S.a amd athlon II x4 620 processor 2,60 ghz ram:4 gb ati hd3450 ( 64 bit ) 512/1 gb işletim sistemi:win7 x-dark deluxe bilgisayarımın özellikleri bu şekilde bilgisayarım arma 2, pes 2010 gibi oyunlarda kasıyor sadece bu oyunlarda değil çoğu oyunda kasıyor bu oyunları en yüksek grafik kalitesinde oynamam gerekirken kasıyor ve ben hiç bir anlam veremiyorum bu duruma ve bilgisayarım bazen kendiliğinden kapanıyor..:( acaba ekran karı ile ilgili bir problem mi var..? yoksa işletim sisteminden mi kaynaklanıyor..? bilgisayarı daha yeni aldım sayılır 1 ay anca olmuştur.. ltfnn yardım edinn..:(
Nedir bu pc nin derdi
o ekran kartı ile biraz zor full oynarsın bence sadece işlemciden 4-5 fps kazanırsın kim toplamıssan saçma sapan bişey toplamış bee =)
kardes bu devirde adam akıllı rahat bi oyun oynamak istiyorsan hd 4300 en az bu seriden alcaksın dikkatini çekerim en az :) :) :)
başkan benimki ekran kartı 1gb ramde 1gb her oynu kaldırıyor
S.a amd athlon II x4 620 processor 2,60 ghz ram:4 gb ati hd3450 ( 64 bit ) 512/1 gb işletim sistemi:win7 x-dark deluxe bilgisayarımın özellikleri bu şekilde bilgisayarım arma 2, pes 2010 gibi oyunlarda kasıyor sadece bu oyunlarda değil çoğu oyunda kasıyor bu oyunları en yüksek grafik kalitesinde oynamam gerekirken kasıyor ve ben hiç bir anlam veremiyorum bu duruma ve bilgisayarım bazen kendiliğinden kapanıyor..:( acaba ekran karı ile ilgili bir problem mi var..? yoksa işletim sisteminden mi kaynaklanıyor..? bilgisayarı daha yeni aldım sayılır 1 ay anca olmuştur.. ltfnn yardım edinn..:(ArmA 2'yi zaten GTX 280 ile millet zar zor kasmadan oynuyor zaten. Senin o kart ile o oyunu açabilmen mucize. İşlemcin seni idare eder ama o ekran kartı kesinlikle değişmeli en az 4650 gerekir. Tabi bu kartla da tüm oyunları yüksek detay oynayamazsın. Eğer belli bir bütçen varsa arkadaşlar sana uygun bir ekran kartı önerebilir.
forumda büün tecrübeli pc den anlayanların dediği gi söz war: " EKRAN KARTININ BELLEĞİ ÖNEMSİZDİR!! ÖNEMLİ OLAN GPU'DUR !!" kaç kere söylememiz lazım??
malewsef ekran kartın çok zayıf en azından HD 4650 alman lazım we ona uygun bi psu. hatta bütçen yetiyorsa HD 5770 al bnce...
birde win7 x-dark deluxe diye bir işletim sistemi yok... modifiyesiz win7 kullanman performansı arttırır...
öncelikle önerileriniz için teşşekür ederim. Bana önere bileceğiniz en son çıkan oyunları rahatlıkla oynaya bileceğim bir ekran kartı varmı..? sadece ekran kartımın mı değişmesi gerek..?
psu yeterli ise sadece ekran kartı değişmesi yeterli olur ama psu yetmezse psu da değişmeli...bütçen ne kadar??
HD 5770 alabilirsin ekran kartı olarak... psu yeterli değilse 550Watt sağlam bi psu da 150-180TL arası tutar yaklaşık 450-500TL civarında tutar... ama sadece ekran kartı alıcaksan 310TL fln tutar...
Anakartın ne? Everest veya CPU-Z'den bakabilirsin. Sanırım anakartın agp destekliyor, sen bakıp söyle.