kesko eğer yazıyı dikkatlice okuduysan "Mesela bende verdim bi fulloyun sitesi ama onu da yapanı eleştiriyorum açıkçası1 diye bir ifadeye yer vedim lütfen yazıyı okumadan yorum yapmayınız .
Ne kadar doğru ?
ayrıca saçma olan diğer bir şey şu : insanların 3 yılda yaptığı bir oyunu bedavaya oynamak . Ne kadar doğru ? Hakkınız elbette çok pahalı demek ama elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün onca emeği çalmak bence hırsızlıktan farklı değil ...
kara şövalye'ye de doğru yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum .
Allah sabır versin..Korsan ürünü ısrarla savunana karşı kendimi çok tutamayabilirim, kırıcı olduysam özür dilerim. Geçmişte ailemi kaybetmeme sebeb olanlarda bi' nevi hırsızdı o yüzden her türlüsüne karşıyım. Bulabildiğim sürece oyunuma gider paramı veririm. Ama herkes onlar nasılsa koca şirket benim korsanımla mı batar derse bu işi büyür. Hadi maddi yönünü geçtim. Şöyle düşünün o insanlar onu yapmak için günlerce aylarca her gün saatlerini veriyorlar ama karşılıklarını doğru düzgün alamıyorlar. Nasıl ki sağlık probleminiz olduğu zaman bi' kuruş bile kısmıyorsunuz biran önce iyileşmek için bu da öyle olmalı, eğlencemiz belki ama onun da arkasında bi' emek var. Sonuçta Sezar'ın hakkı Sezar'a.
Açıkçası bi' oyun yapsam ve korsan indirene hakkımı helal etmiyorum desem sanırım o adam Ahiret'te karşıma çıkacaktır ki orada hakkımı ödeyebilir mi bilmiyorum.
Oyun fiyatlarını kıssınlar demişsiniz dediğim gibi yapan ekibin masrafı var, Adobe oyunlardan Flash desteğinden dolayı vergi alıyor. Ülkelerin yerel vergiler, gümrük vs. gelince de fiyatlar bu seviyelere geliyor. Ortada indirim yapması gereken bir yer varsa o da devletlerdir.
Ha bir de hem korsan indirip hem bu oyun olmamış deyip yapımcısına küfür edenleri görüyorum artık onlar ne yapar öte tarafta düşünemiyorum.
Arkadaş geçin bırakın bu işleri korsan en çok avrupada yaygın siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ?
Şimdi siz burda tartışıyorsunuz ya korsan paylaşım bitecek korsan paylaşımlarla birilerinin cebi doluyor orjinal alsanda yine birilerinin cebi doluyor boşuna kasmayın kendiniz rahat olun ben indiriyorum bi yandan
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (217108) ~ 08 Haziran 2012 18:45
kesko eğer yazıyı dikkatlice okuduysan "Mesela bende verdim bi fulloyun sitesi ama onu da yapanı eleştiriyorum açıkçası1 diye bir ifadeye yer vedim lütfen yazıyı okumadan yorum yapmayınız .
Bir konuda korsana yönlendiriyorsunDiğer konuda korsan iyi değil diyorsun
MAdem korsan iyi değildi neden diğer konuyu açtın orda oyunları para ilemi satıyorlar tabiki hayır korsan paylaşım..
Geçin artık bu ayakları konu açmak için nedenler aramayın artık...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (217108) ~ 08 Haziran 2012 18:44
Allah sabır versin..Evet en çok Avrupa'da yaygın diye bizde yapalım değil mi hemen ? O zaman Avrupa kendini yok etsin, onlar ediyor diye biz de kendimiz yok edelim, sizin mantığınız bu nasılsa. Yaygınlık falan bahane bunu 5 yaşında ki çocukta anlar, bedava olması işinize geliyor sadece, tabi azıcık olan servetinizi öteki tarafa götürmeyi düşünüyorsanız sorun yok. Ayrıca sizde bana bir şeyler ispatlamaya çalışmayın sırf sizi istiyor diye elalemin hakkına girecek değilim. Param varsa oynarım yoksa oynamam, gidip çalmaktan iyidir.Arkadaş geçin bırakın bu işleri korsan en çok avrupada yaygın siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ?
Şimdi siz burda tartışıyorsunuz ya korsan paylaşım bitecek korsan paylaşımlarla birilerinin cebi doluyor orjinal alsanda yine birilerinin cebi doluyor boşuna kasmayın kendiniz rahat olun ben indiriyorum bi yandan
Evet en çok Avrupa'da yaygın diye bizde yapalım değil mi hemen ? O zaman Avrupa kendini yok etsin, onlar ediyor diye biz de kendimiz yok edelim, sizin mantığınız bu nasılsa. Yaygınlık falan bahane bunu 5 yaşında ki çocukta anlar, bedava olması işinize geliyor sadece, tabi azıcık olan servetinizi öteki tarafa götürmeyi düşünüyorsanız sorun yok. Ayrıca sizde bana bir şeyler ispatlamaya çalışmayın sırf sizi istiyor diye elalemin hakkına girecek değilim. Param varsa oynarım yoksa oynamam, gidip çalmaktan iyidir.O senin düşüncen buda benm düşüncem..
Bu forumda toplasan orjinal yazılıma para verenler en fazla 5 kişidir...
Neyi tartışıyorsunuz orjinal alıyormusunuz ? hayır ama lafa gelince orjinalcisiniz.. bu zamana kadar microsoft başta adobe,EA vs ürünlerine 6 binin üzerinden para ödedim faturaları bile elimde 6 bin verdim ne aldım karşılığında ne aldım biliyonmu devamlı serialler le sıkıntı yaşadım
Herkes düşüncesini bu konuda kendine saklasın
Ben indirirm kardeşim kimseyi bağlamaz...
Eğer ücret veripte sıkıntı çekiyorsam kimse kusura bakmıcak....
Ordan konuşmak kolay
Ayrıca sana ben indir dedimmi demedim sana bişey ispatlamak gibi bir çabamd ayok yanlış anlama yazılanları...
İster al ister indir çokta tın
Elimde orjinal 4 işletim sistemi 7 oyun 5 tane adobe 9 tane kaspersky ürünü mevcut
Tek sıkıntı yaşamadığım yazılım kasperskydir diğerlerine ücret verdimde ne oldu hiç birşey para verip sıkıntı aldım...
Hepsini toplasam 35 tane dwd var elimde orjinal satın alınmış..
Aldımda ne oldu hiç birşey işletim sistemi başta telefonla etkinleştiriyorum oyunların bir kaç tanesine seriali girince hata üstüne hata alıyorum...
Korsana yönlendiren yazılımcılar...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (217108) ~ 08 Haziran 2012 20:45
Evet alıyorum orjinal, almıyor olsam bu kadar savunmazdım değil mi ? Birisi bir şeyler yapıyorsa o kişinin onda emeği vardır ve bunun karşılığını almalıdır. İnanmıyorsanız orjinal işletim sistemi, VCD, DVD, oyunlarımın olduğu koca rafın fotoğrafını çeker yollarım.
Ayrıca orjinal ürünle sorun yaşadıysanız bunun çözümü mevcuttur. Firmayla irtibata geçtiğiniz zaman her türlü ilgileniyorlar anlamıyoruz diye düşünüp abartmayın durumları. Şu ana kadar orjinal alıpta sorun yaşadığımda sorunum çözümsüz kalmadı. Eğer sizin kaldıysa o sizin sorununuz.
Görüldüğü gibi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ne dersem diyeyim korsanı savunacak bir şeyler atıyorlar umarım bir gün sizin eserinizin başına gelir aynı durumda o zaman anlarsınız korsanın nasıl bi' emek hırsızlığı olduğunu. Bu sözüm korsanı her türlü savunanlara, kişisel bir şey değil.
Evet alıyorum orjinal, almıyor olsam bu kadar savunmazdım değil mi ? Birisi bir şeyler yapıyorsa o kişinin onda emeği vardır ve bunun karşılığını almalıdır. İnanmıyorsanız orjinal işletim sistemi, VCD, DVD, oyunlarımın olduğu koca rafın fotoğrafını çeker yollarım.RAFIN SANA KALSIN FOTONDA BEN İNDİRİM SENİ BAĞLAMAZ OK...Ayrıca orjinal ürünle sorun yaşadıysanız bunun çözümü mevcuttur. Firmayla irtibata geçtiğiniz zaman her türlü ilgileniyorlar anlamıyoruz diye düşünüp abartmayın durumları. Şu ana kadar orjinal alıpta sorun yaşadığımda sorunum çözümsüz kalmadı. Eğer sizin kaldıysa o sizin sorununuz.
Görüldüğü gibi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ne dersem diyeyim korsanı savunacak bir şeyler atıyorlar umarım bir gün sizin eserinizin başına gelir aynı durumda o zaman anlarsınız korsanın nasıl bi' emek hırsızlığı olduğunu. Bu sözüm korsanı her türlü savunanlara, kişisel bir şey değil.
AĞZINI YORMA..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (217108) ~ 08 Haziran 2012 20:49
kesko abi valla bence tek orijinal alınacak hakkını veren yazılım deep freeze standard gerisi boş
ben her sene alıyorum 1 yıllık lisans 90 lira mis gibi ne dert var ne sıkıntı
yılda 90 tl başkada hiçbir yazılıma ve oyuna para vermem
kesko abi valla bence tek orijinal alınacak hakkını veren yazılım deep freeze standard gerisi boşDeep freeze kullanmıyorum ama ben kis ürünlerine para verecem bundan sonra diğer firmalar dalga geçiyor bizle..ben her sene alıyorum 1 yıllık lisans 90 lira mis gibi ne dert var ne sıkıntı
yılda 90 tl başkada hiçbir yazılıma ve oyuna para
250 dolar verdim windows 7 professional dwd'sine telefonla etkinleştiriyorum microsoftu aradım sorunu düzeltin diye
Aldığım cevap yeni serial satın alın bi 250 dolar daha verin dediler...
Daha para vermem microsoft ürünlerine
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (217108) ~ 08 Haziran 2012 20:52
ya steam origin vs. asla kullanmayın vurgun yiyorsunuz mahkemede hak aramadım mı ne oldu sonunda paşa paşa ödedik vurgun parasını
ben indiririm kimseyi bağlamaz deep freeze standard hariç hiçbir yazılıma oyuna kod parçasına dahi para vermem
aynen bende faronics in deep freeze standard ına para verecem diğer firmalar dalga geçiyor resmen
microsofta para vermeyin hakkaten bende asla ms ürünü almam güncel loader ile sonuna kadar kullanırım üstelik orijinalinden 10 kat daha iyi orijinal windowsta biostan tarihi 2070 e alın bakalım windows açılacak mı
korsan windowsta böyle bir dert yok herşey sınırsız
deep freeze standard ın lisanslı sürümünde ister pc tarihini 1900 e ister 2099 a alın asla pasif olmaz denedim ve şahidim
microsofta para vermeyin hakkaten bende asla ms ürünü almam güncel loader ile sonuna kadar kullanırım üstelik orijinalinden 10 kat daha iyi orijinal windowsta biostan tarihi 2070 e alın bakalım windows açılacak mıBende bundan sonra loader kullanacam daha telefonla uraşmam etkinleştirmek için 27 dakikam geçiyor telefon başında para veriyoruz zaman kaybediyoruz..korsan windowsta böyle bir dert yok herşey sınırsız
deep freeze standard ın lisanslı sürümünde ister pc tarihini 1900 e ister 2099 a alın asla pasif olmaz denedim ve ş
Artık iyice kayış koptu kafamda MS nin eziyetine artık katlanamayacağım..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (217108) ~ 08 Haziran 2012 21:02
abi senin için bi döküman yazayım
para vereceğim bazı şeyler
kis ürünleri
bf3 oda multisi sarıyor diye yoksa 1 kuruş vermem
bide hemşerimin oyununa crysis e para veririm :d
son olarakta ailecek çok beğendiğimiz bi film olursa destek amaçlı orj. dvdsini alırım
microsoft ürünlerine ölsem para vermem :@ adamların tek lafı para baska bişe bilmiyorlar
para vereceğim bazı şeylerKatılıyorum...
kis ürünleribf3 oda multisi sarıyor diye yoksa 1 kuruş vermem
bide hemşerimin oyununa crysis e para veririm :dson olarakta ailecek çok beğendiğimiz bi film olursa destek amaçlı orj. dvdsini alırım
microsoft ürünlerine ölsem para vermem :@ adamların tek lafı para baska bişeMS nin işi gücü laf...
Katılıyorum...https://www.chip.com.tr/forum/mic ... rmayin_t242783.htmlMS nin işi gücü laf...
abi dökümanı yazdım sonuna kadar kullan
https://www.chip.com.tr/forum/mic ... rmayin_t242783.htmlokudum kardeşim...abi dökümanı yazdım sonuna kadar
adam trabzonlu tabiki ts'li olacak