Ne win7 ve 8 ne mint12 nede pardus.....

Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 00:27   |  #26  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 17 Şubat 2012 00:49
Boracalin
17-02-2012, 00:42   |  #27  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

Valla konu saçmalamaya başlamış... Win 7 ... sevmiyormusun ? Kullanma adamlar silah zoru ile mi dayattı ? 
Linux ... seviyormusun kullan o zaman... Para isteyen mi var ? 

Ne bu benim OS'um seninkini döver olmuş... 

Ben çıktığından beri win 7 Kullanıyorum , memnunum... En son win7 x64 'e geçtim... 32 bitten daha seri daha stabil... 

Linux'un daha çalışması lazım son kullanıcı , ev kullanıcısı için... Kimse darılmasın... (3 sene önce de aynı şeyi diyordum , 3 senede bi gıdım ilerlemezmisin be linux camiası ? sadece şekil değişmiş hepsi o...)

Mint 12 daha Ati kartları tanıyamıyor doğru dürüst >:(  HD4670 var ve mint 12 kurulamıyor , yok böyle saçmalık... 
Pardus ... pardus ekibi dağıtıldı / dağıtılacak haberiniz yok mu ? Tübitak desteğini kesti... 

Ubuntu... ubuntu alsın , unity'sini bir yerine montelesin... Nasıl bir saçmalık o ? 

Aslan , Leopar işine hiç girmiyorum... O genelde burjuvalara hitap ediyor... 

XP... Kabul edin geberdi artık o... 
Vista... Bence güzel , birde donanıma abanmasa ve yeterince ilgilenilseydi... 
Win8... Metro arayüzü hiç sevmedim >:((( 2. unity vakası bence... 

Win 7... İdeal... Bence en kolay kullanıma sahip en stabil MS Os'u... (çıktığından beri kullanırım ; ne çökme , ne yavaşlama...)

Canınız hangisini isterse onu kullanın... Forumun %80 i ilaçlı win kullanıyor zaten... Kimseden para çıkmıyor ne tartışıyorsunuz ?

Yok para verirsin , beğenmezsin , şikayet edersin anlarımda , korsan kullanıyorsun zaten ne ağlanıyorsun...?

darkmaster
17-02-2012, 00:56   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
244 mesaj

e o zaman buyur buda win7 nin marifeti arkada nfs hot pursuit gibi bi oyunda çalışıyo dikkatini çekeyim :) sen 37 program açmışsın bi kaçı zaten dosya yöneticisi yani nautilus :) en kaliteli oyunda solitare :)

ayrıca internete istediğim programın ismini yazınca hem direk linkler hemde torrent download seçenekleriyle program ve oyun şöleni yaşıyorum ben :) ben kaçak kullanma taraftarı değilim şu an bilgisayarımdada nfs harici hiç bir yazılım kaçak değildir hepsi lisanslıdır sanada tavsiye ederim, win7 yi korsan kullanırsan böyle sıkıntı çekersin :) bak bakalım bu kadar program ve oyun açıkken win7 halen daha %1 de işlemci kullanımı olarak :)

ayrıca bi dene bakalım virtualboxta yada wine da solid çalışcakmı :) virtualboxun oluşturduğu sanal ekran kartıyla 3x3x3 lük bi kübün renderı için sanırım ömrünü heba edersin torunların filan görür renderın sonucunu hemde çizgi film şeklinde...:)
bu arada bende uzun süre linux kullanmış birisiyim linux üzerine geliştirme de yapmış birisiyim :) nette "linux distro test by dakmaster" şeklinde aratırsan kendimce yaptığım test sonucunada ulaşabilirsin, o zamanlar bi kaç dergidede yer verilmişti testime vede çoğu forumda referans gösterilerek kullanılmıştır bu yazım ;) zamanla sende anlıcaksın destek ve paranın olduğu yerde kalite ve huzurda var, ben demiyorum ki linux kullanılmasın ama bu şekilde birkaç gönüllünün uğraşıyla bir yere gelinemez, pardusa az destek vermedim az emeğim geçmedi kde entegre çalışmalarında ama şöyle bir gerçek var ki linux üzerinden rant yani gelir sağlanamadığı sürece linux şu anki durumundan daha ilerisini göremez, kişisel kullanım bazında sadece internete girip solitare oynanır linux üzerinde :) haydi selametle ;)

Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 01:01   |  #29  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: Boracalin  
Valla konu saçmalamaya başlamış... Win 7 ... sevmiyormusun ? Kullanma adamlar silah zoru ile mi dayattı ? 
Linux ... seviyormusun kullan o zaman... Para isteyen mi var ? 

Ne bu benim OS'um seninkini döver olmuş... 

Ben çıktığından beri win 7 Kullanıyorum , memnunum... En son win7 x64 'e geçtim... 32 bitten daha seri daha stabil... 

Linux'un daha çalışması lazım son kullanıcı , ev kullanıcısı için... Kimse darılmasın... (3 sene önce de aynı şeyi diyordum , 3 senede bi gıdım ilerlemezmisin be linux camiası ? sadece şekil değişmiş hepsi o...)

Mint 12 daha Ati kartları tanıyamıyor doğru dürüst >:(  HD4670 var ve mint 12 kurulamıyor , yok böyle saçmalık... 
Pardus ... pardus ekibi dağıtıldı / dağıtılacak haberiniz yok mu ? Tübitak desteğini kesti... 

Ubuntu... ubuntu alsın , unity'sini bir yerine montelesin... Nasıl bir saçmalık o ? 

Aslan , Leopar işine hiç girmiyorum... O genelde burjuvalara hitap ediyor... 

XP... Kabul edin geberdi artık o... 
Vista... Bence güzel , birde donanıma abanmasa ve yeterince ilgilenilseydi... 
Win8... Metro arayüzü hiç sevmedim >:((( 2. unity vakası bence... 

Win 7... İdeal... Bence en kolay kullanıma sahip en stabil MS Os'u... (çıktığından beri kullanırım ; ne çökme , ne yavaşlama...)

Canınız hangisini isterse onu kullanın... Forumun %80 i ilaçlı win kullanıyor zaten... Kimseden para çıkmıyor ne tartışıyorsunuz ?

Yok para verirsin , beğenmezsin , şikayet edersin anlarımda , korsan kullanıyorsun zaten ne ağlanıyorsun...?

nerden biliyorsun korsan kullaniyorum.Kimseyi zorlamiyorum.Bir iki sene sonra eliniz mahkum win8 geciceniz cunku 7 nin omru 2 sene.Ayrica para vermeden kullananlar beni degil microsoftu alakadar eder.Suan ki en iyi isletim sistemi linux.Androidciler iyi bilir.
windowsun herseyi parali neyini savunuyon bir ofis programi 400tl.

libre ofis ucretsiz

Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 01:12   |  #30  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: darkmaster  
e o zaman buyur buda win7 nin marifeti arkada nfs hot pursuit gibi bi oyunda çalışıyo dikkatini çekeyim :) sen 37 program açmışsın bi kaçı zaten dosya yöneticisi yani nautilus :) en kaliteli oyunda solitare :)

ayrıca internete istediğim programın ismini yazınca hem direk linkler hemde torrent download seçenekleriyle program ve oyun şöleni yaşıyorum ben :) ben kaçak kullanma taraftarı değilim şu an bilgisayarımdada nfs harici hiç bir yazılım kaçak değildir hepsi lisanslıdır sanada tavsiye ederim, win7 yi korsan kullanırsan böyle sıkıntı çekersin :) bak bakalım bu kadar program ve oyun açıkken win7 halen daha %1 de işlemci kullanımı olarak :)

ayrıca bi dene bakalım virtualboxta yada wine da solid çalışcakmı :) virtualboxun oluşturduğu sanal ekran kartıyla 3x3x3 lük bi kübün renderı için sanırım ömrünü heba edersin torunların filan görür renderın sonucunu hemde çizgi film şeklinde...:)
bu arada bende uzun süre linux kullanmış birisiyim linux üzerine geliştirme de yapmış birisiyim :) nette "linux distro test by dakmaster" şeklinde aratırsan kendimce yaptığım test sonucunada ulaşabilirsin, o zamanlar bi kaç dergidede yer verilmişti testime vede çoğu forumda referans gösterilerek kullanılmıştır bu yazım ;) zamanla sende anlıcaksın destek ve paranın olduğu yerde kalite ve huzurda var, ben demiyorum ki linux kullanılmasın ama bu şekilde birkaç gönüllünün uğraşıyla bir yere gelinemez, pardusa az destek vermedim az emeğim geçmedi kde entegre çalışmalarında ama şöyle bir gerçek var ki linux üzerinden rant yani gelir sağlanamadığı sürece linux şu anki durumundan daha ilerisini göremez, kişisel kullanım bazında sadece internete girip solitare oynanır linux üzerinde :) haydi selametle ;)

sen linuxtan anlasaydin solid worksun cogu surumlerininde linuxda calistigini bilirdin...

http://appdb.winehq.org/objectMa ... application&iId=318

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 17 Şubat 2012 01:15
Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 01:21   |  #31  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj

http://www.3ds.com/products/draftsight/download-draftsight/

alsana ubuntuda calisan
DraftSight free

3ds in firmasi bile xp kullaniyor yazik win7 kullanan yokmu...

http://www.3ds.com/products/draf ... tionality-tutorial/

islemciyi frenlemissin guxel hosda 4gb ram cok degilmi yani ben 1 gb ddr ramle 37 program actim ustelik 3d flip acik butun pencereler bir aradayken sen hicbisey yapmamissin oyun acmissin 4gb ram.Iste win7 nin gucu.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 17 Şubat 2012 01:47
Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 02:31   |  #32  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj

tarihi eser bir bilgisayarda 7 tane 1080p video calistirmak bence iyi bir fikir degil.Cunku yeni nesillerbile zorlaniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=a1pDASsaklM

Panasonic Demo - Orianthi - 1080p PCM 7.1  DTS AC3 5.1 darkanbil.Panasonic Demo - Orianthi - 1080p PCM 7.1  DTS AC3 5.1 darkanbil.
Complete name : Panasonic Demo  Orianthi -Panasonic Demo  Orianthi  1080p PCM 7.1  DTS AC3 5.1_darkanbil.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : BluRay Video
File size : 1.63 GiB
Duration : 4mn 42s
Overall bit rate : 49.5 Mbps
Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps
Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 12:56   |  #33  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Sen dersen p4 h.t 3.0 Ati redeon 4350 2gb ddr2 ile (1.80gb kullanıyor sendeki gibi 4gb değil)Ben batman a.c açık 80 den fazla program ve setup 5 6 oyun üstelik 1080p video kayıt yaparım diyorsan üstelik bunların hepsini 1.8gb ramle yaparım diyorsan buyur yap.Ama videolu olsun fotografla değil.
ister şimdi deposite filesten 14mb a sıkıştırılmış halini(164mb) indir izle istersen bekle yutuba upload oluyor karar senin.
Yani 2 çekirdekli hatta 1 tanesi sahte olan bir işlemci ile neler yaptım neler ama kasmıyor.Size video da kasıyor gibi gelsede video nun fps düşük çünkü microsoft video 1 ile çekildi.

http://depositfiles.com/files/zlwlttvo4

buda yutub bittti upload oldu....

http://youtu.be/kYSW3mHAcIY

Windows 7 Max Performans.aviWindows 7 Max Performans.avi
Win7 ultimate p4 h.t 3.0 2gb ddr 2 633mhz ati 4350hd 160gb samsumg hdd sata 2.
Batman a.c full hd recording hypercam 3 trial.

Windows 7 dede böyle şeyler yapılır tabi ama ubuntu kadar iyi değil.Yani linux bu işin lideri.Benim diğer külüstür le neler yapıldıgını gördünüz.Bu ondan daha hızlı ama işte windows 7.
Müzik eklemedim kefinize göre alltan müzik çalarak dinlerseniz sıkılmadan izlersiniz.Ayrıca şimdi bana şöyle bir soruda sorabilirsiniz."Sen demedinmi win7 de 3 programdan sonra donuyor peki bu ne" evet donuyor çünkü diğer bilgisayar eski.İstedigin kadar uptade yap istedigin kadar kıs win7 o bilgisayara göre değil çünkü fil devrinden gelme.Ha bu bilgisayara win7 iyimi hayır.Bunu bile kasıyor yeri geldiginde bence bunun  hakkı ubuntu ve xp.Mecburiyetten win7 kullanıyoz çünkü zune hd bile artık xp de çalışmıyor okadar sinirlendim ki şu oyun firmaları yazılımcılara ve microsofta, makinesini kırıcam.Adamlar bişeyi dügün yapıyor bişeyi batırıyor.Çin malı bir mp3 çalar al 10 yıl çalışır zune hd nin tek görevi mp3 çalmak onuda yapamıyor.Yok donuyor kitleniyor hata veriyor çalmıyorum diyor servise götür diyor.Bu 4.5 yazılımı varken ilk yazılımı iyidi son güncellemelerle 4.5.1.... yükledikten sonra herşey ters gitmeye başladı birdaha ne apple ne de microsofttan bişey almam.Apllede aynısını yapıyor 3g çıkıyor yazılımla 2g nin işini bitiriyor.Sizde benim gibi güncelleme yapıyonuz ana bi bakıyonuz çalışan şeyler çalışmıyor.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 17 Şubat 2012 13:54
CasperTweti
17-02-2012, 13:34   |  #34  
CasperTweti avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
158 mesaj

bir sefer Ubuntu kurmuştum ve kısa bir süre kullandım. Geçenlerde Pardus kurmak istedim ve hep hata mesajları aldım 3 ayrı pc de de denedim. Şimdi forumunuzu okuyarak tekrar heveslendim ve ununtu kurmayı ve denemeyi düşünüyorum. Yorumlarınıza sağlık. Bilgilenmemize yardımcı oluyorsunuz.

Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 13:43   |  #35  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: CasperTweti  
bir sefer Ubuntu kurmuştum ve kısa bir süre kullandım. Geçenlerde Pardus kurmak istedim ve hep hata mesajları aldım 3 ayrı pc de de denedim. Şimdi forumunuzu okuyarak tekrar heveslendim ve ununtu kurmayı ve denemeyi düşünüyorum. Yorumlarınıza sağlık. Bilgilenmemize yardımcı oluyorsunuz.
(Önemli değil.Benimde bilgilenmeye ihtiyacım var değişik konularda bende yardım alıyorum sizlerden)
Ubuntu kurucaksanız temiz kurulunm yapın wubi hikaye.Windows un oldugu yerde linux düzgün çalışmıyor.Sadece bir bilgisayarı linuxa ayırnak gerek böylece çok fark oldugu ortaya çıkıyor.Bende hem win7 hem xp hemde ayrı bir bilgisayarda kurulu ubuntu var.Bilgisayarım çok eski olmasına karşın okuma hızı windowsda 50olan ide hdd nin hızı 176mb çıktı.Ki tarihi eser bir bilgisayar.(p4 2.8 1gb ddr fx5200)
Yani burda windows ile linux u yanyana kuranlar genelde ya windows dan yada linuxdan hata alırlar normaldir.Bence en sağlıklısı ubuntuyu temiz bir şekilde kurucan üstüne sanal makine ile xp.
Temiz kurulum sıfırdan kurulum demektir.Yani hdd nin tamamını linuxla biçimlendirmek zorundasınız hiçbirşey kalmayacak hdd deki herşey silinecek yoksa windows un artıkları yine linux u bozuyor.

Ubuntuda 8 tane full hd video açtım (p4 2.8 80gb hdd 1gb ddr ram fx5200) tamam agırlaştı ama donmadı.Win7 de 3 tane açtım (p4 3.0 h.t ati 4350hd 2gb ddr2 160gb hdd) bilgisayar dondu dondu açıldı dedim 4.cüyü açsam yanacak.İşte linuxla windows un farkı biri külüstür makinede bile yüksek performans sunarken biri ise çok daha iyi bir istemde 3 tane full hd video bile dona dona çalıştırıyor.
Win 7 de 4.cüyü açamadım.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 17 Şubat 2012 14:09
CasperTweti
17-02-2012, 14:27   |  #36  
CasperTweti avatarı
Yıllanmış Üye
158 mesaj

DETROID_35   linux deneyimleriniz olduğunu görüyorum bilgi almak istiyorum elimde 3 kasa var biri AMD 4 çekirdekli biri intel 7500 çift çekirdekli diğeri intel dual işlemci. İntel işlemcili iki PC yede ubuntu kurmak istedim ama linux çekirdeği yüklenirken siyah ekran üzerinde iki satırlık uyarı yazısı çıktı ve başaramadım. Geçen yıl amd işlemcili PC ye kurmuştum aynı dvd ile. Amd işlemcili Pc ana bilgisayar olarak kullanıyorum onun için buna kurmayacağım. diğer makinelere neden kuramıyor olabilirim. Bir de kurabilirsem güvenlik kamerası çalıştırabilir miyim?

Son Düzenleme: CasperTweti ~ 17 Şubat 2012 14:38
Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 16:59   |  #37  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
DETROID_35   linux deneyimleriniz olduğunu görüyorum bilgi almak istiyorum elimde 3 kasa var biri AMD 4 çekirdekli biri intel 7500 çift çekirdekli diğeri intel dual işlemci. İntel işlemcili iki PC yede ubuntu kurmak istedim ama linux çekirdeği yüklenirken siyah ekran üzerinde iki satırlık uyarı yazısı çıktı ve başaramadım. Geçen yıl amd işlemcili PC ye kurmuştum aynı dvd ile. Amd işlemcili Pc ana bilgisayar olarak kullanıyorum onun için buna kurmayacağım. diğer makinelere neden kuramıyor olabilirim. Bir de kurabilirsem güvenlik kamerası çalıştırabilir miyim?
Aslında bazı işlemcileri desteklemiyor olabilir ama şimdi yeni sürümler çıkınca ubuntunun destekledigi yazılımlar pardusa yaklaştı.Çünkü pardus dünyanın en iyi donanımı tanıyan yazılımıdır.Programı varsa tabiki güvenlik kamerası çalışır diye biliyorum ama denemdim..bu konu hakkında fazla bilgim yok.
Sadece ubuntuyu deneme pardusu da dene onlardada sorun varsa mutlaka bir ayar eksiktir yada bir yazılım.(bios)

darkmaster
17-02-2012, 17:51   |  #38  
Yıllanmış Üye
244 mesaj

pardon arkadaşım sen ne şekilde mutluysan öyle devam et. benim en başından beri demek istediğim polyannacılık oynamaya gerek yok idi. neymiş libreoffice varmış, libreoffice ile kamu işleri yapamazsınız, ya sizin yazdığınız saçma sapan görünür devlet dairesinde yada onların yazdığından siz bişey anlamazsınız, solidworks ü wine destekliyomuş, kendi verdiğin linke bakma zahmetinde bulundun mu hiç? 2010 versiyonu üstünü destekliyormu acaba? lisanslı 2012 versiyon programım varkende kimse kusura bakmasın 2010 yükleyip de kullanmam :) hadi diyelim ki polyannacılığa devam ediyoruz bi kolum olmasada diğer kolumla idare ederim ne olcak dedik 2010 solidi kurduk wine ile, wine ile çalışan solidworksün windowsta çalıştığı kadar stabil çalışacağını iddia etmek zaten apayrı bir bilinçsizliktir. bana "linuxtan ne kadar anladığın belli oluyor" şeklinde bir ithamda bulunuyorsun ama savunduğun tez emulasyon yolu ile bir programı çalıştırmak vede ondan performans beklemek dalgamı geçiyorsun insanla :)

CasperTweti
17-02-2012, 18:40   |  #39  
CasperTweti avatarı
Yıllanmış Üye
158 mesaj

Herşeyin platformu ayrı olabilir ama tamamen kabullenmesek te çeşitlilik olmasa yenilikler olmaz. Örneğin ben bilgim olsun diye deneyeceğim. Kimse denemese fikir sahibi olmasa sadece başkalarının tecrübesine dayanarak hareket ederse kendimize uygun olanı keşfetmeyip ve de keşfedemediğimizin ilerlemesine katkıda da bulunamayız. Aslında şöyle bir araştırırsanız sadece linux,mac ve win işletim sistemi yok. Bunların dışındaki işletim sistemlerini kaç kişiniz denedi. Haiku yu duyanınız var mı? Ben kurdum ve denedim dil problemim olduğundan bir hafta denedim 476 Mhz 64 Mb SDRAM li bir tarih öncesi PC çalıştırdım memnun kalmadım. (Benim düşüncem). %98'inizin duymadığını iddia edebileceğim işletim sistemleri var. (Aros, Dexiso, Freevms, Haiku, Jnode, Kolibri, Reactos, Splashtop Os vs.)
Eğer Amerika bulunmuş ben neyi keşfedeyim diyorsanız sizin bileceğiniz. Amerikaya yolculukta tek yöntem yok. Katkım olsun diyorsanız yine sizin bileceğiniz.
Yine kendi adıma konuşuyorum öğrenmekten zarar gelmez. Bir gün belki işe yarar.

cankasifmrt
17-02-2012, 19:59   |  #40  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
51 mesaj

Selamunaleykum.Arkadaşlar konuyu full okudum. Çoğunu anladım çoğunu anlayamadım. Neyse ben merak ettiğim Elimde orjinal bir sistem var. Bu sistemi daha önce bir arkadaşım kullandı fakat o farklı bir sisteme geçti. Şimd o sistemi ben kullansam sahte sürüm olarakmı kullanmış olacağım. "Win7 home" Şuan sistem yalnız bende... ;-)

darkmaster
17-02-2012, 20:12   |  #41  
Yıllanmış Üye
244 mesaj
Alıntı: cankasifmrt  
Selamunaleykum.Arkadaşlar konuyu full okudum. Çoğunu anladım çoğunu anlayamadım. Neyse ben merak ettiğim Elimde orjinal bir sistem var. Bu sistemi daha önce bir arkadaşım kullandı fakat o farklı bir sisteme geçti. Şimd o sistemi ben kullansam sahte sürüm olarakmı kullanmış olacağım. "Win7 home" Şuan sistem yalnız bende... ;-)
sadece sen kullanıcaksan sahte olmaz arkadaşım.

cankasifmrt
17-02-2012, 20:30   |  #42  
Üye
51 mesaj

Anladım teşekkür ederim... :)

Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 21:30   |  #43  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
pardon arkadaşım sen ne şekilde mutluysan öyle devam et. benim en başından beri demek istediğim polyannacılık oynamaya gerek yok idi. neymiş libreoffice varmış, libreoffice ile kamu işleri yapamazsınız, ya sizin yazdığınız saçma sapan görünür devlet dairesinde yada onların yazdığından siz bişey anlamazsınız, solidworks ü wine destekliyomuş, kendi verdiğin linke bakma zahmetinde bulundun mu hiç? 2010 versiyonu üstünü destekliyormu acaba? lisanslı 2012 versiyon programım varkende kimse kusura bakmasın 2010 yükleyip de kullanmam :) hadi diyelim ki polyannacılığa devam ediyoruz bi kolum olmasada diğer kolumla idare ederim ne olcak dedik 2010 solidi kurduk wine ile, wine ile çalışan solidworksün windowsta çalıştığı kadar stabil çalışacağını iddia etmek zaten apayrı bir bilinçsizliktir. bana "linuxtan ne kadar anladığın belli oluyor" şeklinde bir ithamda bulunuyorsun ama savunduğun tez emulasyon yolu ile bir programı çalıştırmak vede ondan performans beklemek dalgamı geçiyorsun insanla :)
Okuma yazmandamı yok al işte yazıyor solidworks 2011 diye.Çalışmasa bile çok yakında yaması çıkar.

sana windowsunla mutluluklar diliyorum.....
http://appdb.winehq.org/objectMa ... application&iId=318 

http://appdb.winehq.org/objectMa ... s=version&iId=22449 

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 17 Şubat 2012 21:40
darkmaster
17-02-2012, 22:27   |  #44  
Yıllanmış Üye
244 mesaj

ingilizce dersi verebilirim sana ücretsiz hayrına ;) garbage ne demek öğrenebilirsin istersen, dersede gerek yok öğrenmek için tıkla :) http://www.zargan.com/sozluk.asp?Sozcuk=garbage vede 2. resimde 2011 yüklenemedi diye görünüyor :)
ayrıca sanırım senin okuma yazman yok en başından beri ben 2012 dedikçe sen bana hep eski sürümleri söylüyorsun :) daha 2012 nin garbage bile olsa ismi yok listede :)

Kapalı Hesap (153334)
17-02-2012, 23:49   |  #45  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
ingilizce dersi verebilirim sana ücretsiz hayrına ;) garbage ne demek öğrenebilirsin istersen, dersede gerek yok öğrenmek için tıkla :) http://www.zargan.com/sozluk.asp?Sozcuk=garbage vede 2. resimde 2011 yüklenemedi diye görünüyor :)
ayrıca sanırım senin okuma yazman yok en başından beri ben 2012 dedikçe sen bana hep eski sürümleri söylüyorsun :) daha 2012 nin garbage bile olsa ismi yok listede :)
bana ingizce dersi vermen iyi olur.Buna nasil ihtiyacim var bilemezsin.ingilizcede ``garbage``
diye bir kelime oldugunu yeni ogrendim sende olmasan kimse bize yardim etmicek.
Sen burda harcaniyon ingiltere git yada tercuman lik yap.Google tranlaterts 1 sen iki.

buda linux ubuntunun islemci yuku crhome acik(duzeltirmisin cumlemi ingilizcem yokta)

hdd den kopyalama yaparken bir takim ozellikler devrede.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 18 Şubat 2012 00:21
CasperTweti
18-02-2012, 11:29   |  #46  
CasperTweti avatarı
Yıllanmış Üye
158 mesaj

Ubuntuyu kurdum sonunda bakalım hakim olabilecek miyiz? bir Pc'mde WİN7-64bit bir başka Pc'mde WİN XP bir diğerinde UBUNTU bunları bir de ağ paylaşımı ile bağlayabilirsem WİN 7 üzerindeki yazıcılarımı diğerlerinden de kullanabilirsem mükemmel olacak. Unutmadan çok acemi değilim ama acemiyim diyebilirim.

Kapalı Hesap (153334)
18-02-2012, 14:44   |  #47  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Ubuntuyu kurdum sonunda bakalım hakim olabilecek miyiz? bir Pc'mde WİN7-64bit bir başka Pc'mde WİN XP bir diğerinde UBUNTU bunları bir de ağ paylaşımı ile bağlayabilirsem WİN 7 üzerindeki yazıcılarımı diğerlerinden de kullanabilirsem mükemmel olacak. Unutmadan çok acemi değilim ama acemiyim diyebilirim.
hiçbir antivürüs yazılımı güvenlik duvarı falan kullanmazsan xp ve ya win7 yada ubuntu birbirini görüyor.Ama paylaşımı açman gerek ve tam denetim okuma yazma vermelisin üstelik teamwier 6 ubuntuda çalışıyor.

Kapalı Hesap (153334)
18-02-2012, 14:48   |  #48  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Hemen korsan win 8 logolarını piyasaya sürelim...(Çin malı)
Ben yaptım.

https://www.chip.com.tr/konu/wind ... siyor-mu_32008.html

orjinali

Kapalı Hesap (153334)
18-02-2012, 16:03   |  #49  
OP Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Ben yaptım microsofta gönderdim...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 18 Şubat 2012 16:10
cankasifmrt
19-02-2012, 20:03   |  #50  
Üye
51 mesaj

SelamunAleykum arkadaşlar şuan bilgisayarımda tek tarayıcıda birden fazla sekme (mynet-face-chip), birden fazla klasör , cd - pc arası kopyalama , phottos(ps6) diğer yandanda genel bir güncelleme yapılmakta vei şlemcimin durumu bu. Nasıl performansı...? 

ve bu değerlerin arasında gidip geliyor.

Son Düzenleme: cankasifmrt ~ 19 Şubat 2012 20:05