Nedir Bu Ati'den Cektigim ... !

ysf54
10-10-2010, 01:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Bilgisayarın Ozellikleri :
İntel Pentium Dual CPU ..
1.6o gHz - 1 GB Ram
5oo Mb Ekran Kartı ..

Bilgisayarımın Ekran Kartı Rx1550-Td256EH ..

Bu Driverı Yuklemek İcin 3 Kere Format Attım Her Defasında ..

" setup cannot proceed because the length of the specified directory path plus the installation name exceeds 88 characters "

Bu Hatayı Alıyorum .

Format Bir Cozum Deil .. Lutfen Bana Yardımcı Olun .

Banned
10-10-2010, 02:37   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Dosyayı sağ tıklayıp winrar ile açın. Aygıt yöneticisine girerek orada sürücüsü yüklenmemiş olan donanımınıza (ekran kartınıza) sağ klikleyip sürücüyü güncelleştir deyip ben seçeceğim seçeneğinden çıkarttığınız klasörü veya içerisindeki sürücüyü seçin. Sürücüyü yüklemeye başlayacaktır. Bu gibi durumlarda bu yönem hep işe yarar. Sürücü sorunsuz yüklenir ancak ati control center gibi ek yazılımlar yüklenmez.

ysf54
10-10-2010, 09:59   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

Dediklerinize Bende Katılıyorum Fakat Tek Problem Su .. Ben Sececeğim Dedikten Sonra Çıkarttığım Klasörü veya İçindeki Sürücüyü Secemiyorum . Disketi var'a Tıkladıgımda Winrar Gozukmuyor .ve .inf Uzantısı İstiyor .

Banned
10-10-2010, 14:10   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Siz yanlış anladınız aygıt yöneticisine geçmeden önce indirdiğiniz sürücnün setup dosyasını sağ tıklayıp dosyaları çıkart deyin. Bunun sonucunda içerisinde çeşitli dosyalar olan klasör karşınıza çıkacaktır. Onun içerisinde sıkıştırılmış dosyalar varsa onlarıda çıkarttın ve sponra aygıt yöneticisinden işlemleri yapın. Sürücü dosyasının içerisinden inf dosyasının olmama ihtimali yok. Eğer winrar setupu görmüyorsa sürücüyü bir defa normal yğkler gibi çalıştırdığınızda hata verse bile zaten kendisi dosyalar C diskinde Ati adında bir klasör oluşturup oraya çıkartır. Aygıt yöneticisinden bu klasörü gösterebilirsiniz.

Son Düzenleme: khramn ~ 10 Ekim 2010 14:13
amedun_ziya
10-10-2010, 23:54   |  #5  
amedun_ziya avatarı
Yıllanmış Üye
442 mesaj

hocam yol tarifi doğru ama winrar değilde 7zip yardımcı oluyor bu konuda.arkadaşın bilgisine...

infragalaxia
11-10-2010, 00:27   |  #6  
Yeni Üye
21 mesaj

İndirdiğin setup dosyasının adını değiştirip kısa bir şey koy. Örneğin direk "setup" yap.

eğer olmazsa ikinci bir seçenk de;
arkadaşın dediği gibi 7zip programı ile sürücüyü bi klasöre aç, o açtığın klasörde setup'a çift tıklayarak yüklemeyi dene.