arkadaşlar herhangi bir oyun bu hiç farketmez oyuna girerken videolarda reklamlarda hep takılma oluyor ama oyun normalde 35 fps den düşmüyo çok rahat oynuyorum ama reklamlar ve videolar neden kasıyor anlayamadım lütfen kesin bilen birisi vardır
ne yaptıysam bulamadım
sistem ozelliklerin nedir?
sistem özellikleri
x1950 pro 512 ddr3 256 bit/3 gb ram/p4 3.20 ghz 2mb HT 775/ 650 watt güç kaynağı
sürücüler driverler hepsi sonda direcxt de öyle ara videolarda herhangi birşey yok ama olmuştu birkaçtane takılma
Peki oyun dışında hiç bir hd (1080) film, vidyo vs denediniz mi? Bir deneyin 1080p ve 720p kalitesinde video.Bakalım onlardada takılma olcakmı.Eğer olursa ben derimki işlemcinizden kaynaklanıyor.Siz bir deneyin.(Torrentten Örnek Vidyolar İndirebilirsin)
işlemciden kaynaklanıyor bencede ama okadar buyuk bir sorun olduunu sanmıyorum. eğer oyleyse sistem parçalarını yenilemen gerekebilir.
şuana kadar ikisinide denedim hiçirsorunla karşılaşmadım ne takılma oldu ne de kasma veya donma çok akıcı birşekilde oldu test ise 2007 yılında aldğım pc net dergisindeki hd belgesel videolarına baktım ayrıca ekra kartım ati 9550 iken 720 p bile takılıyordu x1950 pro 512 ddr3 256 bit bunu yapınca bütün takılmalar gitti
aynn ayrıca bu işlemci bu videoları oynatamasaydı zaten para vermezdim çünkü stranglehold oyununu full ayarlarda dynamic shadow bile açıkken oynyrm zaten oyun tamamen HD o yüzden ama bi ara birisinden agp fast write ayarını kapalı tut böylece hızlanır diye duymuştum hiç denemeim belkide olur