Dergide portlar hakkında ne zaman yazı verildi hatırlayan var mı acaba?
Ne Zaman?
- 1
- 2
ben hatırlamıyorum şayet siz.... hatırlıyorsanız banada söyleyin
bana da hiç yazılmadı gibi geliyor.
sana öyle geliyor olabilir ama ya yazılmışsa, arkadaşın kafasını karıştırmak yerine en iyisi cevap vermeyin.
ben 3 seneden fazla alıyorum chipi ama hiç hatırlamıyorum port yazısını. chip bununla ilgili bi istek maili atmıştım bu konunun yazıldığını söylediler. şarşırdımda azcık.
En son Mayıs 2003 sayısında sayfa 194'te portlarla ilgili bir yazı bulabilirsiniz.
Saygılar,
CHIP
cevap için teşekkürler.
2003 mü oooooo ben şimdi o dergiyi nsıl bulucam yaaaaaaaaa...
Chip'e duyrulur tarih: 2005 "Yani 2 sene geçmiş üstünden bazı şeyleri tazelemek gerekiyor"
bir çaresine bakacaksın başka yolu yok
eğer sende yosa emaille sipariş edebilrsin biliyosun di mi?
iyi güzel diyorsunda elvis geriye doğru ağustos 2003e kadar taradım tüm dergileri bak bak bitmiyor bende bıraktım. onca derginin içinden kolay çıkılmıyor
silence vogel sayfasından sipariş veriyorsun.
tonic evet vogel sayfasından sipariş veriliyo ama abone@vogel.com.tr adresine mail atarak da sipariş verebiliyosun
belki scannerı olan bi arkadaş taratıp gönderir....
olsa ben gonderırdım ama malesef yokk fakat burdakı bılgılerın tazelenmesı gerkıyor bıraz eskıler...!!!!!
ayrıca okudum hiç tatmin edici yazı değildi sadece tcp/udp protollerinin işleyişinden falan bahsediyordu. port nasıl açılır kapanır yoktu. sadece firewalldan açılır kapanır yazıyordu. oysa ben zone alarm kullanıyorum ama ondan port açılıp kapatılmıyor...
Aynen bu yazı Chip dergisinde var.Soru aynı soru Cevap gene evlere şenlik..
Soru:Dergide portlar hakkında ne zaman yazı verildi?
Cevap:Eski sayılarımızda vermiştik..
Bu cevap ne "Chıp" afedersin ama cevap öyle bir olmuş ki "Çek git başımdan be kardeşim seninle mi uğraşıcam" gibilerinden olmuş...
Burda cevap net ama dergide ......
alıntı:
Gönderen : elvis32acaba hangi eski sayıda?
çooook eski bir sayıda zaten o yuzden de bilgiler çoookkkk eskii...
o yazıyı yazanda benim zaten bilader
alıntı:
Gönderen:Bilader
Aynen bu yazı Chip dergisinde var.Soru aynı soru Cevap gene evlere şenlik..
Soru:Dergide portlar hakkında ne zaman yazı verildi?
Cevap:Eski sayılarımızda vermiştik..Bu cevap ne "Chıp" afedersin ama cevap öyle bir olmuş ki "Çek git başımdan be kardeşim seninle mi uğraşıcam" gibilerinden olmuş...
Burda cevap net ama dergide ......
- 1
- 2