Ever arkadaşlar CHIP Online da ne tür makaleler, blog yazıları vb konularda bilgilerin yayınlanmasını isterdiniz.
Mesela ben bloga birşeyler yazmak istediğimde baya bir düşünüyorum hangisi okuyanlar için daha iyi bilgi sağlar gibisinden.
Aklıma; yazılım, donanım, teknoloj, elektronik, normal hayat gibi birçok konu geliyor ama karar veremiyorum. Bu oylamada en azından kimler ne gibi konularda daha yüksek öneri verirse blog yada makale yazacak kişiler ona göre daha rahat konular bulabilirler.
Mesela forumda Programlamaya ağırlık veren grup var özellikle ilkokul 7., 8. sınıf ile lise bazındaki öğrenciler bu tür makaleleri yada blog girdilerini merak ediyorlar.
Yaşını almış 25 - 35 yaşları arasındaki çoğu kişi Donanım, Internet, Arada oyun vb yazıları merak ediyor.
Eğer oy kullanırsanız bizim ve sizin açınızdan yararlı olur.
Serdar.
Ne tür makale, blog vb yazıları isterdiniz?
Donanım olsunda ne olursa olsun
Oylamada bir karar veremedim fakat programlama,web tasarım makale,video,resimli anlatımlar çok iyi oluyor...
TBCMagic;
'Bu "lafim" cekinen (kendisine güvenemen) arkadaslara yönelikti :)'
Bu cümleni açar mısın?
kendisine güvenmeyen mi güvenemeyen mi?
İkincisi tam anlamıyla altına belirtin yazdıklarınızın. Sonradan "Kendisine güvenmeyen" lereydi bu lafım deme gibi bir zorunluluk hissetmezsin.
Umarım anlatabilmişimdir.
bence de yazılım olsun bi ara c#'a meraklanmıştım aklıma arkadaşlar arasında kullanmak için bi uygulama aklıma geldi. bi kodu bulamadım kaldı o program öyle:S zaten sonradanda okul dersane sınavlar derken iyice unuttum:(
Programlama üzerine ağırlık verelim.
Ben programlama yapıyorum daha çokk öğrenirim:)
Teknoloji ve Programlama...