Pc ismi "Tuna" iken "Documents and Settings" içinde neden "Owner" klasörü var "Tuna" olması gerekmiyormu.İlk defa karşılaştım böyle bir durumla bi sorun mu var acaba.
Neden "Owner" dosyası var
işletim sistemin ingilizce mi değil mi bilmiyorum ama owner "sahip" demek.sanırım şüpheli bir durum değil.
işletim sistemi türkçe aynı cd den daha öncede kurulum yaptım hiç böyle olmamıştı
dediğim gibi arkadaşım kelime anlamı "sahip".bundan kasıt "kullanıcı" yani sen olabilirsin.şüpheli değil bence.
sisteminde tek kullanıcı var değilmi?
Ctrl + Alt + Delete tuşlarına bastığında açılan pencerede kullanıcılar sekmesine bir bak bakalım.adın yazılımı ve başka kullanıcılar varmı?
mhbtunaPc ismi "Tuna" iken "Documents and Settings" içinde neden "Owner" klasörü var "Tuna" olması gerekmiyormu.İlk defa karşılaştım böyle bir durumla bi sorun mu var acaba.bendede o klasör ''user'' olarak gözüküyo bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar
sanırım bi sorun yok kurulumda ad verme işlemini atlamış olabilirim teşekkürler
Bilgisayarının işletim sisteminin ilk kurulumu sırasında kullanıcıları belirlerken OWNER yazılmış ise ve bu OWNER kullanıcısının ismi daha sonradan USER olarak değiştirilmişse bu normaldir. Kullanıcın USER'dir fakan dosyaların OWNER de saklanır.. XP nin bu tip bir problemi var haklısın.