Hah çok doğru söyledin son_goku kardeşimSen de zaten bir ışık olduğu ilk sistemden belliydi :D Şu an da her ne kadar 1000 mesajın olsa da bilmediğin çok şey var. Zaten mesela mesaj değil ama :D Benim de bilmediğin şeyler var evet :) hatta baya vardır. Yamyam abiye 100 desek biz anca 45 falan :D olsun 2 düşer be kınaşlı :D
Mesela benim ilk topladığım sistem süperdi değilmi daha ilk başlardan yetenekliydim böyle işler için :Dİlk topladığım sistem o kadar iyidiki bilgisayarı açmadan itfaiyeyi arasan yeri var :
nasıl bir ram ?
- 1
- 2
Sen de zaten bir ışık olduğu ilk sistemden belliydi :D Şu an da her ne kadar 1000 mesajın olsa da bilmediğin çok şey var. Zaten mesela mesaj değil ama :D Benim de bilmediğin şeyler var evet :) hatta baya vardır. Yamyam abiye 100 desek biz anca 45 falan :D olsun 2 düşer be kınaşlı :Dur hemen 2 düşürme 2'ye kalırsan işin yaş bunun daha sözlüsü var 65-65 de sözlü olsa 58'den 3 düşerNeyse şakayı boşverelim bir kenara bırakalım tabikide bilmediğim bir çok mesele var hemde bayaa çok mesele var sen bakma benim mesaj sayısının 1000'lerde olduğuna önemli olan rütbe yıldız ünvan yoksa 1000 mesajı herhez atar hem bak sende 700 lerdesin ha gayret yklaşcan bana :D
http://www.vatanbilgisayar.com/r ... ils.aspx?I_ID=56069Şimdi evren_rs kardeşim bu konuda kınaşlıya katılmak zorundayım kusura bakma
bu fiyata çok dikkaimi çekti önerirmisiniz ?
Çünki naden diye soracak olursan hemen nedenini söyleyim kardeşim
Şöyle bir nedeni var Gördüğüm kadarıyla kınaşlı sana CL7 almanı önermiş sen ise MHz değerinin CL hızından daha mühim olduğunu ikna etmişsin sana şöyle birşey diyimAtıyorum 1333 MHz CL7 RAM almanı istediler senden ama sen MHz bakımından yüksek bir RAM istedin aslında bu sevyeyi zaten sen o.c ile 1600MHz yapabilirsin ancak o.c işlemini CL hızına uygulayamazsın yanlışım varsa lütfen düzeltin arkadaşlar
kınaşlı kusura bakma hatan var kardeşim 2700k sadece i7 de var i5 2500kdan sonrası i7 için geçerliHocam sen beni yanlış anlıyorsun sadece bu olayı bilmiyordum o kadar , yeni öğrendim işte
bu böyle çok sistem toplyamaya yada mesaj sayısını artırmaya
Dediğim gibi AMD üzerine yoğunlaştığımdan dolayı İntelden pek anlamıyordum hemde açıkçası ben tutupta 2700K hangi işlemcininmiş diye bakmam :D
Hem ben burda mesaj sayısı artırmıyorum siz sadece biraz fazla üstüme geliyorsunuz
Nereye gidiyn dağatırım ortalığı heyyyttt savulun malkoçoğlu geldi :D
Destelemek başka kınaşlı ben de desteklerim ama her 1000 mesajı olan uzman olsaydı klark profesör olurdu :D demek istediğim mesaj arttırmak için değil yardım etmek için yorum yap.
Ö.d dostum böle ufak tefek hatalar yüzünden forumdan gitseydi forumda suan 0 kisi vardı o yüzden takma kafana olud böle şeyler hele pc işinde normaldir :)
Destelemek başka kınaşlı ben de desteklerim ama her 1000 mesajı olan uzman olsaydı klark profesör olurdu :D demek istediğim mesaj arttırmak için değil yardım etmek için yorum yap.Yaw daha mesaj diyo yemişim mesajını Vallaha bıktım bu hesaptan tamam ulen madem mesaj sayısına bu kadar taktınız kullanmıycam len artık bu üyeliği 0'dan başlıycamVarya son_guku bide arkadaşım olcan :D
Sen donanımda çok iyi olduğundanmı soruyon hangi RAM diyeSakin Ol Kınaş :D Kınaşlı :D
Belki hata yapmış olabilirim ama ben İntel'i takip etmadiğimden böyle oldu ben AMD 'den anlarım ve herkezede AMD öneririm tamam mı?![]()
Bir cümleye bakarak insanları bilmiyormuş gibi küçük düşüremezsin
heiheieihiem genclik uzatmayın böle ufak tefenk seyleri yaf mesaj sayısı artsa ne olar artmasa ne olar sallayın foruma dalın gezin bol bol :D
A.TC Hocam sen kınaşlısın da bizi kekliyon gibime geliyo -_- :D 2 üyelig olmadıgı ne mağlum ? :D
Hocam sen beni yanlış anlıyorsun sadece bu olayı bilmiyordum o kadar , yeni öğrendim iştekardeşim estafurullahda bende amd ile bek balgantım yok hep inteli şlemcşi kuyllandım yani yanlış biliorsak bile
Dediğim gibi AMD üzerine yoğunlaştığımdan dolayı İntelden pek anlamıyordum hemde açıkçası ben tutupta 2700K hangi işlemcininmiş diye bakmam :D
Hem ben burda mesaj sayısı artırmıyorum siz sadece biraz fazla üstüme
o konu üzerinde kesin konuşmasssak olabilir ben öle biliyorum gibi şeyler desek daha dogru olucagını mumuyorum
- 1
- 2