Arkadaşlar geçen Hafta Chip online dergisi aldım.İçinde Oyunlar vardı oyunu kopyalayayım dedim HDD'e ama oyun klasörünü açıyorum setup'a tıkladığım an sistem donuyor,dvd'yi çıkarıyorum sistem normal oluyor.
direk kopyala/yapıştır yapayım dedim bu seferde hesaplanıyor filan diyor kopyaladığı yok.
lütfen yardımcı olun bu sorun dvd'demi yoksa benim DVD-ROM'umdamı.
yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler.
Ne Yapabilirim Bilmiyorum?
Bu konu hakkıında bir bilgisi olan var mı acaba?
deniyorum olmassa yazıcam
ya arkadaşlar ben imaj almayı beceremedim.
başka bir alternatifi varmı acaba?
nero kaç kullanıyorsunuz , bi bakayım bende ?
hep nero ile cd/dvd yazıp ,kopyaladığım için alternatiflere hiç bakmadım..
alternatif yöntemleri uygulayabilirsiniz..mesela kolonyalı peçete ile temizleyin hem dvd yi hemde dvd-rw ı...başka bir dvd deneyerek , sorunun sadece o dvd de mi olduğunu görebilirsiniz..vs vs..deneme yanılma..yaptıklarınızı denediklerinizi , sorunu çözüp çözmediğinizi de yazarsınız..
hayır dvd'nin içindeki bütün program vs.herleyi sorunsuz açıyor ancak o oyun klasörüne girince olan oluyor.
sistem donuyor bende mecbur çıkarmak zorunda kalıyorum.
buldum disk imajı almayı ama
%37'de başarısız mesajı verdi
başlat /tüm programlar nero ya girin
Nero Express
e tıkalyın..açılan pencerede Kalıp,Tasarı,Kopya ya tıklayın..yanda açılanlardan ise Tüm DVD'yi Kopyala ya tıklayın...
Kaynak Sürücü : DVD-rw ınızı seçiceksiniz..
Hedef Klasör : İmage Recorde DVD
ve Kopya ya tıklayın..
cd çizik falan galiba ?
başlat /tüm programlar nero ya girinOSMAN BAĞÇEVAN sizin dediğiniz yöntemlerle imaj oluşturdum fakat %37'de işlem başarısız hatası verdi.
Nero Express
e tıkalyın..açılan pencerede Kalıp,Tasarı,Kopya ya tıklayın..yanda açılanlardan ise Tüm DVD'yi Kopyala ya tıklayın...Kaynak Sürücü : DVD-rw ınızı seçiceksiniz..
Hedef Klasör : İmage Recorde DVD
ve Kopya ya tıklayın..cd çizik falan galiba ?
sanırım okunamıyor.
bu image ile olucak gibi değil sanırım
sizce dvd bozuk olabilirmi
diğer dvd lerde sorun yoksa , chip dvd si bozuk gibi görünüyor..çizik olup olmadığına bakın , başka bir dvd-rw da deneyin..o da olmazsa aldığınız yere artık geri mi götürürsünüz , chip e yeni konu mu açarsınız bilemicem : )
tamam teşekkür ederim OSMAN BAĞÇEVAN konuma titizlikle ve yardımseverlikle cevap verdiğiniz için.
iyi günler.