şu an itibari ile yeni bir web sitesi kurmuş bulunmaktayım... notlatınızı bekliyorum bilgiokyonusu.tr.gg
ilk web sitem
nasıl olmuş
bomboş bu site neyine oy vereceğiz ?
edit: pardon ben okyanusu yazmışım girerken :D
arkadaşım içeriğe göre renkler fazla parklak, gözü yoruyor.... ayrıca bir web sitesinde saata hiç gerek yok bence...
Kardesim bie sanatcı adayı olark yardımcı olim :))) yazıları buyutmende yara var ve yazıları bir araya sıkıstırma kırmızı dikkat ceker ama ınsanı yorar bir sure sonra ornegin fastfood urunleri satan yerler gibi dsun herkezin yemegini alıp yiyip gitmesi icin heryer kırmızı dır insanı bie sure sonra rahatsız eder beyaz dinlendirir yada saman rengii onemli budun yerlerde dikkat cekici rengi kullan ve gereksız seylerı sıteden kaldır yukardakı arkadasın dedigi gibi
siteye araç çubuğundan giriş yaptım googlede gözükmüyo neden
tr.gg uzantılı yani bedava bi site tavsiyem azcık DW filan kurcalayıp kendin yapman oraya bi resim bile eklesen daha iyi olur. burda 2 tık ile yapıyorsun font u seçerek yapıyorsun :) HTML kodları ile yapman senin çıkarına olur :)
Öncelikle ben bir siteye girerken ilk önce sitedeki reklamlara bakarım. tamam siteyi açmışsınız fakat malesef sitedeki reklamlar bana itici geldi bu birincisi (zaten o reklamlardan yeni açılmıs kullanıcısı olmayan bir siteye pek para gelmez). İkincisi alan adı alan adı seninki gibi olan siteler bana hep güvensiz gelmiştir. keşke bilgiokyanusu.com yada com.tr alsaydın bu senin ciddiliğini gösterirdi. 3.sü siten içerisinde sana ayit olması gereken istatistikleri kullanıcılarla paylaşmışsın bunu yapmamalısın. büyük internet sitelerine bak hiçbiri böyle bir paylasım yapmaz. google anaylitcs kur sitene ayrıntılı bilgi al. 4.sü sitenin içeriği henüz az bu kabül edilebilir çünkü site yeni açıldı. ama dahada önemlisi renkler biraz açık olabilirdi. siyah siteler yada siyah ağırlıklı siteler insanları sıkar ve sitende uzun süre kalmalarını engeller...<
fena deil ama bedava host kullanmışsınız...
ama yinede hiç yoktan iyidir bende ücretli domain alıp kendi yazdığm kodlarla yapmayı duşunuyorum