Ben aslında PS donanımından o kadar anmam ama benim sorunum Windows Xp kurulu benim makinada AMD 2200 işlemcim var bilgisayarda oyunlarda herhangi bir oyunda bazen yarıya kadar bazen en başında bilgisayar oyundan atıyor bazen makina restart yapıyor kendi kendine bazen de masaüstüne dönüyor fakat masa üstü simgeler yani ekran çözünürlüğü değişmiş simgeler büyük bu sorunu ne gibi bir yöntemle yapabilirim,acaba yardımcı olursanız sevinirim bazıları AMD işlemciler çabuk ısınıyor falan dedi ondan olabilir dedi bundansa eğer ne gibi bir yöntemle düzeltebilirim makina ya format atıp tekrar yükledim ama yine aynı şeyi yapıyor.Şimdiden herekse teşekkür ediyorum.
[:I]
NEDEN KAYNAKLANABİLİR...?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Yıllanmış Üye
408 mesaj
hemen bi şey söylemek zor ama oyundan da olabilir.Form da oyun bölümüne bi göz at
Yıllanmış Üye
153 mesaj
bunun birkaç nedeni olabilir.
birincisi ekran kartın oyun için yetersizdir.
bilgisayardaki ramler yetersizdir.
kullandığın güç kaynağı yetersizdir.
güç kaynağı yetersiz olursa aşırı ısınma yapar pc reset atar oyun kapanır
ram yetersiz olursa oyun yavaşlar kitlenir yada windows ekranına döner ve ekran görüntüsü bozulur. ekran kartı yetersiz olursa da aynı problemi yaşarsın. güç kaynağının sahte olup olmadığını anlamak içinse aldığın kasa 30-35 dolarlık teneke kutularındansa sahte güç kaynağına sahiptir çünkü piyasadaki en ucuz güç kaynağı FSb firmasına aittir ve fiyatı 30 dolar + kdv dir(sadece güç kaynağı) bunu asus aopen gibi firmalar kullanmaktadır.