selam arkadaslar ben yeni bir internet kullanicisiyim. emule diye bi program indirdim . ama ne yapacagima dair hicbir bilgim yok. sadece bir suru server gorunuyo. biri bana anlatabilir mi?
nedir bu emule
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni üye işte, bir şeyden haberi yok. ADDLAND beni bir dinle bakalım; sen bu klasöre gelmeden önce Paylaşım Programlarına girdin değil mi? EE o halde EMULE ile ilgili bir ton konu da görmüş olman lazım. Onlara baksana be güzel kardeşim, 100 defa anlattık. Lütfen, biraz araştırma ruhuna sahip olalım beyler, olmuyor yani.
kardeşim ağlamak istiyorum artık ya.
Beleşçi milletiz vesselam...
Bi acemi daha. Bak abi bu program paşka programları indirmene yarar. daha ayrıntılı bilgi için foruma biraz göz at
bi acemi daha ha. way way way.
bizde acemiydik beyler belki de hala acemi oldugumuz bolumler vardir.bu kadar yuklenmeyelim bence. sonra kacarlar:))
acemi insan bilgisi tam olmayan ve bilgiye aç olan insandır.bizlere de bu tür insanlara yardım etmek düşer.
emule bir paylaşım programıdır .senin anlayacağın şekilde senin bilgisayarında olmayan herhangi bir programı başaka bir emule kullanıcısının bilgisayarından senin bilgisayarına aktarmana yarar.mesela sen half life 2 yi bilgisayarına indirmek istiyorsun.bunu emule ararsan brisinin bilgisayarındakı hlf life 2 oyununu kendi bilgisayarına indirebilirsin.başlka biriside senin bilgisayarındaki bir programı kendi bilgisayarına indirebilirsin.başka biriside sendeki bir programı kendi bilgisayarına indirebilir.yani bilgisayarınızdaki programları paylaşmış olursunuz.yeterli mi.bence şimdilik yeterli.istediğin her türlü sorunu burada sorabilirsin.on kışı den hiç olnmzsa 1-2 kişi cevap verecektir.e tabi eleştienler de olacaktır.
Arkadaşım bu benim bilgisayarımda vardı ilerde lazım olur diye kötü günler için saklıyordum..Burda resimli olarak anlatılmış..İndir bir bak...
Şifre: Bilader
Nasıl indireceksin :Bu linke bir tıkla sonra aşağıya in orda free yazan bir yer göreceksin.İşte ona bas aşşağıya in orada (Download-Ticket reserved. Please wait 1 seconds.) (Download: Emula.rar) saniyeler yavaş yavaş azalıyor sonra yüklemen için karşına çıkıcak...
serdar her zaman düşenin yanında değerini bilin yni üye arkadaşlar...