açılırken Napoleon total war çalışmayı durdurdu dedi. Şöyle yapıyoruz Başlata daha sonra çalıştıra tıklıyoruz. Çalıştıra %AppData% yazıyoruz. Tamama tıkladıktan sonra The Creative Assembly klasörünün içine giriyoruz napoleon dosyasını siliyoruz. Oyunu kaldırıp tekrar yüklüyorsunuz. Bende işe yaradı.