http://www.circuitcity.com/ssm/T ... cd/productDetail.do .arkadaşlar sizce bu laptop nasıl.buyuk ihtimal alacağım bunu.2 gb ram.çift çekirdek işlemci.bir tek ekran kartı düşündürüyor beni.ati radeon x1200.iyi ve kötü yanlarını sölerseniz sevinirim.
nasıl bir laptop
makine güzel ama core2duo lardan biraz yavaş çalışır işlemcisi özellikleri ve fiyatı uygun.
peki bu laptopta oyun oynanır mı.mesela bende nvidia 512 mb 6600 ekran kartı var spiderman 3 ü çalıştırmıyo.bu laptobun ekran kartı bundan iyi mi daha mı kötü.bi de core2duolarla çok fark var mı amdnin
Ahım şahım bir kart değil ama zolamazsan tabıkı çaıştırır.
mesela yüzüklerin efendisini rahat oynayabilirmiyim bu makinede
oyun oynamak istiyorum ama o dediğin ekran kartlarına sahip laptoplarla bunun arasında çok büyük fiyat farkı var.400-500 dolar fark var.öğrenmek istediğim bu ekran kartı beni idare eder mi.bende de 6600 var o da pek iyi deil ama bana yetiyor.bu ekran kartı da onun performansını verir mi
arkadaşım çok saol.güzel bi siteymiş.bu ekran kartı baya kötü galiba.ama yinede büyük ihtimal bunu alacağım ben.iki site var alabileceğim.biri www.bestbuy.com , diğeri www.circuitcity.com . iyi bi ekran kartı koydukları laptop 1400 dolardan filan başlıyor.fazla alternatifim yok o yüzden.bu herhalde idare eder beni.yorumlarınız için teşekkürler
arkadaşım bnce çhoook güsel bi laplöp fiyatıda o özelliklere göre uygun işlemciside güsel core 2 duo kadar güsel çalışmassa da yne güsel çalışır core 2 duo dan sora en iii işlemcidir kendisi
İşlemci Hızı 1.8Ghz x 2 İşlemci / Hızı AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core (Çift Çekirdek Mobil Turion)
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA Ekran Boyutu 15.4” MSI Glare [ACV] (1280x800)
Ekran Kartı 1024 MB Ati Radeon X1200 (512 Paylaşımsız 512 Paylaşımlı) Sistem Belleği 2 GB 667Mhz
Bellek Yuvası 2
Sabit Disk Kapasitesi 120 GB 5400RPM 8MB SATA Ses Kartı Realtek High Devinition Optik Sürücü DVD Yazıcı (DVD SUPER Multi Drive (Double Layer)
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Atheros Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği Yok Infrared Yok
Pcmcia Ekpres Var
USB (Adet) ? 4
Güvenlik Yuvası Var S
eri Port Yok
Paralel Port Yok
S-Video (TV-Out) Var
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var
Pil Ömrü (Saat) 2.5
Boyutlar 358x 259x 27 mm
işletim Sistemi Windows Vista Starter
böyle bir laptopta ASSASSİNS CREED oynanabilirmi