Merhabalar, Ben yeni bir samsung DVD+-RW yazıcı aldım. bu yazıcı ile her türlü CD/R, CD/RW ve DVD/R yazabiliyorum. gel gelelim DVD/RW yazamıyorum. hem + hem de - DVD/RW aldım durum değişmedi. DVD ye yazmadan önce Nero Burning quick format yapıyor ve çoğu zaman bu format yarıda kalıyor, diski tamamen sil dediğimde ise belli bir yerden sonra hata oluştu diyor ve silme işlemini kapatıyor. Bazen ise çok mutlu oluyorum ve yazma işlemi başarı ile tamamlandı diyor, ancak DVD ye baktığımda hayal kırıklığı oluyor, çünkü DVD ye hiçbirşey yazmadığını görüyorum. Bu ne biçim bir durumdur bir türlü anlamadım, bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
Neden DVD/RW yazamıyorum ????
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
valla arkadşım pek fazla bişey bilmiyorum pek aydınlatamıcam ama bildiğim kadarıyla dvd yazarken farklı bir cd kullanıldığını duydum sıradan bi cd ye kopyalıyamıyomuşsun ve o cd de pahalıymış ben böyle duydum ama genede bilmiyorum tabi ne kadar doğru neyse ayrıca yazarken kapatmaya gelince cd ye yazarken eğer başka bir şeyde açık olursa ole yapıyo bende de aynı şeyi yapıyodu bende başka programları kapatınca tamamlıyodu hatasız neyse yardımcı olduysam ne mutlu bana