Arkadaşlar işlemcim pentium 630 3.0 ghz.
kaç ghz e kadar getirebilirim sizce
3.9 a getirdim işlemci 72 derece iç sıcaklık 48 derece oldu korktum tırstım 3.00 e çektim
yavaş yavaş getirdim 3.9 'a 200 mhz arttırarak
Ne kadar overclock yapmalıyım?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,015 mesaj
mustafa91Arkadaşlar işlemcim pentium 630 3.0 ghz.sıcaklık cok fazla olmus fanların iyi mi?bence bıraz sogutmaya onem wer 3.9 da ii rakam daha ne ıstıyon bence ii sogutma kur pc'ne...
kaç ghz e kadar getirebilirim sizce
3.9 a getirdim işlemci 72 derece iç sıcaklık 48 derece oldu korktum tırstım 3.00 e çektim
yavaş yavaş getirdim 3.9 'a 200 mhz arttırarak
Yıllanmış Üye
555 mesaj
Zalman'ın yada thermaltake'in fanlarında al.Ve iyi bir termik macun sürersen baya iyi o/c yaparsın.Kas içi soğutmayı unutma yanlız.50$+Kdv'ye çok iyi fanlar var.Onlarla sistemi 3.9'da stabil tutabilirsin.
Arkadaşlar 4.0 ghze kadar da getirdim fsb 800 den 1066 mhz oldu bakın buraya resimler koydum:
mustafa91.atspace.com
cpu-z ,superpi falan var
superpi 1m yaptım 32 sn sürdü kasamda soğutma iyimiş alarm vermedi şaşırdım
bu arada termik macun nasıl birşey ne kadar ne faydası var bana??
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj
mustafa91Arkadaşlar 4.0 ghze kadar da getirdim fsb 800 den 1066 mhz oldu bakın buraya resimler koydum:termık macun ıslemcının ustune we ıslemcı fanının ıslemcıyle temas olacak yere surulen krem gıbı beyaz bısıy nerde satılır fıkrım yok bende bırınden almıstım ama bılgısayar dukkanlarında bulunur yanı her tur bılgısayar parcası satan yerlerde...mustafa91.atspace.com
cpu-z ,superpi falan var
superpi 1m yaptım 32 sn sürdü kasamda soğutma iyimiş alarm vermedi şaşırdım
bu arada termik macun nasıl birşey ne kadar ne faydası var bana??