Bütün yazılanları baştan sona okudum.Daha önce de buna benzer tartışmalar yaşanmıştı.Bana kalırsa artık tartışılması tamamen gereksiz ve boş konular.Çoktandır oyunla da alakam yok en son TM Canyon'u almıştım arkadaş aracılığıyla internetten o oyun da internetten oynadığım tek oyun yani :))) Mecbur orijinal amak zorunda kaldım diğer TM oyunu da ücretli olunca.
Ne kadar doğru ?
online oyunlar için gittigidiyordaki üyelerden orjinal key alma fırsatımız var şahsen öyle yapıyorum fifa 12 bf3 mw3 keyleri aldım 3 oyunu toplam 100 tlye aldm key olarak.gıcır gıcır da oynuyorum..multisi olmayanlar için mecbur torrent tabii yine yalan soylemeye gerek yok..kutulu standart alıs fiyatları gercekten cok ucuk.amerikada yasayan biri gelirini dolar cinsinden kazanıyor oyunlar cıkıyor 45 50 dolara..call of duty cıktı en ucuk rakamla 70 dolara..e şimdi düşünün siz Tl ile kazanıyorsunuz oyunlarda 45 50 tl.en yenisi en bombası 70tl ye cıksa alırsınız.yabancı kur olayları bozuyor işi.avrupa ülkesi olsak veya euro kullanabilen bir ülke olsak o zaman boyle olmaz işler