Nereden başlasam bilemiyorum. Milletin derdi, özellikle yapımcıların derdi, resmen polis mesleği olmuş. Sanki başka konu yokmuş gibi, birde polisliğin konusunu ele alan yapımcılarımız, üzerinden film yapıyor. Hırsız Polis, Yılan Hikayesi, Arka Sokaklar, Umut Yolcuları gibi diziler genelde aralığa reklam yetmedimi zaman geçmesi için bu filmleri koyuyorlar. Ya sanki başka bir konu yok. Ne bileyim mesela aşk konusunuda çok koyuyorlar, ancak aşk günümüzde en önemli iki kişinin duygusal bir düşüncesidir.
Çokmu arıyorlar böyle konuları vallahi pes. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Günümüzde daha ne kadar çok konu varki bunları yapımcılarımız anlayamıyor ve düşünemiyor. Halk hep aynı konulu filmleri görmekten bıktı. Kimiside eski nostalji dizileri yeniden günümüze getirtmeye çalışıyor ve beğenilmiyor. Çünkü ne varsa eskilerde yani nostaljide var. Hiçbir dizi eski nostalji diziler gibi olamaz. İsterse oyuncuları tekrar günümüzce eski diziyi çeksin yinede o kadar ilk oynadığı gibi başarılı olamazlar. Bu böyledir. Çok uzatmadan makalem bana aittir. İçimde kalan kelimeleri toplayım dışarı aktarmak istedim ve böyle bir yazı(makale) ortaya çıktı. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir yorumu çok görmezseniz sevinirim.
Yazan: Cem UĞUR