senin 1000 i görek sonra öbür konuya atlarız uzün süre yazmassam bilinki dondum :D
..:: Neden Kasıyor ?::..
Mesaj kasmak mı amaç kınaşlı :D al sana +500 mesaj :D geçen gün biri paylaşmış ya twitter da +15.000 abone 400 TL diye. Ben de bana verin 400 TL 15bin tane fake hesap açarım demiştim :D
Neyse arkadaşlar ben de kaçıyorum ufaktan. Bir kusurumuz varsa affedin hayırlı geceler.
bu sistemdeki ekran kartı külüstür.rüyanda bile göremezsin full/max ayarı
valla gt540m ile 1600x900de full/max ayar yapmıştım 20 fps falan gta iv'te.ama dizüstü ekran kartı değiştirilseydi bende biriktirirdim para takardım gtx veya hd
valla gt540m ile 1600x900de full/max ayar yapmıştım 20 fps falan gta iv'te.ama dizüstü ekran kartı değiştirilseydi bende biriktirirdim para takardım gtx veyaSen hala ayıkamamışsın espiriyi konunun başını aç bakalım adam bilgisayarının Leptop mu? yoksa Masa üstümü olduğunu söylüyorKonudaki sayfalarıda tek tek incele gü gül yerlere yatarsın :D
Arkadaşlar ben evkurdan Toshiba satellite C660/c660D aldım.Özellikleri şöyle;Ekran kartı yetersiz nvidia 315m alt seviyeli bi ekran kartı bundan dolayı oyunlarda fazla performans gösteremez.
1GB Nvidia 315M
4Gb Ram
İntel i5-2450M 2.50ghz
750 Gb harddisk
Windows Home Basic
Sorunum şu şu ana kadar tüm oyunlarda ayarları yükselttim mi Kasmalar başlıyor.Battlefield3 ve GTa IV NOrmal biliyorum ama CoD 4,Assassins Creed,Fifa 12,Mercanaries 2 bu oyunlarda neden full ayar oynayamıyorum çok düşük ayarlarda oynayabiliyorum.Ne yapmalıyım ?
Gxt590'ı yanında gezdirse yeter yaa :D havası olur. Bak bu kart her oyunu açıyo falan der :D
zaten notebookcheck'te 4.sınıf class 4 yani kötü bir ekran kartı
var ama ne takılır ne çıkarılır ne de satılır :D
ya uzatmadan yok işte malesef :(
Var fakat her şeyi uygun olsa da takınca bir sorun çıkarabiliyor :D en iyisi masaüstü arkadaş yaa :D
kardeşimin netbook'a gtx590 alcam %25 indirimle :P :D :D
Konunun basındaki 590 öneren arkadas gidin o monta olayını anlatıcak size mutlaka :D:D:D:D:D:
Zaten özele gel diye mesaj attım :D ben anlamam nasıl takacağımı onda vardır fazlalık dönüştürücü :D kendi yapmış dönüştürücü hemde wireless dönüştürücü :P :D