başlıktaki gibi nasıl rep toplarım hani üyelerin isimlerinin altında olan yıldızlar?
nasıl rep toplarım?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sen kaç gündür konularda dolanıp bunun için mi mesaj bombardımanı yapıyordun.
Arama motoru -> Rep sistemi Chip Selçuk
hayır o yuzden deildi :D
süleyman. direk link versen.
Neden gülüyorsun aynısını sende yapmıyormusun ?
Yapmıyor.
hihihihihih orda bir benim mesajım var ne bileyim Selçuk abi bildiri gibi yapmışmış bende de hemen mesaj yazdıydım sileyim mi dedim kafana göre takıl dedi :PSon Düzenleme: PcMaKeR ~ 15 Eylül 2009 22:05
Jade-x sende bu foruma sırf eğlence ve konu dışı bölümü için girmişsin.Süleyman abi kadar yardım eden biri olmadığın için sana -rep vermeliler.Başkalarına kötü ithamlarda bulunurken hani derlerya:Ağzından çıkanı kulağın duysun.Bende sana:Elinle yazdığını görerek bilerek anlayarak yaz diyorum.Birşey bildiğin var mı?!
Rep konusuna gelince bence kaldırılmalı.Gereksiz lakırdı yani...
Nedenini açıklayayım sana gerçekte bir baltaya sap olamamış insanların sanal bir dünyada egolarını tatmin yollarından biridir bu.öncelikle rap vermek veya almak çokta umrumda değil olsa ne olur olmasa ne olur? buraya yazılanları da öylesine okuduğumu söylemek isterim ama ağır sözler içeriyor bazen. insanların buraya ya da benzer yerlere gitmelerini engellemez mi? amaç bence insanların işini görebilecek basit şeyleri bilmesi daha da ilerisi için kullandığı makina hakkında bilgi sahibi olması olmalıdır.bu konuda merak ediyorum bir şeye sap olmak forumda yazmamak mıdır?
bu şekilde düşünüyorsanız sizde bizler gibi değil misiniz?
bir baltaya sap olmak nedir?
sonra ego denilen bir şey burada ne kadar geçerli olabilir ki? tanımadığınız ama bir kaç basit şeye ihtiyacı olan insanlara bilgi vermekle hangi ego tatmin edilebilir?eğer egonuzu tatmin edecekse cevaplarsanız sevinirim.
Neden gülüyorsun aynısını sende yapmıyormusun ?Olayın Süleyman ile ne ilgisi var ? Mesaj bombardımanı ile nasıl karşılaştırma bu ? Süleyman'ın mesajlarını veya nereye neden mesaj yolladığını ve nasıl yardımcı olmaya çalıştığını sanırım görmemişsin. Birden bu mesajını görünce şaşırdım Jade-x çünkü Süleyman ile yakından uzağa ilgisi yok...
Konuyu açan arkadaşada iki çift lafım var ; yaşın küçük ise daha normal karşılarım bu tür şeyleri belki... Oyun gibi gelir size. Oyunlardaki "level atlama" gibi mi geliyor artık bilemiyorum yinede bu foruma eğer boş mesaj atıyorsan bunu makul kılmaz. Zaten belli bir yaştaysan boşver repi filan yardımcı olacaksan birşey paylaşacaksan mesajını yolla. Emin ol yanda yazan sayılar ile saygınlık kazanamassın.Kaldı ki burası Chip Online burda her cevabın ardından gereksiz istek dolu "repim nerde ?" mesajlarını da göremessin...
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 16 Eylül 2009 09:53