neden oyun oynarken grafik bozuluyor?

HPQ-User
15-03-2010, 11:05   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

uykusuz sormuş:
online bi oyun oynuyorum 15 dk sonra grafikler birbirine giriyor dogru düzgün hiçbişey görünmüyor bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra 15 dk yine düzeliyor sonra yine bozuluyor ekran kartının sürücüsünü güncelledim 1 saat boyunca bozulmadı ama sonra tekrar bozuldu çok ugrasıyorum fakat bi çözüm bulamadım bana yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 2000 / NT
Sistem Özellikleri:
150 gb harddisk 2 gb ram 1gb ekran kartı 2.5 çift çekirdekli işlemci intel p5 anakart

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

xxömür
15-03-2010, 11:20   |  #2  
xxömür avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,574 mesaj

ekran kartın cok ısınıyor acilen bi cözüm bulman lazım ekran kartının fanını temizle dönğyomu dönüyosa ne kadar hızlı dönüyo kontrol et garantisi varsa götür ram ekran kartının ram lerini yakmıs olabilirsin

N-0NE
15-03-2010, 13:02   |  #3  
Yıllanmış Üye
212 mesaj
Alıntı: xxömür  
ekran kartın cok ısınıyor acilen bi cözüm bulman lazım ekran kartının fanını temizle dönğyomu dönüyosa ne kadar hızlı dönüyo kontrol et garantisi varsa götür ram ekran kartının ram lerini yakmıs
Ekran kartlarının ramleri yansa ekranda dikey çizgiler çıkar.Bencede fan kaynaklı bi sorun

şafak89
17-03-2010, 02:57   |  #4  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj

bide xpye geçin virüs girmişte olabilir pcnize ;)

denianos
19-04-2010, 20:19   |  #5  
Taze Üye
4 mesaj

Arkadaşlar ben online oyun oynuyorum! Oynadığım oyunun adı metin2. Şimdi yeni bir ekran kartı aldım alalı 1 hafta yeni oluyor fakat farkettimki oyundaki renkler tamamen bozulmuş ne yaparsanız yapın düüzelmiyorr!! 
Ekran kartım ve özellkleri: 
ATI SAPPHIRE 512 MB DDR2 Memory Radeon HD3650
Ve arkadaşlar ayrıca oyunda çok kötü kasmaya başladı öncekinden kötü grafiklerde ekran kartı yüzünden bozuldu muhtememlen. Dikkatimi çeken bir şey daha var benim ekran kartımın aynı modeli veya benzerini alan kişilerdede aynı sorun varmış! Hatta bir arkadaşta grafikleri düzeltmiş fakat oyun kasıyyormuşş!! Yardımcı olacak biri yokmu? :S

Kapalı Hesap (34907)
20-04-2010, 06:33   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj
Alıntı: denianos  
Arkadaşlar ben online oyun oynuyorum! Oynadığım oyunun adı metin2. Şimdi yeni bir ekran kartı aldım alalı 1 hafta yeni oluyor fakat farkettimki oyundaki renkler tamamen bozulmuş ne yaparsanız yapın düüzelmiyorr!! 
Ekran kartım ve özellkleri: 
ATI SAPPHIRE 512 MB DDR2 Memory Radeon HD3650
Ve arkadaşlar ayrıca oyunda çok kötü kasmaya başladı öncekinden kötü grafiklerde ekran kartı yüzünden bozuldu muhtememlen. Dikkatimi çeken bir şey daha var benim ekran kartımın aynı modeli veya benzerini alan kişilerdede aynı sorun varmış! Hatta bir arkadaşta grafikleri düzeltmiş fakat oyun kasıyyormuşş!! Yardımcı olacak biri yokmu? :

ArkadaşımEkran kartını  Linkten güncel sürücüsüile yeniden yapılandırmayı deneyiniz.

İNDİR. ÖNCEKİ SÜRÜCÜYÜ KALDIRINIZ,YENİ SÜRÜCÜYÜ KUR YENİDEN BAŞLAT.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (41714) ~ 20 Nisan 2010 07:44
Barış
20-04-2010, 07:11   |  #7  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj
Alıntı: HPQ-User  
uykusuz sormuş:
online bi oyun oynuyorum 15 dk sonra grafikler birbirine giriyor dogru düzgün hiçbişey görünmüyor bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra 15 dk yine düzeliyor sonra yine bozuluyor ekran kartının sürücüsünü güncelledim 1 saat boyunca bozulmadı ama sonra tekrar bozuldu çok ugrasıyorum fakat bi çözüm bulamadım bana yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 2000 / NT
Sistem Özellikleri:
150 gb harddisk 2 gb ram 1gb ekran kartı 2.5 çift çekirdekli işlemci intel p5 anakart

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Oynılan oyun Knight Online ?

Eğer o oyun için geçerli ise :) Client kaynaklı bir sorun o multiclient vs. kullanıyorsanız oyunun 2ye ayırın 1ve2 olarak.
0'dan patch atın yeniden kurun :)