hepsi en güncel olarak : adaware, spybot search and destroy, hijack this, cool web search, microsoft anti spyware kullanıyorum.
Zone alarm var ayrıca modem dahili firewall'u var.
AV antivirüsüm hergün güncelleniyor, panda, trend, bitdefender ve symantec'in online scan virüs aramasıda yapıyorum.... Ne mi oluyor : Hiç spyware ya da virüs olmuyor. Bilgisayar yavaşlamıyor. 45 saniyede xp açılıyor. 256 k adsl bağlantımı 2048 k zannediyorlar. Format mormat uğraşacağıma böyle idare ediyorum. Az zahmetli ama...
ne varsa hepsini kullanıyorum, yine de...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya niye hepsi var ki ???Ad-aware yeter bir antivirus yeter??xp de zone kullanmaya gerek yok??
Yani sp2 yuklu ise bos yere zone zahmeti cekme yani..
Ben ce bir de çok paranoyaksin bu konuda.:).bi aralar bende oleydim.Ama sonra dusununce sanki pc de nasa verileri ,cia den gelen dokumanlar filan mi var dedim kendi kendime.:)
hadi kolay gelsin
ayrıca onalrın hepsı uyum halınde calısıyolar ha sasıyorum walla sıze bi kere ad aware ve sp&sd birbirinin dosyalarını bulup calısmalarını engellıyolar nası oluyo annamadım?
bende bir ara ikisini yuklemistim ama bir gariplik oldu bilgisayarda bende programları kaldırıp yeniden kurdum ama bu sefer ad-aware ydi durum değişti.Demek ki ole bişiler varmış??.
abicim o zone alarm anası katlanıyosunuz ya herseye soru soruyo ya yok engelleyımmı engellemeyımmı ben sp2 nin fire wall ını kullanıyorum symantec antivirus kullanıyorum bide s&d kullanıyorum hem makınayı kasmıyolar hemde basıma hıc bısey gelmıs deıl bence abartmaya gerk yok okadr
ÜSTÜNE ÜSTLÜK REGCELANER VE EASYCLEANER KULLANIYORUM. YOKSA YAVAŞLARDI BU MERET. İŞİN GÜZEL YANI ZONE ALARM MİCROSOFTUN YAPTIĞI NUMARALARI, MİCROSOFTUN SPYWARE'İ İSE ADAWARE VE SPYBOTUN VE DİĞER PROGRAMLARIN YAPTIĞI NUMARALARI BİLDİRİYOR. İŞİME GELENİ ENGELLİYORUM. SP2 YÜKLEMEDİM HAKİKATEN İŞİ YAVAŞLATIYOR. ONDA DA AÇIK ÇIKIYOR. YURTDIŞINDA LİNUXA GEÇİŞ BAŞLAMIŞ UFAKTAN.
Baba! Babaaaa!!!???
Benim Oğuz:)
İstediğni yap! Yine de girerler bilgisayara! EN GEL LE YE MEZ SİN! Zaten şu an ben bu yazıyı yazarken bile dolaşıyolarmış. Onlarca kişi bilgisayarlarımızın en ücra yerlerinde yolladıkları programlar sayesinde geziniyolar. Haberimiz yok! Bizim Information Technology hocası söylemişti.
Fbi kalktı Halflife2' nin yapımcılarının bilgisayarından kodları çalmıştı da, oyunun programcıları kodları baştan yazmak zorunda kalmışlardı.
Normal halk farkında değil ama her gün, her saniye bilgisayarlarımızın içinde dolaşılıyor!
Ben bu virüsleri de özellikle Microsoft' un yarattığını zannediyorum ki, silinmesi için orijinal program satıp para kazansınlar diye. Norton' un neresi 50 dolar eder Allah aşkına soruyorum size!
Onun yaptığı işi bedavaya yapan adaware, spybot search and destroy, hijack this, cool web search, microsoft anti spyware ve Sp2 varken...
alıntı:
Baba! Babaaaa!!!???Benim Oğuz:)
İstediğni yap! Yine de girerler bilgisayara! EN GEL LE YE MEZ SİN! Zaten şu an ben bu yazıyı yazarken bile dolaşıyolarmış. Onlarca kişi bilgisayarlarımızın en ücra yerlerinde yolladıkları programlar sayesinde geziniyolar. Haberimiz yok! Bizim Information Technology hocası söylemişti.
Fbi kalktı Halflife2' nin yapımcılarının bilgisayarından kodları çalmıştı da, oyunun programcıları kodları baştan yazmak zorunda kalmışlardı.
Normal halk farkında değil ama her gün, her saniye bilgisayarlarımızın içinde dolaşılıyor!
Ben bu virüsleri de özellikle Microsoft' un yarattığını zannediyorum ki, silinmesi için orijinal program satıp para kazansınlar diye. Norton' un neresi 50 dolar eder Allah aşkına soruyorum size!
Onun yaptığı işi bedavaya yapan adaware, spybot search and destroy, hijack this, cool web search, microsoft anti spyware ve Sp2 varken...
+100
+100 ' ün anlamı katılıyorum demek galiba:)
+100 demek ben yazsam bu kadar güzel açıklayamazdım düşüncelerimi demek :D
abi bide şu sayfanın resresh olayına takmış durumdayım bi mesajı iki defa yazmaktan bıktım bi çaresi bunun yaaa
Ya ben de çok gıcık oluyorum ama tek çaresi habire ctrl-A ve ctrl-C yapmak her cümleden sonra.
Ne yapalım şimdilik böyle, belki yakında chip.com.tr olaya el atar...