oooommmmeeeerrrr sormuş:
Arkadaşlar bilgisayarımda toplam tüklü olan programlar 6.152.417.280 bayt yani yaklaşık 6 gb ama çok sesli çalışıyor.
İnterte giriyorum googleye bağlanana kadar dakikalar geçiyor ama google'a bağlanıncaa bir şey yazınca hemen çıkarıyor dosyaları,ama çıkan adreslerden birine tıklayınca beklemem gerekiyor bilgisayarı ilk aldığım gün o kadar çok program vardı ki(Yaklaşık 25 gb),ama yinede kasadan ses gelmiyordu.Şimdi ise toplam 6 gb var ve inanılmaz yavaş ve sesli.
Bilgisayarımda önceden McAfee ve Avast kuruluydu şimdi ikisinide sildim ve kaspersky internet security 6.0 kurulu.Tarama yaptırdım bir tane virüs birde trojen buldu.Şimdi sağlam virüs filan yok.Sesli çalışmasının sebebi toz olabilir diye açtım kasayı tozları temizledim(Özellikle fanların içini ve yanlarını).Hala sesli ve yavaş.
McAfee ile tarama yaptırdığım zaman inanılmaz şekilde yaklaşık 21.000 virüs buldu,Avast hiç bulmadı kaspersky 1 tane virüs,1 tane trojen buldu.CCleaner ile temizleme yapıyorum.
Format atıyım mı diye düşündüm ama daha 3-4 gün önce attım.Ne yapmam lazım?
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Toplama alındı
512 RAM
120 GB Harddisk
3.00 gHz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; SIMBAR={E05E5C80-B473-4153-9BD8-3624139B6DA4})