nasıl sistem ?

ufuk19
13-02-2010, 12:56   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj

conspirator arkadaş hazırladı.sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.oyun pc si olsun istiyorum.son oyunları çalıştırsın istiyorum.kasa değişebilir.modeli begenmedm pek.

İŞLEMCİ
 AMD Phenom II X2 550 AM3 3.1 GHz, 7 MB, BOX İşlemci, Black Edition
 96 $ ( 147,74 TL)

ANAKART
 GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AMD 785G, DDR3, PCIExp 16X, Socket 938 AM3, ATI HD4200
 96 $ ( 147,74 TL)

BELLEK - RAM
 HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU)
 102 $ ( 156,98 TL)

HDD
 SAMSUNG 320 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm
 46 $ ( 70,79 TL)

EKRAN KARTI
 SAPPHIRE HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800
 183 $ ( 281,64 TL)

KASA
 DARK Racer Acrylic OCZ 500W 3 Fanlı Şeffaf Pencereli ATX Performans Kasası
 149 $ ( 229,31 TL)

DVD WR - BLUE RAY
 LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
 33 $ ( 50,79 TL)

TOPLAM :
 1.280,29 TL

ADEM-KAYA
13-02-2010, 13:01   |  #2  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Fena değil.Hayırlı olsun.
Kasa olarak 600w lık  Aerocool alın.
Anakartı bununla:
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=39620
Kasayıda bununla değiştirin:
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=39358

Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 13 Şubat 2010 13:22
mete_22
13-02-2010, 16:13   |  #3  
Yıllanmış Üye
377 mesaj

güzel sistem hayırlı olsun. Adem abinin dediği gibi yaparsanız daha iyi olur

alper35.5
14-02-2010, 02:52   |  #4  
alper35.5 avatarı
Yıllanmış Üye
390 mesaj
Alıntı: ADEM-KAYA  
bunu neden değiştirmesini önerdiğini sorabilir miyim?

sistem gayet güzel, şanslıysan işlemcinde gizli kalmış hünerler var belki duymuşsundur.

Süleyman.
14-02-2010, 16:42   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Alıntı: alper35.5  

sistem gayet güzel, şanslıysan işlemcinde gizli kalmış hünerler var belki duymuşsundur.

Diğer anakart mikro ATX yapıda olduğu için.

marosarap
14-02-2010, 16:50   |  #6  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Fena değil.Hayırlı olsun.
Kasa olarak 600w lık  Aerocool alın.
Anakartı bununla:
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=39620
Kasayıda bununla değiştirin:
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=39358

o fiyatlara cıkmışken o kartı önermk saçma eger verecekse o parayı bunu almalı
http://www.vatanbilgisayar.com/b ... ils.aspx?I_ID=42131

ufuk19
14-02-2010, 20:05   |  #7  
OP Yeni Üye
33 mesaj
Alıntı: alper35.5  

duymadım.biraz bahseder misin ?

ufuk19
14-02-2010, 20:08   |  #8  
OP Yeni Üye
33 mesaj
Alıntı: marosarap  
limit 1200 lira.

marosarap
14-02-2010, 20:27   |  #9  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: ufuk19  
duymadım.biraz bahseder misin ?
sanırım işlemcinin geri kalan iki çekirdegini açma hususuna deginmek istemiş arkadaş.tabi bunu yapmak için güney küprüsüsnün en az sb 710 olması gerek düşündügün anakartta ve önerilen anakartlarda bu özelliklere uygun acc özelligi vardır fakat sb 750 lerde özellikle unleashing mod sayesinde bu sansın biraz daha artar benim önerdigim 790 çhipsetli anakartıın  güney küprüsü sb750 sansın artar. tabi kesin olacak geri kalan diger iki çekirdek açılacak diye bi kaide yok  biraz sans işi bu işler. eger 1200 limiti zorlayamıyorsan senin begendigin anakart da bayagı iyidir mikro atx olmasına pek takma

Süleyman.
14-02-2010, 20:30   |  #10  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj

5-10 lira fark için mikro ATX yapıda anakart almayın derim. Ayrıca Biostar ile Gigabyte arasında epeyce kalite farkı vardır.

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 14 Şubat 2010 20:31
marosarap
14-02-2010, 21:01   |  #11  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
5-10 lira fark için mikro ATX yapıda anakart almayın derim. Ayrıca Biostar ile Gigabyte arasında epeyce kalite farkı vardır.
785 chipset ve 790 chipset arasındada fark vardır ayrıca biostarın t serisini biraz incelemeni öneriyorum
ayrıca kaç biostar kart kullandın? bu forumda marka sempatizanlıgı yapacak son kişilerden birinin siz oldugunu düşünürdüm

Son Düzenleme: marosarap ~ 14 Şubat 2010 21:03
Süleyman.
14-02-2010, 22:05   |  #12  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
785 chipset ve 790 chipset arasındada fark vardır ayrıca biostarın t serisini biraz incelemeni öneriyorum
ayrıca kaç biostar kart kullandın? bu forumda marka sempatizanlıgı yapacak son kişilerden birinin siz oldugunu düşünürdü
Siz böyle söyleyince, her iki modelin de özelliklerine baktım ve her iki model için de iki incelemeyi okudum. Açıkçası Biostar'ın tek farkı sadece çipsette. Diğer bütün bakımlardan, malzeme kalitesi ve Gigabyte'a has ekstra özelliklere kadar, hatta iki anakartın resimlerine bile bakıldığında görülecek kadar farklarla Gigabyte daha iyi durumda. Zaten firma politikası olarak alt seviyeye hitap eden kalite bakımından kırpık cihazlar üreten bir firma ile kalitesi konusunda kendisini ispatlamış bir markanın ürününü çipset haricindeki kriterle kıyaslamak da zaten hata olur.

Marka fanatikliği başka birşey, süzülmüş bir takım tecrübeler sonucunda bir markanın kendisini ispat etmiş olması başka birşey. Şahsen forumda yaptığım önerilerde, elimden geldiğince kendim almayacağım bir ürünü başkasına tavsiye etmemeye çalışıyorum, aynısı bu durum için de geçerlidir. Biostar kullanmadım ama P45 çipsetli MSI ve halen kullanmakta olduğum Gigabyte anakartı bizzat görmüşlüğüm var ve aradaki farkı da biliyorum. Ayrıca "Kaç Biostar anakart kullandın, kaç tane filan marka falan cihaz kullandın" şeklinde sorular sorulacak olursa, kimsenin herhangi birşey hakkında konuşabilecek durumu olmaz, ki zaten sorunun kendisi de usulen problemli.

marosarap
14-02-2010, 22:49   |  #13  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Siz böyle söyleyince, her iki modelin de özelliklerine baktım ve her iki model için de iki incelemeyi okudum. Açıkçası Biostar'ın tek farkı sadece çipsette. Diğer bütün bakımlardan, malzeme kalitesi ve Gigabyte'a has ekstra özelliklere kadar, hatta iki anakartın resimlerine bile bakıldığında görülecek kadar farklarla Gigabyte daha iyi durumda. Zaten firma politikası olarak alt seviyeye hitap eden kalite bakımından kırpık cihazlar üreten bir firma ile kalitesi konusunda kendisini ispatlamış bir markanın ürününü çipset haricindeki kriterle kıyaslamak da zaten hata olur.

Marka fanatikliği başka birşey, süzülmüş bir takım tecrübeler sonucunda bir markanın kendisini ispat etmiş olması başka birşey. Şahsen forumda yaptığım önerilerde, elimden geldiğince kendim almayacağım bir ürünü başkasına tavsiye etmemeye çalışıyorum, aynısı bu durum için de geçerlidir. Biostar kullanmadım ama P45 çipsetli MSI ve halen kullanmakta olduğum Gigabyte anakartı bizzat görmüşlüğüm var ve aradaki farkı da biliyorum. Ayrıca "Kaç Biostar anakart kullandın, kaç tane filan marka falan cihaz kullandın" şeklinde sorular sorulacak olursa, kimsenin herhangi birşey hakkında konuşabilecek durumu olmaz, ki zaten sorunun kendisi de usulen problemli.
bazı ürünler kendilerine hedef olarak yeni bir pazar sectiklerinde pazardaki mevcut rakiplerle rekabet etmek adına özellikle fiyat konusunda bazı kırpılmalara gidebilirler bu o örünün kalitesiz oldugu anlamına gelmez biostarın türkiye pazarı için yaptıgıda tamda budur. resimleri baktıgınızı söylediniz bende size bi daha bakmanızı tavsizye ediyorum arasındaki farktan bahsetmişsiniz ve gigabyte avantajlı olarak yazmışsınız kesinlikle katılmıyorum bu konuda size üzerindeki sogutuculardan bile belli oluyorki t serisi hiçte yabana atılmayacak kalitede bir örün. gigabyte tabiki kendini ispatlamış bir ürün buna lafım yok fakat t serisi bi biostar anakarta kütü demeniz sizi yanılgıya gütürür. sorumda gariplik gördügünüzü söylediniz aynısını yine tekrarlıyorum kaç biostar anakart kullandınız ve ayrıca bana örnek iki anakartta gigabyten hangi üstünlügünü örnek güsterebilirsiniz. bahsi geçen gigabyte anakartın 140w tdp destegi bile yok ki buda 125w işlemcileri çok yüksek degerlerde o.c yapınca stabilite sorunlarıyla karşılanacagı anlamına gelmekte diyelimki ilerde 140w fp oranı yüksek bi işlemci çıktı ve bu anakartı alan arkadaş bu işlemciyi stabil bi şekilde kullanamayacak veyahut hiç kullanamayacak. cf si bile x4 hızında çalişan bi anakrt ve siz bunu 790 chipset bi t serisi biostardan iyi diyorsunuz.şimdi sizden rica ediyorum süleyman bey ve lütfen diyorum karşınızdaki objenin hakkı neyse hakkını verin

Son Düzenleme: marosarap ~ 14 Şubat 2010 22:53
ADEM-KAYA
14-02-2010, 23:00   |  #14  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
12,271 mesaj

İster T ister Y serisi olsun anakartta Gigabyte den şaşmam.

Biostar anakartlar bende sorun yaratıyor.
Daha bugün G31 anakart elimde patladı...

marosarap
14-02-2010, 23:05   |  #15  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
İster T ister Y serisi olsun anakartta Gigabyte den şaşmam.

Biostar anakartlar bende sorun yaratıyor.
Daha bugün G31 anakart elimde patladı...
tesadüfe bakarmısınız tamda bugün elinizde bi biostar anakart patlamış eger garantisi varsa garantiye günderin yenisini yollarlar :)<

ADEM-KAYA
14-02-2010, 23:06   |  #16  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
12,271 mesaj

Anakarta bakın 24 lük pin girişi nerde.Biostar T.

marosarap
14-02-2010, 23:09   |  #17  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Anakarta bakın 24 lük pin girişi nerde.Biostar T.
kusura bakma ama yaptıgın sey neden gözünün üzerinde kaşın var ile aynı şey adm istedigi yere koyar ne var bunda kuzey küprüsünün üzerinemi koysaydı :)

Ahmet_79
14-02-2010, 23:17   |  #18  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
tesadüfe bakarmısınız tamda bugün elinizde bi biostar anakart patlamış eger garantisi varsa garantiye günderin yenisini yollarlar :)<
hehe evet Adem tam anakartı bana sattığı gün anakart elimizde kaldı, Adem anakartın kutusunu faturasını filan çöpe attığından garantiyede gidemiyor malesef

sıfır ve ikinci el donanım alım satımı yaptığım için elimden bi hayli değişik marka ve modelde donanım gelip geçiyor
buna dayanarak şunu net olarak dile getirebilirim anakartta gigabyte  açık ara önde, elime geçen anakartların içinde çok şükür başıma ağrıtmayan tek marka diyebilirim

marosarap
14-02-2010, 23:24   |  #19  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj
Alıntı: Ahmet_79  
hehe evet Adem tam anakartı bana sattığı gün anakart elimizde kaldı, Adem anakartın kutusunu faturasını filan çöpe attığından garantiyede gidemiyor malesef

sıfır ve ikinci el donanım alım satımı yaptığım için elimden bi hayli değişik marka ve modelde donanım gelip geçiyor
buna dayanarak şunu net olarak dile getirebilirim anakartta gigabyte  açık ara önde, elime geçen anakartların içinde çok şükür başıma ağrıtmayan tek marka

hocam genel başarım ve kalitede tabiki gigabyte önde hemde açık ara. ama biz bunu tartışmıyoruz iki tane anakartın kıyaslamasını yapıyorduk

ADEM-KAYA
14-02-2010, 23:36   |  #20  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
12,271 mesaj
Sırf 790 çipseti var diye bu anakartı almak iyi bir seçim olamaz.

Ayrıca X2 550 de 4. çekirdeği filan açmak gibi bir şansınız yok,değil mi?
SB 710 işini görür.

marosarap
14-02-2010, 23:51   |  #21  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

hocam birincisi o işlemcinin çekirdeklerini açmak gibi bir şansımız tabiki var işlemcinin kırpılmış iki çekirdegi var şans yolunda giderse açılır.
ikincisi neden iyi bi seçim olmaz kusuru yada eksigi ne bana bunu izah et konuyu kapayacam. ama sanırım sizinki kırmızı olsun beş kuruşu fazla olsun muhabetti. sizin yerinize ben açıklıyayım o zaman günlünüzde geçen şey tamda şu e biri gigabyte digeri biostar bundan dolayı almak iyi bir seçim olmaz .
saygılarımla.
ben sana ünerdigim kartın artılarını soyleyeyim 
biostar 790 chipset gigabyte 785, biostar sb750 gigabyte sb 710, biostar 140w tdp destekli gigabyte 125, biostar cf x8 de çalişiyor gigabyte x4 te

Son Düzenleme: marosarap ~ 14 Şubat 2010 23:53
Süleyman.
15-02-2010, 00:41   |  #22  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
(1)bazı ürünler kendilerine hedef olarak yeni bir pazar sectiklerinde pazardaki mevcut rakiplerle rekabet etmek adına özellikle fiyat konusunda bazı kırpılmalara gidebilirler (2)bu o örünün kalitesiz oldugu anlamına gelmez biostarın türkiye pazarı için yaptıgıda tamda budur. (3)resimleri baktıgınızı söylediniz bende size bi daha bakmanızı tavsizye ediyorum arasındaki farktan bahsetmişsiniz ve gigabyte avantajlı olarak yazmışsınız kesinlikle katılmıyorum bu konuda size üzerindeki sogutuculardan bile belli oluyorki t serisi hiçte yabana atılmayacak kalitede bir örün. gigabyte tabiki kendini ispatlamış bir ürün buna lafım yok fakat t serisi bi (4)biostar anakarta kütü demeniz sizi yanılgıya gütürür. sorumda gariplik gördügünüzü söylediniz aynısını yine tekrarlıyorum (5)kaç biostar anakart kullandınız ve (6)ayrıca bana örnek iki anakartta gigabyten hangi üstünlügünü örnek güsterebilirsiniz. bahsi geçen gigabyte anakartın (7)140w tdp destegi bile yok ki buda 125w işlemcileri çok yüksek degerlerde o.c yapınca stabilite sorunlarıyla karşılanacagı anlamına gelmekte diyelimki ilerde 140w fp oranı yüksek bi işlemci çıktı ve bu anakartı alan arkadaş bu işlemciyi stabil bi şekilde kullanamayacak veyahut hiç kullanamayacak. (8)cf si bile x4 hızında çalişan bi anakrt ve siz bunu (9)790 chipset bi t serisi biostardan iyi diyorsunuz.şimdi sizden rica ediyorum süleyman bey ve lütfen diyorum karşınızdaki objenin hakkı neyse hakkını
hocam birincisi o işlemcinin çekirdeklerini açmak gibi bir şansımız tabiki var işlemcinin kırpılmış iki çekirdegi var şans yolunda giderse açılır.
ikincisi neden iyi bi seçim olmaz kusuru yada eksigi ne bana bunu izah et konuyu kapayacam. ama sanırım sizinki (10)kırmızı olsun beş kuruşu fazla olsun muhabetti. sizin yerinize ben açıklıyayım o zaman günlünüzde geçen şey tamda şu (11)e biri gigabyte digeri biostar bundan dolayı almak iyi bir seçim olmaz .
saygılarımla.
(12)ben sana ünerdigim kartın artılarını soyleyeyim 
biostar 790 chipset gigabyte 785, biostar sb750 gigabyte sb 710, biostar 140w tdp destekli gigabyte 125, biostar cf x8 de çalişiyor gigabyte x4
1. Zaten bunu hepsi yapıyor; kullanıcıların ekonomik profiline göre bir ürün yelpazesi sunmak zorundalar.
2. Birinci maddedeki realite bir ürünü kalitesiz yapmaya yetmez ama nerelerden kırptıkları bir ürünün kalitesini belirler. Forumdan ve muhtelif şahsi tecrübelerden, teknoloji konusunda etikette yazanların nereye kadar ne ifade ettiklerini, nereye kadar dikkate almamız gerektiğini biliyoruz, bunun uç örnekleri dahi var.
3. Evet, resimlere baktım ve sizin görüşünüze katılmıyorum.
4. Biostar, Foxconn gibi anakartlara kötü dememiz, daha çok kötü kullanıcı tecrübelerine dayanıyor.
5. Bu soru yanlış bir soru; ama madem ısrar ediyorsunuz... Hiç kullanmadım. Peki siz kaç tane kullandınız? (Nereye varacaksak).
6. Kesinlikle malzeme kalitesi ve bu yüzden yaşanabilecek sorunların öngörülebilir olması derim öncelikle, Biostar için aynı şeyi söyleyemem. Ama siz bu yönde Gigabyte kadar kefil olunabilecek ürünler üreten bir marka olduğunu söylerseniz, bir bildiğiniz vardır elbette derim. Dual Bios, entegre ekran kartı farkı, ses kartı kalitesi farkı ve Dolby Surround desteği, otuz altı ay garanti gibi özelliklerini sayabilirim. Eğer karşılaştırdığımız ürünlerden biri bana göre Biostar gibi sabıkalı bir markaya ait olmasaydı, ben 790 + SB 750 çipsetiyle diğerini karşılaştırmazdım bile. Bana sorarsanız 790 + SB 750 çipsetiyle DDR2 remli Gigabyte alınması bile daha iyidir.
7. Evet, 140 watt termal tasarım gücünü desteklemiyor Gigabyte anakart bu bir negatiflik olarak görülebilir, muhtemel yeni bir işlemci bakımından (pek sanmıyorum böyle bir işlemci geleceğini) ama açıkçası fazla ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. Çok yüksek değerlerde "overclock" kabiliyeti diyorsunuz da; bunun bir garantisi var mı? Siz önerdiğiniz anakartla çok yüksek "overclock" değerlerine ulaşabileceğinizi düşünüyor musunuz? Kaldı ki, "overclock" için çok daha fazla masrafa girmek gerekiyor.
8. "Crossfire" amacıyla alınacak bir kart değil zaten. Bana göre her zaman "Crossfire"dan avantajlı tek kart çözümleri bulunuyor.
9. Benim bütün sorunum ve çekincem, eğer objenin hakkını vermekten bahsediyorsak, Biostar mühendislerinin objenin hakkını vermediklerine dair kanaatimden kaynaklanıyor.
10. Evet, kaliteden kırpılması nedeniyle yaşanabilecek sorunlar nedeniyle, tam olarak o kanaatteyim; "kırmızı olsun, üç kuruş fazla olsun" çünkü "ucuz etin yahnisi yavan olur".
11. Evet, bu da bir üst maddedeki ile aynı kapıya çıkıyor, aynı sebeplerden. Ama Gigabyte'ın karşısına mesela aynı olmasa bile yakın avantaja sahip mesela bir Asus önerseydiniz itiraz etmezdim. Burada bir marka fanatizmi yok.
12. Saydığınız özellikler elbette birer üstünlük, benim buna hiçbir itirazım yok. Benim önerdiğiniz modelle ilgili şahsi sıkıntım, markanın satış politikası gereği pek özene bezene üretemediği ürünlerinde yaşanabilecek muhtemel sıkıntılar. Üstünlükleri pratikte fazla avantaj ifade etmeyebiliyor ama ikincisi bence epeyce önemli.

Ekleme: Ayrıca bütün samimiyetimle şunu da söyleyeyim; kendim almayacağım bir ürünü mümkün olduğunca başkasına önermemeye çalışıyorum. Çünkü bana göre bir öneride bulunmak, daha sonrasında o ürünün kullanılmasından kaynaklanabilecek bir aksaklıkta, soru sahibinin dönüp "Bana bunu önerdiniz ama dandik çıktı" şeklinde sitemine cevap verebilmeyi gerektirir. Bu, forum gibi bir ortamda önerilerde bulunan benim şahsım adına titizlendiğim bir konudur ve verdiğim cevaplarda bu bakış açımın izini sürmek mümkündür. Açıkçası iki üründen birini kendin için seç deseniz, ben Gigabyte'ı tercih ederim.

Kendi bakış açımda şahsen tutarsızlık görmüyorum ama herkesin de görüşüne saygı duyarım.

Bu kadar kanaat beyanından sonra, sanırım soru sahibi de değerlendirmesini yapıp tercihini belirleyecektir. Seviyeli görüş alış-verişlerinden de zaten hiçbir kötülük çıkmaz. Bunun için teşekkür ederim.

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 15 Şubat 2010 00:57
Conspirator
15-02-2010, 01:01   |  #23  
Conspirator avatarı
Yıllanmış Üye
479 mesaj

Anakart'da << gigabyte ve Asus'dan Şaşmayın!!

marosarap
15-02-2010, 01:09   |  #24  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

hocam öncelikle şunu belirtmekte fayda görüyorum kullandıgım anakartlar sırasıyla biostar, gigabyte,asus hiçbirinde sorun yasamadım genel kanım ise tabiki biostarın gigabyte kadar kaliteli olmadıgı ama her ikiside yasadıgım deneyimlere göre asus kadar kaliteli degil. asus kart önermememin nedeni asusun fiyat politikası ve bütçeyi aşması. yukarda bahsettiginiz özellikler dual bios dışında
(ki gigabyte patentlidir hiçbir mainboardda bu üzellik yoktur ) hepsi biostar modelinde vardır ob vga olarak üstündür fakat harici vga kullanılacagı için bu üstünlük ünemeini yitirmiştir malzeme olarak t serisinde gigabyta oldugu gibi japon katı kapasitür kulanmıştır. ve ayrıca sizin önerdiginiz mainboard üst sınıf bi alet degildir çokta özenip bezenip hazırlanmamıştır cf olayına gelince fikriniz sahsidir başkaları farklı düşünebilir oc konusuna gelince eger ilgiliyseniz bu işlerin garantisini kimsenin veremeyecegini bilmeniz gerekir fakat ben görünen köy üzerinden klavuzluk yapıyorum sadece işin garantisine gelince biostarda ben örünü satıyorum ama bi sorun cıkarsa seni tanımam demiyor gerktiginde her türlü destegi ve yardımı yapıyor . siz olayı sürekli kurumsal baza cekiyorsunuz ben ise iki mainboardlar üzerinden bi karşılaştırma yapıyorum ve fp oranı olarak biostarı öneriyorum 
saygılarımla iyi geceler
ekleme: süleyman bey samimiyetinize gercekten inanıyorum fakat biostarda yıllardır bu işin içinde olan bi kurum ve bu pazarda sizin saydıgınız kadar kütü işler yapmış olsalardı şimdi pazarda olmazlardı. evet son dünemlere kadar biostarın kullanıcı profili giriş seviyesiydi fakat son dönemlerde elit kullanıcı için ürün gamını geliştirme kararı almış olan bir firma ve üst segmentteki bir ürün hangi kaliteye ihtiyaç duyuyorsa bunu ürüne yansıtmak zorundalar ki t serisini ben cok başarılı buluyorum ve videoyu izlemenizi rica edecem sizden belki fikirleriniz degişir biraz
http://forum.donanimhaber.com/m_36516124/tm.htm

Son Düzenleme: marosarap ~ 15 Şubat 2010 01:22
Süleyman.
15-02-2010, 11:08   |  #25  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj

İşlemciyi de "Athlon II x4 620" ile değiştirirseniz daha iyi olur.

Alıntı: ufuk19  
conspirator arkadaş hazırladı.sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.oyun pc si olsun istiyorum.son oyunları çalıştırsın istiyorum.kasa değişebilir.modeli begenmedm pek.

İŞLEMCİ
 AMD Phenom II X2 550 AM3 3.1 GHz, 7 MB, BOX İşlemci, Black Edition
 96 $ ( 147,74 TL)

ANAKART
 GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AMD 785G, DDR3, PCIExp 16X, Socket 938 AM3, ATI HD4200
 96 $ ( 147,74 TL)

BELLEK - RAM
 HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU)
 102 $ ( 156,98 TL)

HDD
 SAMSUNG 320 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm
 46 $ ( 70,79 TL)

EKRAN KARTI
 SAPPHIRE HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800
 183 $ ( 281,64 TL)

KASA
 DARK Racer Acrylic OCZ 500W 3 Fanlı Şeffaf Pencereli ATX Performans Kasası
 149 $ ( 229,31 TL)

DVD WR - BLUE RAY
 LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
 33 $ ( 50,79 TL)

TOPLAM :
 1.280,29