evet arkadaşlar gerçektende teknoloji hakkında öğrendiklerimin %80 i chip online da.ben chip online a girmeden önce ekran kartının bit'ini bile daha hiç duymamıştım örneğin yada bu kadar bilgi sahibi değildim bu konularda okulda millet sen ne anlarsın diyordu şimdi bana gel yardım et diyorlar yada evde sorun çıktı yardım diyorlar peki chip online ın size yardımı oldumu ?
ne öğrendiysem chip online da
Ben Chip dergisinden ve dergiyle birlikte gelen CD/DVD'lerden çok ama çok şeyler öğrendim, tecrübe kazandım. Yıllar öncesinin dergileri, CD'leri hala duruyor.
Ben Chip dergisinden ve dergiyle birlikte gelen CD/DVD'lerden çok ama çok şeyler öğrendim, tecrübe kazandım. Yıllar öncesinin dergileri, CD'leri hala duruyor.Ben de yaz aylarında dergi alıyorum ve gerçekten onların da çok yararı oluyor.Ama ben nedense Chip Dergi'sini çok fazla sevmiyorum. PCnet alıyorum. DVD'leri benim fazla işime yaramıyor ama yazılar genelde çok yararlı oluyor.
Ben dergi almıyorum. Bu forumdan çok şey öğrendim..
benim bildiklerimin %90 ı chip online dan
ben chip dergisini ilk bu martta almıştım ve koleksiyon sayısıydı gerçekten süper bir sayıydı ama sonradan aldığım nisan ve temmuz sayıları gerçekten hiç beğenmemiştim ama internet forumu harika burdada çok aksalıklarda oluyor ama yinede çok güzel
valla ben foruma üye oldugumda intel ile amd nin işlemci oldugunu bile bilmiyodum zaten 22 Hazirandı sanırım üyelik tarihim çok degil ama şu anda kendi kendime sistem toplıycak , başkalarına sistem hakkında yardım edicek kadar iyi sayılırım
ekran kartı , ekran , ram , fan
başka birşey bilmiyordum , işlemciymiş , anakartmış falan
Olmazmı Be Kardeşim Sorumu Bu Ben Chıpı Degiisinden Tanımıştımı Anlatıyım:Bi Gün Bir Alışveriş Merkezinde Dergilere Bakarken Chip ve Pcnet Yanyana Duruyordu.Pcnet Ozaman Ms Office 3 Aylık Demo Veriodu Chip'te 100 Adet Oyun W7 Teması Baya Bişey Veriodu Önce Kararsız Kaldım Sornra CHİP'i Tercih Ettim Hem Site Hemde Dergisinden ÇOK Memnunum Her Ay Dergisinden Alıyorum
Toplama pcnin daha iyi olduğunu bilmiyordum(ilk kayıt olduğumda) geriye kalanları ise eski pcmi boz tamir et yöntemi ile öğrendim (:Aynen bende bizim ki toplama olmasına rağmen hazır diyordum :)
Ama bana bu hevesi veren chip forumdur (:
Ha birde işletim sistemi konusunda.Normalda Xp di ilk başta.Amcam masaüstü resminin şimşek mcqueen koymuş.Onunda numarası 95.Ben Windows 95 sanıyordum =))))