ya bıktım artık bu c++ den nasıl becericem ben bunu
bana yardım etmek isteyen yokmu
ne bu ya
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sorun nedir?halledemediğin bişey varsa forumlara yaz ki yardımcı olunsun.C++ öğrenilmesi kolay bir dil değildir.Çok çaba ister.Durmadan kendi kendine bişeyler yazmaya çalışarak kendini geliştirmelisin ve de herşeyden önemlisi iyi konsantre olmalısın.
Bak eğer C++ öğrenmek istiyorsan önce C öğren. Zaten sonra C++ çabuk öğrenilir ama programlama öğrenmek istiyorsan sabretmen gerekli. Sonra zaten bu işten zevk alırsın.
senkron kardeşimize katılıyorum ayrıca
en önce algoritmayı öğrenmelisin
yani program nasıl çözülür en kolay yöntemi nedir bunu kapmalısın
tabi ki bu senin çok değerli vaktini çoooook alacaktır.
Haydi kolay gelsin...
C yi anlatan birsürü eğitim sitesi ve döküman var. Forumdan ne öğrenmeyi umuyorsun ki?
Bu forum altında bir cok konuda verilmis olan yol haritaları, kitap tavsiyeleri ve faydalı siteler mevcut. Ayrıca sıfırdan yazılım gelistirmeyle ilgili cvp lara da cokca yer verildi. Okumayı denersen faydalı olacaktır. Kesinlikle tek cozum azimle calısmak derim. Tabii teknik&taktik her zaman önemlidir...
Arkadaşlarımın hepsine katılıyorum başta sabır ve araştırma geliyor eğer istersen mailine bir takım dökümanlar yollarım C ve C++ hakkında...Ama çalışacaksın yoksa olmaz bu iş....
bana yollarsanız sevinirim
abdulhamitkurtatay@yahoo.co.uk
bana da yollarsanız sevinirim.
gulusevendikeninekatlanir@yahoo.com
emin ol en çok ben sevinirim recepisikli@mynet.com
Yardımsever arkadaşları görünce duygulandım. Bana da gönderin, ben de sevineyim.
hakancopper@hotmail.com
Ya yarın yada pzartesi veya salı günü yollamayı düşünüyorum sizin maillere arkadaşlara..Hakan ben sana msn 'den atmıştım bir tane gelmişti galiba değil mi?
İyi çalışmalar..
Serdar Kaçmaz
ben de rica etsem
Bu arada tekrar döndüğünüz için teşekkürü bir borç biliriz...
Haydi kolay gelsin...
Evet Serdar sen göndermiştin bana hatırladım şimdi..Tekrar Saol..
İnşallah yarın bir sorun çıkmazsa atayım size dün gece bir daha baktım C hakkında 15-20 döküman var.Bunlar doc ve pdf formatında..Yollayım yarın abiler dua edin bir sorun çıkmasın...