arkadaşlar sistemime format attım ve kasper,kasper anti hack,microsoft anti spyware kurdum.yüzde kaç güvenliyim.
kasper anti hack=zone alarm diyebilirmiyiz.aydınlatırsanız sevinirim.güvenlik takıntısı yaşamaktan bay geldi[V]
birde msnin yeni sürümünü yikledim.kasper anti hack girmem izin vermiyo.yasağı kaldırırsam zarar görümüyüm.msni tekrarmı yükliyim???
şimdiden saolun..............
nasıl bir güvenlik
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.1. Yüzde kaç güvenli olduğunu bilmiyorum ama %100 güvende olmadığını biliyorum. %100 güvenlik diye bir şey yoktur.
2. Kaspersky anti hacker kullanıcısı olarak bunu savunurum ama zone alarm'ın tuhaflıklarına alışabileceksen onu da dene derim.
3. Kaspersky anti hacker, kurulan ilk programlara onay verip vermek istedmediğini sorar. Normaldir. Onay verebilirsin.
tamam arkadaşım
peki kasper anti hacki low modunda kullanıyorum problem varmı?mediumda kullandığımda chipin sayfasına bile giremiyorum.
tamam arkadaşım
peki kasper anti hacki low modunda kullanıyorum problem varmı?mediumda kullandığımda chipin sayfasına bile giremiyorum.
zonealarm ın antivirusu kaspersky antivirusun yerini nasıl tutmuyosa kasperkynin firewallide zonealarm yerini tutmaz diye düşünüyorum.Taş yerinde ağırdır.Güvenlik ise pc yi nerde nasıl kullandığınla ilgilidir internete bağlı olmayan içine yabancı disket bile girmeyen pc de hiçbir güvenliğe gerek yok ama internetin en çetrefilli yerlerinde dolaşıyorsan o microsoft antispyın yanında free adaware dursun (arka plan çalışmaz nasıl olsa) ve son zamanların artan belası trojan içinde yine arka plan çalışmayan ama tarayınca bulup silen a2 yi öneririm böylece sisteme yükte gelmez.