slm arakadaşlar pc format atmak istiyorum lisans anahtarı mevcut ama cd yok yani pc alırken format cd felan vermediler nasıl format atacağımı şimdi bilmiyorum yardımınız için teşekkür ederim şimdiden.
nasıl format atabilirim
evet windows vista home premium
nasıl oluyor ki ben fazla anlamam
bana bildiğiniz güvenli bir site varmı vista işletim sistemini indireceğim şimdi bu dedğinizden ben fazla bir şey anlamadım
recovery silinmiş ve elinde vista cd si yoksa herhangi bir vista home premium u yükle piyasada ve nette bulabilirsin fazlaca.kendi lisans anahtarını yükleme sırasında gir ve yükleme işlemi bittikten sonra bilgisayarımdan özelliklere gireceksin orda deneme sörümü 3 gün diye bir uyarı olacak ve windowsu şimdi etkinleştir diye. windowsu şimdi etkinleştir kısmına tıklayacaksın pc ne verilmiş key windows tarafından tanınacak ve bilgisayarında lisanslı işletim sistemini kulanmaya devam edeceksin iyi akşamlar.
öcelikle yardımınız için teşekkür ederim ederim piyasada korsan cd lerde olurmu yani kopya.
öcelikle yardımınız için teşekkür ederim ederim piyasada korsan cd lerde olurmu yani kopya.evet ama dikkat et trojanlı falan olmasın.ayrıca home premium olmalı yani senin kullandıgın.ama öncelikle bir microsoftla iletişime geç sana gönderirlermi yada ordan indirebilirmisin.diye bi sorSon Düzenleme: marosarap ~ 06 Aralık 2009 17:21