Neden Scribus kullanmıyorsunuz?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
batasoy
06-03-2006, 00:27   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

Scribus ile 200 sayfa,ücretsiz bir edergi yapıyoruz. Gayet de güzel,basit ve kullanışlı, açık kaynak bir program..

Bir göz atın!


http://www.pozitifpc.com


İşte dergimizden bazı konu başlıkları:

-Pardus testte. Ulusal GNU/Linux dağıtımını 64-bit bir masaüstü ve laptop'a kurduk ve hem Beta, hem de kararlı sürümü kullanarak yaşayabileceğiniz muhtemel problemleri ve çözümleri ele aldık.

-Kendi özel Windows kurulum CD'nizi hazırlayın:Kurulumdan sonra Servis paketi,sürücü hatta Winamp, Firefox gibi sık kullandığınız programları sonradan kurmaya paydos! Herşey tek bir CD içinde!

-Compact Flash karta işletim sistemi kurmak istermisiniz? Üstelik arabirim için para harcamadan! Bu yazımızı kaçırmayın; hem kendi CF sabit diskinizi kendiniz yapın; hem de iPod'unuz için birkaç çılgın fikir edinin!

-Overclock nedir? Nasıl yapılır? Başlamadan önce bilmeniz gerekenler, faydalı programlar..

-Bash ile Linux'a hükmedin, C ve Python ile her platformda çalışan programlar yazın, tek kuruş ödemeden yayıncılık dünyasına adım atın; hepsi atölye bölümümüzde!

-Birbirinden becerikli Firefox eklentileri ile tarayıcınızla tüm sanal dünyaya hükmedin. En başarılı eklentiler, download linkleri bu sayıda..

Der Rote BaroN
23-03-2006, 00:54   |  #2  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

E-dergi sayısında patlama mı var, nedir? :) Link çöplüğü arttı valla. Umarım farklısınızdır. Farklılık yaratamazsanız, ölürsünüz. (Fun Chayen Kun < Attım ahahha)