selam ben wmp 11 kullnıyorum ve msnimde ne dinliyorumu göster demem rağmen göstermiyor acaba neden hepm i böyle yoksa çözümü varmı
ne dinliyorum göstermiyor
ne dinliorm ozelligi icin oteki oynatıcılardada(winamp ornegin) calısması icin bazı yamalar vardır, ama bu yamaları kullanınca media player'da gostermeme gibi bi sorun cıkaralabilio. eger sen bole bisey yaptıysan bundan olabilir, veya messenger'ında plus! veya mess patch gibi ekstra bi yama uygulaması yüklüyse bunun ayarlarındanda kaynaklanıo olabilir...
wmp11de gorunum-ekLentiLer-diğer-msn müzik ekLentisi bunun işaretLi oLması Lasım
yardımlarınız için teşekkürler hallettim sayılır eski sürümünü yükledim msnimde plus belki ondan kaynaklanmıştır
sLm arqilerde ama ben windows media playerde dinliom ne olduysa açmış olduğum halde ne dinliyorumu göstermio çok sinir oldum
gülgüzeli12bana yardımcı olabilir misiniz?catlakpro nun dediğini yaptın mı sorunu açık yazmamışsın
ARKADAŞLAR YAZACAKLARIMI SIRASIYLA UYGULARSANIZ MEDİA PLAYERDA ÇALANI MSNDE GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ...WİNDOWS MEDİA PLAYER>>>ŞİMDİ YÜRÜTÜLÜYOR>>>EKLENTİLER>>>SEÇENEKLER>>>ARKA PLAN>>>WİNDOWS LİVE MESSENGER EKLENTİSİ.....İŞTE BU KADAR ARKADAŞLAR ARTIK WMP DEKİ ÇALDIĞINIZ HER ŞARKI MESSENGER DA
crazy_sakaryali arkadaşıma katılıyorum aynen yap
peki şimdi yürütüyorum nerdee??? ben neden bulamıyorumm bende sadece yürüt var!!!!