arkdaslar ben bu bılgısayarı aldım sızce ıyımı ozellık bakımndan kotumu bı fıkır verısenız sevınırım tahmını ne kadar dır fıyat olarkada sımıden tsekkurler
foxconn anakart
core duo 2000 mghz
1 gb kıngston 667 mhz lık ram
160 gb segate harddısk
on board 256 mb ekran kartı
creative ses kartı
19 '' lcd wide screen monıtor
nasıl bı fıkır verımısnız
- 1
- 2
Pek iyi değil ama ne amaçla kullanıyorsun?
net,müzik, yada ofis için yeterli ama oyun yada diğer ağır grafik uygulamalarında iş görmez
casper sattığı sisteme yakın
1150 tl almıslar ya pahalıya gelms o zmnn markası keysmart (arçelık beko)
Keşke almadan evvel danışsaydınız. Sağlık olsun, güle güle kullanın artık.
iş işten geçmiş usta almışlar bı r kere benım arkdas bu paraya asusun bılg aldı 1 gb ekran kartı atı 320 harddısk asus anakart 2 gb ram 22 '' lcd wide screen monıtor 3.2 core duo 2 işlemci
Kötünün bir üstü/İdare eder cinsten ama çok daha iyisi toplanabilirdi bundan eminim!!!
Ah Ah bu işi yapan adamlar biraz daha dürüst bir şekilde yapıp her zaman Karanlık yollardan kendi kazançlarını istemeseler,biraz da bizi düşünen olsa ama yok işte her zaman bunların ilk tercihi PARA olmuştur!!!
7 gunu geçtı bı kere gıttı onca para yazık oldu
saglık olsıun dıcez artık bu makıne ıle yola devam
pekı arkdaslar ekran kartı alcak durumum yok su anda ram alsam 1 gb daha etkısı olurmu oyunda dıolarkı onboard da ekran kartında ram dan yıyomus etkısı olurmu ne dıosunuz
Oyun bakımından faydası olmaz ama sisteme faydası elbette olur.
sımıd ekran kartlarıda pahalıdır
tmm ustam çok saolsın pekı baska bı sorum daha var bu bılg da starter kullanıyorum vısta ust surume geçsem bılg kasarmı starte o kadar ıyısletım sıstmı deıl bıraz daha gelısmıse yonelsem 1 gb daha ram alıp
win 7 alcak para su aralar yok wısta ultımate arkdastan orjınal cd yı alıp kurcaktım
Windows 7 RC sürümü Haziran 2010'a kadar ücretsiz. Microsoft'tan indirebilirsiniz:
https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... -indirin_12465.html
- 1
- 2