Navigator 905BT: Bluetooth'lu laptop faresi

CHIP Online
22-04-2009, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Laptop'u için hassas ve ergonomik bir fare arayanlar; Bluetooth'lu Navigator 905BT tam size göre...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Navi ... p-faresi_12289.html

Resimlerle: Bu fareler çok moda!

Tayvan'ın en önemli 20 markasından biri olan Genius, Bluetooth özellikli yenilikçi dizüstü bilgisayar faresi Navigator 905BT'yi piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bu fare ile dizüstü bilgisayar kullanıcıları rahatlık, doğruluk ve kullanım kolaylığı ile bilgisayarlarına hükmedecek.

Navigator 905BT, Bluetooth özellikli bilgisayara hemen bağlanarak Bluetooth EDR 2,0 özelliğiyle 10 metre çalışma alanı içinde kablosuz şekilde bilgisayarla iletişim kurma imkânı sağlıyor. Navigator 905BT üstün hassasiyet ve hız için 1600 dpi çözünürlük de sunuyor.  Bunun yanı sıra Navigator 905BT'nin sahip olduğu benzersiz "Flying Scroll" hızlı kaydırma teknolojisi ile kaydırma tekerleğini kullanarak internet sayfaları veya belgeler içinde sekiz yöne kaydırma keyfine varılabiliyor.

Ofis toplantılarında Navigator 905BT'yi aktif hale getirmek için "Stick-N-Go" aparatını kullanarak dizüstü bilgisayara takmak gerekiyor. Spor bir otomobili andıran tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Navigator 905BT'nin üzerinde daha uzun pil ömrü için güç düğmesi de bulunuyor.

Genius'un Navigator 905BT Bluetooth özellikli dizüstü faresi yakut ve gümüş olmak üzere iki renk seçeneğiyle kullanıcılarla buluşuyor. Navigator 905BT ayrıca bilgisayarları virüslere karşı koruyan dünyaca ünlü Norton Symantec Antivirüs yazılımını beraberinde sunuyor. Böylece kullanıcılar 60 günlük deneme sürümüyle bilgisayarlarını virüslere karşı koruma olanağına sahip oluyor.

Genius'un Navigator 905BT modeli 38 TL fiyatla teknoloji marketlerinde satışa çıktı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Tüm konu: Navigator 905BT: Bluetooth'lu laptop faresi

Resimlerle: Bu fareler çok moda!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bluetooth destekli bir fare kullandınız mı?