bundan 2 ay öncesinde eve ilk pc mı aldım .tabı ki acemilik ve bıraz uyanıklık yapayım terken büyük bir kazık yedim sanırım..toplama pahalı diye sen git alma .600+kdv ye exper al. şindi tabi.pc beklediginden çok kötü .düzeltmek için nerden başlayayım sizce tavsiyeler için
işlemci:intel core2 dou 2,40ghz.ram 2gb ddr2.geforce 8400 ekran kartı.250gb hardisk .300 wat kasa asusp5vd2-vm se dh anakart var vist6a yüklü.bu adam sanırım en adı ram ve hardisk koymuş bende ona kandım.. şimdiden tşk..
ne yapabilirim
ya bıraz devrik yazmışım kusara bakmayım .ama derdimi anladınız sanırım.
Ekran kartından kurtul en guzelı 9600Gt veya 8800GT dır. PSU'nu degıstırmelısın En az 500W'lık bır PSU almalısın. Ve sıstemıne everest prog. kur sıstemın hakkında bıze bılgı verkı hangı parçaların degısecegını soyleyelım. Butcenı ve bu sıstemle ne yapmak ıstıyorsun onu da soyle
ebuzer25bundan 2 ay öncesinde eve ilk pc mı aldım .tabı ki acemilik ve bıraz uyanıklık yapayım terken büyük bir kazık yedim sanırım..toplama pahalı diye sen git alma .600+kdv ye exper al. şindi tabi.pc beklediginden çok kötü .Toplama bilgisayarın pahalı olduğunu nerden duydun veya biliyosun?
Borga-xEkran kartından kurtul en guzelı 9600Gt veya 8800GT dır. PSU'nu degıstırmelısın En az 500W'lık bır PSU almalısın. Ve sıstemıne everest prog. kur sıstemın hakkında bıze bılgı verkı hangı parçaların degısecegını soyleyelım. Butcenı ve bu sıstemle ne yapmak ıstıyorsun onu daDogru teşhisSon Düzenleme: murat guler ~ 28 Mart 2008 21:26
öncelikle teşekkürler tavsiyeler için ben buna yakın bir pc topladım tabi erzurumda araştırdıgım için aşırı pahalı gelmıştı. tabi birde güven problemi var hani neyse bunlar hikaye pc asıl beklentim hız benim pek oyun oynamam hani her program hızlı v.s
açsın .kopyalasın felan .
birde bu ekran kartını çöpe atıp yenisi mı *alacam yoksa buna başka bir kart alıp artırabilir miyim* yani ekleme oluyormu* kart geforce 8400
bütçe kısıtlı 200 ytl felan ona göre tavsiyeler beklıyorum . dediğim gibi hız beklentim var en basit program da bile fare dönüyor dönüyor . tabi ben delırıyorum.
bu arada everest tı kurdum yanlız bu çok kapsamlı gösteriyor herşeyi hangisini yollayım burya.anakart pc performansını etkiler mı * acaba .
ahmet biraz daha yeni msj atsaydın... 4 msjını düzenleyerek bi msj haline getirebilirdin..
anakart pc performasını etkiliyor.. gigabyte öneririm. ekran kartı olarak da 8600gt
bıraz kalabalık olsun dedim de neyse artık öyle yapalım. bu benim kart çok kötü degil mi*