selam arkadaşlar geçen günde aynı konu ile rahatsız etmiştim ama çözemedim birtürlü problemi ie 9 ve flash playerin son sürümünü kurdum flash olan bi sayfaya girdiğimde sorun gider diyor :S sistemde problem vardır diyerekten format attım pcye şimdi tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor problem nerde çözemedim gitti yahu...
Neden yapıyor anlayamadım gitti :S
bnce programın bozuktur başka biyerden indir
daha saçma bir neden olamazdı "program bozuk"... :DD
programdan kastım yok sadece bi öneri ama anlayana
flash player yada 9 u işte anlamadığın burdan belli :S
tarayıcını değiştir firefox yada chrome kullan
arkadasim hdd yedekle ve temiz bir format at bilgisayarina sacma sapan crackli programlari kurma windows guncellemelerini yap kullandigin sistem orjinal degilse modifiye olmayan sade isletim sistemi kullan yada parana kiy isletim sistemi satin al.
arkadasim hdd yedekle ve temiz bir format at bilgisayarina sacma sapan crackli programlari kurma windows guncellemelerini yap kullandigin sistem orjinal degilse modifiye olmayan sade isletim sistemi kullan yada parana kiy isletim sistemi satin al.
Merhaba,
Aklıma gelen bazı ihtimaller şunlar.
Windows 7'in 64bit ise ve ie9'un 64 bit olanını çalıştırıyorsan flashlar hata verir. ( adobe flash player'ın 64bit desteği yokmuş.)
Ekran kartının sürücülerini kurmayıp win7 nin kurduğu ile idare ediyorsan flashlar hata verebilir.
kolay gelsin.İnşaallah problemin çözülür...
arkadasim hdd yedekle ve temiz bir format at bilgisayarina sacma sapan crackli programlari kurma windows guncellemelerini yap kullandigin sistem orjinal degilse modifiye olmayan sade isletim sistemi kullan yada parana kiy isletim sistemi satin al.Çok güzel cevap, aynı benim kafa yapım.
Merhaba,Arkadaşımızın dediği gibi ekran kartın yüklü değilse bazen tarayıcılar çökebiliyor.Ekran kartının güncel driver'ını makinene kur.
Aklıma gelen bazı ihtimaller şunlar.
Windows 7'in 64bit ise ve ie9'un 64 bit olanını çalıştırıyorsan flashlar hata verir. ( adobe flash player'ın 64bit desteği yokmuş.)
Ekran kartının sürücülerini kurmayıp win7 nin kurduğu ile idare ediyorsan flashlar hata verebilir.
kolay gelsin.İnşaallah problemin çözülür...
buna benzer olay benim başımada gelmişti ie9u açtığımda 1-1.5 dk kitleniyordu pc kaldırdım sorun çözüldü .. Firefox kullanmaya devam şimdi ise . istersen ie9 u kaldırıp tekrar yüklemeyi dene eğer sorun çözülmez ise enviro arkadaşımızın dediği gibi yaparsın.
yok arkadaşlar zaten işletim sistemi orjinal home premium 64 bit ekran kartı driver hepsi kurulu 64 bit ie de calıstırmıyorum normal 32bit olanı açıyorum zaten flash desteğinin olmadığını biliyorum 64bit için bende herşeyi yedekleyip temiz bi format attım zaten driverlar herşeyi kurdum öyle ekstra bi program yok ie9 kurdum sonra flash yükledim pat hata veriyor :S sorun gider geliyor
10 kera felanda kaldırıp tekrar kurdum ama gene aynı neyse ben az daha çalışayım üzerinde olmadı 64bit ultimate ile denicem bide bakalım onda nasıl olacak
bu arada ekran görüntüsü koyamam şuan ie8 ve eski sürüm flash kurulu ama şimdi kuracam ie9 u bakalım ne olacak
http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10_square.html
64 Bit flash player IE9 Beta ile sunulmaya başlandı.
Bilginize...