oynamak isteyen varsa ne zaman olursa oynarım!
NBA LIVE 2005 oynamak isteyen var mı?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.vallaha 2002 gibi kolay değil çok zor ama underground 2 gel kapışalım
ben de daha yeni öğreniyorum 2005'i.. dün aldım! varsa sende oynayalım
sen bilirsin ya.. age of conquerors yapalım?
olmaza gel NFS-Underground 1 Oynayalım
yok ya meydan falan okuduğum yok! sadece karşılıklı oynayalım diyorum
ama her ikisinde de iyiyimdir. nba live 2005i yeni aldım ama....
nba2005'i ıp adresini yazarak karşılıklı oynamaya çalıştık arkadaşla ama olmadı. ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim. bi de ıp numarası deişebilio mu?
alıntı:
Gönderen : elvis32YİĞİT HERİF MEYDAN OKUYACAK TABİ! KOLAYSA ÇIKIN KARŞINA :)
Ben Varım Underground'da
perşembeye kadar bilgisayar var elimin altında. :( hala bi oyuncu bulamadım nba oynıcak.. ya da age of!
NFS U2'yi multiplay oynamaya çalıştık ama olmadı aceba başınıza herhangi bir sorun geldi mi?
Birbirlerini görüyor ama Lobby bölümüne gelince görmüyor ve sürekli bekliyor.
Ayrıca ben de iyi Underground 1 oynarım...
gel o zaman senlede Oynayalım
multi oynamak çok zevkli ama bir o kadar da zahmetli bir şey. Herkes rahatça multi oynayacak durumda değil ben de dahil. Dial-up bağlantıya sahip kimseler için zaten internetten oyun oynamak çileli günler geçirmekle eş anlamlı. Umarım bu klasörde konuşanlar gerçekten niyetlilerdir ve kapışırlar arenada. Bazı şeylerin sadece laf olarak söylenmesi inanın hiç hoş değil. Acaba hangimiz gerçekten oynayacak? Göreceğiz... :)
elvis bi kişi delikanlı gibi çıkmadı abi!! bu saatten sonra çıksa da işime yaramaz zaten. bu akşam bilgisayarımla vedalaşıyorum. bi daha ne zaman gelirim buraya bilmiyorum. ama geldiğimde sana yazarım.Eywallah..
lannnnnnnnn.nba live 2005 i aldım smaç yarışmasında topu elinden bırakmayı bulamadım.yardım eden.bu arada yarışmada C+D+D dehşet bi hareket yapıyor gelin 3lük yarışması yapak.Peja ile herkesi selamlarım