tek kelimeyle şunu söylemek istiyorum :D hangi akıllı bi mühendis laptop un altına fanın hava alması için delik koymaz :D tahmin edinGörünüşe göre PB deki mühendislerde aynı kafadan,benim laptopumun altında da yok delik lakin ısınma derdim yok.
Çok biliyorsanız mühendis olsaydınızda kurtarsaydınız casper,pb yi.Onlardaki müjhendislerin kafaları çalıoşmıyorya o kadar.
Neden Casper Önermiyorsunuz?
- 1
- 2
SONY mi? TOSHIBA mı? Hiçbirisi Dizüstü üretmez..Dünyada 8-9 firma var galiba dizüstü üreten.ASUS gibi..Zaten ASUS bunlara üretir markalarını basar..bunlarda 1000 tl lik makinaya sırf SONY TOSHIBA diye 1500 tl isterler(500 TL MARKA PARASIDIR)..sonuçta hemen hepsi (CASPER da dahil) MADE IN CHINA dır aslında.Bu arada CASPER marka masaüstümün monitoru 2 yıllık garantisnin dolmasına 2 ay kala bozuldu..servise verdim.28 gün sonra (zaten azami süredir) daha iyisini ve yenisini gönderdiler..
Görünüşe göre PB deki mühendislerde aynı kafadan,benim laptopumun altında da yok delik lakin ısınma derdim yok.Lenovonun n200 modeli dünyanın en az isinan ekran kartı şeçildi altında da delikler var.. eminim caper da da vardır PB de de vardır. sadece ekran kartının olduğu yere veya yakın olan yere bakın :) hiçbir laptopun ekran kartının ısısı belli dereceden aşağı düşmez haliyle ne onlar aptal ne siz, bakacağınız yeri bilmeniz yeterli.
Çok biliyorsanız mühendis olsaydınızda kurtarsaydınız casper,pb yi.Onlardaki müjhendislerin kafaları çalıoşmıyorya o kadar.
casper için atıp tutanlar bi dalga bilmiyorsunuz olum siz!!!! ben casper öneriyorum!! ;)))
ya en iysi caspermış barmış curmuş gideceksin bi asusun n serilerinden birini alcaksın benim gözüm casperdan iyice korktu
Casper'ın özellikleri ve fiyatı herkesi cezbediyor ama kesinlikle almayın. Casper'ların montajı ve malzeme kaliteleri çok kötü. Tanıdığın şirketin 12 tane getirttik ve 12'side çeşitli sorunlar nedeniyle her ay servise gönderildi ve sonunda iade ettik.
Laptop alacaksan Toshiba öneririm. Gerisi yalan. Ancak fiyatları biraz cep yakabiliyor. O zaman HP alacaksın. PackardBell'lerde kaliteli ve güzeller. Bu üç markadan şaşama ;)
bütün ön yargıları bir kenara bırakıp knuşmak gerekirse,bu teknoloji şans işi kimisi casper gayet güzel derken bir çoğu allah belasını versin diyor.ama herkes kalite istersen toshiba ve asus tan şaşma der.ama cas per şu son 9-10 aydır kendini toplamaya başladı,ama hala şikayetcisi çok,gerçek şu ki casperden şikayetçi çok insan var hala...
Casper'ın özellikleri ve fiyatı herkesi cezbediyor ama kesinlikle almayın. Casper'ların montajı ve malzeme kaliteleri çok kötü. Tanıdığın şirketin 12 tane getirttik ve 12'side çeşitli sorunlar nedeniyle her ay servise gönderildi ve sonunda iade ettik.Laptop alacaksan Toshiba öneririm. Gerisi yalan. Ancak fiyatları biraz cep yakabiliyor. O zaman HP alacaksın. PackardBell'lerde kaliteli ve güzeller. Bu üç markadan şaşama ;)
peki asus iyi değilmi? bence içlerinde en iyisi asusu çünkü asus hem işlemci hem anakart ,monitör üretiyo
Asus'un herşeyi iyi dostum :D Eğer biraz parana kıyıp 300-400 tl daha fazla verebilirsen alacaksın. Casper önermiyorum ben. Casper'dan daha iyi bilgisayarların olduğu aşikar
Casper tavsiye edilmiyor çünkü,servisinden memnun değiliz.Casper notebookların kasa yapısı,sağlamlığı,görünüşü diğer markaların ürünleri ile karşılaştırdığında çok geride kalıyor.Notebook'da en iyi Toshiba,Asus,Sony onları Dell ve LG izler bence.
Herkezin kendine göre düşüncesi vardır burda bence bir tartışma ortamı oluşturmaya gerek yok.
Benim düşüncem bence Casper alma. Nedenini sorarsan bir anım var anlatayım. Sene 2005 Bizimkilere ben Pc aldırıyorum.O zamanın iyi pc lerindendi yaklaşık 1800 tl ye almıştık (Şimdi 200 tl ye zor gider :D) Ben bir yıl sorunsuz kullandım ama bir mündet sonra pc kendi kendini resetlemeye başladı. Bizde garantisinden yararlanıp servise gönderdik.Gödermez olaydım emi ! 2 buçuk ay qelmedi ya. Ben evde çıldırodum.Nese sonunda qeldi bir özlemimi alayım dedim. oynadım saatlerce .Bir hafta sonra qene resetlemeye başladı kendini.Gene gönderdik 1 ay bekledik qeldi. Gene aynı sorun oluyodu. Bizde gittik kasanın içini boşalttık toplama yaptık. CASPER ASLA AMA ASLA ALMA SERVİSİ AYRI BİR DERT KENDİSİ AYRI BİR DERT sen en iyi dell al. Hem leptoplar çok kaliteli hemde servisi çok iyi. Arkadaşımın leptopunda sorun çıkmıştı. arkadaş aradı servisi ertesi gün bir görevli geldi ve arkadaşımın gözü önünde 450 tl lik parça deyişimi yaptılar ve para almadılar. Bence her halukarda dell almalısın CASPER ın canı cehenneme ! :D
KİMSEYE BAKMA NEDERSE DESİNLER BU İŞ BİRAZDA ŞANS İŞİ BEN ŞUANA BİRÇOK ARKADAŞIM ALDI HİÇBİRİNDE SORUN YOK.EĞER BEĞENMİYORSAN ALMA AMA MARKAYA ÇAMUR ATMA.TEKNİK SERVİSİNİN KÖTÜ OLDUĞUNU YAZMIŞLAR.DELİLİK DİORUM KENDİM ÇAĞIRMIŞTIM 10 DK.OLMADAN GELDİLER ÇÖZDÜLER GİTTİLER... GAYET İYİ BİLGİSAYAR ÜRETİYORLAR AMACIN SÜREKLİ OYUN OYNAYAYIM PERFORMANS BALIM SÜRAT KAYMAĞIM OLSUN DİYORSAN ALMA AMA BENİM GİBİ ORTA HALLİ KULLANICIYSAN DAHA İYİSİ YOK.OVERCLOCK VS. BUNLARI YAPMAZSAN İNAN ÇOK İYİ.
yaaww markaya bakmayın diom size işlemcisine remine ekran kartına vs vs bakın.. aynı bilgisayar toshbibada 2500 dellde 2250 işte atıom sonyde 2000lira vs vs, casperda 1500 lira aynı pc.. ben giderim şimdi casper alırım arkadaş 2500mü vercem 1500mü vercem..
aslında teknoloji şans işi eğer ayırmak istediğin bütçe çok fazla değilse ve oyun için iyi özelliklere sahip olmasını istiyorsan casper alabilirsin bir sorun olmaz çünkü hayatım boyunca bi çok ünlü markadan bissürü dert çekende gördüm casper a süper diyenlerde gördüm ciddi ciddi şans işi bunun dışındada samsung öneriririm diğer markalara bissürü para harcamanın anlamı yok zaten bi laptop taş çatlasa 3 yıl adam akıllı çalışır hangi markayı alırsan al
Söyleyeyim Casper i dayım 1 ay önce almıştı aldığı gün aldığına pişman olup sattı.Neden?
Çünkü anakartı acayip derecede ses çıkartıyordu,sistem yavaşlamaya başlamıştı hemde aynı seninkindendi ben sana HP veya Asus Almanı öneririm neden dersen bende HP kullanıyorum ve çok Memnunum hepinize Öneririm Saygılarımla...
- 1
- 2