İyide Tonic orda bir kız ismi yazıyor önemsesinler diye mi yaptın.Ben seni erkek biliyorum.Gerçi pek önemli değil ama herhalde kız olunca o ay cevaplanıyor..Erkeksen bekle Allah bekle..
Ne Zaman?
- 1
- 2
valla benim bir arkadaşın da başına geldi öyle bir şey; kız ismini hem de resmini kullanıyordu, bu tipler çok uyanık olmakla beraber şiddetle uzak durulması gereken kişilerdir çünkü yardım alabilmek için cinsiyeti farklı göstermek afedersiniz ama hiçbir şeye sığmaz. Bu arada bu dediklerimin bu forumdakilerle bir alakası yok, aklıma geldi anlatıverdim.
Hakkatten selim benimde3 bi arkadaşın başına geldi :)) bu ne böle yaa artık yardım alabilmek için millet kız kimliğinin arkasına sığınıyor ne kadar doğru bilemiyorum yani...
Evet yeni taktikler çıkıyor ama iş görüyorda...
hayır ben kız falan değilim. Ve o isimde sadece erkek olanda ben değilim. ağır konuşuyorsun! duymayana garip gelebilir ama duyana gayet normal gelir. hem kız hem erkek isimleri bilmiyor musunuz siz hiç? melih,merih,deniz,güneş,derya,doruk,güngör,... anlatabildim mi?
Ne olduki tonic neden bu kadar kızdı anlamadım???? Olayı biri özetlerse bende suçluya kızarım
Ok sorun olmaasında ben anlamasamda olur mevzuyu...
alıntı:
Gönderen:elvis32
valla benim bir arkadaşın da başına geldi öyle bir şey; kız ismini hem de resmini kullanıyordu, bu tipler çok uyanık olmakla beraber şiddetle uzak durulması gereken kişilerdir çünkü yardım alabilmek için cinsiyeti farklı göstermek afedersiniz ama hiçbir şeye sığmaz. Bu arada bu dediklerimin bu forumdakilerle bir alakası yok, aklıma geldi anlatıverdim.
ben buna alındım. ama eğer bana değilse ben özür dilerim elvis senden!
o zaman ben özür dilerim senden elvis!
- 1
- 2