Hiçbir sistem güvenli değildir. Windows Xp' nin güvenlik duvarı tek yönlüdür sadece bilgisayara gelen bağlantıları kontrol eder bilgisayardan giden bağlantıları değil yani Windows Xp de ayriyeten güvenlik duvarı kurman gerekir windows 7 de böyle bi sorun yok windows 7 nin güvenlik duvarı hem gelen hem giden bağlantıları kontrol eder yani yarı yarıya daha güvenli demektir. Windows Xp SP3' ü güncellemediysen 2008 den kalma Windows Xp ile internette kolayca hacklenirsin. Windows 7 SP1 2011de çıktı 2011 den eski tehlikelere açıklara karşı aşılıdır. Ayrıca cia fbi beni neden izlesin ben kimim ki?Al sana güvelik duvarı antivürüs internet sec sandbox hepsi bir arada bedava.
comado is free..
Ne win7 ve 8 ne mint12 nede pardus.....
Kavga etmeyin ben daha çok işletim sistemi kullandım.
Commodore 64
Atari 800XL
Amstrad
AMİGA 500
AMİGA 1200 AGA
AMİGA 3000
DOS
MS-DOS 3.1 e kadar
ELMA farklı versiyonları.
15-20 çeşit Linux
Windows windows olmadan önceki halini
win95 ten sonrakileri.
Kavga etmeyin ben daha çok işletim sistemi kullandım.yani bende onu anlatmaya calisiyom.Kullanmak fark o konu hakkinda bilgiye sahip olmak farkli sey.Herkez herseyi kullanir ama icerigini bilmez ama ben %90 icerigini biliyorum.Bugun oyle bisey denicemki microsoft nasil yapamiyor diye kufredeceksiniz.
Commodore 64
Atari 800XL
Amstrad
AMİGA 500
AMİGA 1200 AGA
AMİGA 3000
DOS
MS-DOS 3.1 e kadar
ELMA farklı versiyonları.
15-20 çeşit Linux
Windows windows olmadan önceki halini
win95 ten sonrakileri.
Bu denemedir olursa disardan video cekerim.
Yapacagim sey windows xp acildi oturumu kapattiniz (yeniden baslatmak kapatmak degil)
windows xp ve windows 7 adinda 2 oturum var win7 basinca win 7 acilicak win7 kapatip (oturumu) xp ye basinca xp acilicak.
Bunu yaparsam ilkkez denicem sizle paylasirim.Win7 ben bunu microsofta gonderdim dolby dts istemistim wmp 12 ye o oldu ama bu dedigimi win8 cikti halen yapamadilar.Ben yapmaya calisirim tek basima.
yani bende onu anlatmaya calisiyom.Kullanmak fark o konu hakkinda bilgiye sahip olmak farkli sey.Herkez herseyi kullanir ama icerigini bilmez ama ben %90 icerigini biliyorum.Bugun oyle bisey denicemki microsoft nasil yapamiyor diye kufredeceksiniz.kernel uyumsuzluğu sorununu nasıl çözmeyi pilanlıyorsunuz??
Yapacagim sey windows xp acildi oturumu kapattiniz (yeniden baslatmak kapatmak degil)
windows xp ve windows 7 adinda 2 oturum var win7 basinca win 7 acilicak win7 kapatip (oturumu) xp ye basinca xp acilicak.
Bunu yaparsam ilkkez denicem sizle paylasirim.Win7 ben bunu microsofta gonderdim dolby dts istemistim wmp 12 ye o oldu ama bu dedigimi win8 cikti halen yapamadilar.Ben yapmaya calisirim tek basima.
Ultimate XP 2012 part serisini henüz güncellemedim. Ancak elimi kolumu bağlayan Kernel Çakışmalarını çözebilirseniz Benide haberdar edin.Çünkü XP üzerindeki yaptığım çalışma Bir tür extra-ultra Modifiye işletim sistemi. Nerdeyse değişmeyen parçası kalmadı ve boyutu 1.60 gb lerde (format DVD si hali)
benim elime herturlu bilgisayar gecti suan elimde hp nin tarihi eser bilgisayari var.
yani bende onu anlatmaya calisiyom.Kullanmak fark o konu hakkinda bilgiye sahip olmak farkli sey.Herkez herseyi kullanir ama icerigini bilmez ama ben %90 icerigini biliyorum.Bugun oyle bisey denicemki microsoft nasil yapamiyor diye kufredeceksiniz.Senin gibi cahiller çok şey bildiğini sanır.
Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. (Sokrates)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 08 Mart 2012 16:15
Amaan.. neler neler yazmışsınız. Ben hangisi gözüme hoş geliyorsa ve başıma problem çıkartmayıp seri bir şekilde çalışıyorsa onu kullanıyorum. Mesela P4 işlemcim, 1 gb ram im, ati nin hd 2600 (512 mb) ekran kartı var pc imde. Ubuntu 10.10 u zevkle kulandım.. ama bana göre 11 sürümüyle bozdu.. hatta 11.10 ile denediğimde ise nasıl bir kasma var anlatamam. Ekran kartının sürücüsünü güncellesemde çok fena.. elbetteki sorunun ati sürücüsünden kaynaklandığını biliyorum. Ama depodaki yerine siteden indirdiğimi kurmam da çileeden çıkarıyor beni. Bak dostum " O lanet olasıca uç birimi kul-lan-ma-ya-ca-ğım!!!". Xp.. yine ve yeniden saçma sapan hatalar vermeye başladı. eror 26569868.. bu ne lan.. neyin eror u adi sistem. Win 7.. performans için aeroyu kapat.. kapattım peki. Proyu kur hacı.. tabi onu kurayım.. yok yok ultimate kur çok iyi.. hiç kasma yok.. peki.. yok yok starter imajı vardı onu kur o hiç kasmaz.. peki onu kurayım. Şimdi pencere animasyonlarını kapat. Resim önizlemelerini kapat.. Dizin oluşturmayı kapat.. şu programı kur mükemmel hızlandırıyor... kuşa çevirdiniz ülen sistemi- yok daha duuurr.. ne numaralar var bende.
Şimdi bana diyeceksiniz ki sana da yaranılmıyor. Size de yaranılmıyor kardeşim.. babanızın malıymışçasına bir fanatikliğe soyunmalar... laf söyletmemeler felan. Bütün işletim sistemlerinin rezalet bir yanı da var bir şekilde.. bu donanımın üstüne uzun bir süre yenisini alacağımı sanmıyorum. Niye alayım ki? Neden.. çalışıyor işte.. işlemci işlemciliğini yapıyor.. ram ramliğini ekran kartı ekran kartlığını yapıyor.. yok çift çekirdekmiş.. yok 4 gb rammiş.. elimdeki bozuk olsa anlayacağım. Tamam yazılım ve tasarım sektöründe çalışıp güçlü programlara ihtiyaçları olanlara ayrı satsınlar kardeşim. Ama bu nedir allahım yarabbim. Win 8 çok mu gerekliydi bizlere.. hayır neymiş Microsoft tablet piyasasından payını alacakmış.. e alma be şerefsiz.. alma işte. Millet kullanıyor androidli tabletleri ios lu tabletleri.. şimdi sen gircen saçma sapan programlar saçma sapan dayatmalar.. Win7 daha dünkü sistem.. ama hemen eskitip anasını ağlatacan değil mi.. ağlat... ağlat.. hatta 1 senede bir sistem çıkart.. linux öyle yapıyor altı ayda bir sürüm mü yükseltilir.. rolling yapsanıza şunun hepsini madem ticari amaçlı değil.. uğraştırmayın adamları madem çok seviyorsunuz adamları.. upgrade deme çok piyango orası.. kendimden biliyorum.
Şimdi siz böyle entel entel.. seviyeli seviyeli tartışıyorsunuz ya içten içe deliriyorsunuz ama.. komik.. bence tabi.. bana ne oluyorsa aslında. Herkes güzel güzel konuşmuş.. limon sıkayım dedim. Şaka bir yana şöyle evrensel bir sistem olsa ya da evrensel bir işletim sistemi çekirdeği felan... linux gibi ama değil.. windows kadar kolay ama windows değil.. ios gibi kararlı.. ama ios gibi kazık fiyata değil.. haydi gelin.. el ele gönül gönüle arkadaşlar.. evrensel bir işletim sistemine doğruu heyooo!!